kalmadı ama annelerde çeyiz mantığı hala var
ay kızlar ne yalan söyliyeyim ceyizden hic hoslanmadım ömrüm boyunca velakin şöyle birsey oldu geçen gün sivasta halam doldurdu hep lif falan örmüş çilekli falan bi tatlıkiii çeyizine dedi bi begendim... ne biliyim hevesim o an basladı :)
Sana inanamıyorum beni nasıl unutursuuun:) canım trabzondyım burda okuyorum 19 yaşındayım yarışmacı arkadşlarma başarlar diliyorumsen nerdesn yas kaç
ay kızlar ne yalan söyliyeyim ceyizden hic hoslanmadım ömrüm boyunca velakin şöyle birsey oldu geçen gün sivasta halam doldurdu hep lif falan örmüş çilekli falan bi tatlıkiii çeyizine dedi bi begendim... ne biliyim hevesim o an basladı :)
Yaa ben seviyorum anneme diyorum hatta yap yap el içine çıkcaz çeyizm dolu dolu olsn diyee:)
bizz senle aynı tertipteniz vallahi bakkk askerlerimiz aynı zamanda gitti degilmi 92/4 sünn
unutmadım ayy nickin hep aklımda konuştugumuuzu da biliyorum lakiin dedigim gibi aynı tertipmiydik onu hatırlamaya calısıyorum
hahahahhaannem babam ıkıde bır el kapısına gıdınce sole olur bole olur dıodu bende sacmalamayın dıodum ama el kapısı hakkaten dogru bı laf
ben pek önemsemiyorum valllahii ne bulursak o artık :) cünkü evlilige baya var bizim 3 4 yıl daha erken diyip gecistiriyorum.. sizler ne zaman kısmetse kızlar
Datt daat yanlışş cevaaap.Hayır canım benim askerim 92/3 :) ama ağustosta değil eylülde gitti o yzden sizle aramızda 1.5 2 ay falan var 3 ay yok.o bakımdan hem sizle hemde 92/3lerle gibi hssediyorum kendmi:))
Memnun oldum canım çok uzak değilmişz burdan tokat nedir ki:)ama sen nişanlıydın dimi,sen benden hzlı çıktın eğer öyleysemervecim bende ceren 20 yasındayım tokattayım :)
hahahahhaannem babam ıkıde bır el kapısına gıdınce sole olur bole olur dıodu bende sacmalamayın dıodum ama el kapısı hakkaten dogru bı laf
bızımkı askerden gelınce canım cunku zaten 3 yıldır nısanlıyız askerlıgı beklıoduk :)
Memnun oldum canım çok uzak değilmişz burdan tokat nedir ki:)ama sen nişanlıydın dimi,sen benden hzlı çıktın eğer öyleyse
Oyle oyle ,cidden doğru bi laf altta kalmamak lazım 4 4lük bi çeyiz artı nişan artı düğün istiyrum ben Allahn izniyle bi gelsinlerde bizim onumzde daha en azndan bi 5 sene var o zmana kadar 100 kere çeyiz cıkar:)
Masallahhh Allah bian önce kavustursun cnmm :) kac yıldır birliktesiniz
bızımkı askerden gelınce canım cunku zaten 3 yıldır nısanlıyız askerlıgı beklıoduk :)
ben kendimi tamamen 92/3 gibi görüyorum bizim topic'e hic ugramadan direk buraya yazıyorum ölü gibi cünkü bizimki:)
6 yıldır bırlıkteyız canım benım :)
siz aşmışsınız ya ne güzel Allah tamamını erdrsin inşallah ve bize de nasip etsin.Bizim daha 21 ay oldu askerden gelcek ben daha 2 sınftayım okulm bitecek o işini oturtacak vs ohooo yazarken yoruldum
En başta bizimki de oyleydi ayda yılda girip yazardım sayenızde çıkamaz oldum,sizin topicte 93/1ler gidince canlancak bence ama iyi uyuum sağladık bz bence boyle ıyıyz
eveet nisanlıyım sekeriimm :)) biraz hızlı davrandık galiba sende gitmeden takıverseydin ya askerine bi yüzük:)
siz aşmışsınız ya ne güzel Allah tamamını erdrsin inşallah ve bize de nasip etsin.Bizim daha 21 ay oldu askerden gelcek ben daha 2 sınftayım okulm bitecek o işini oturtacak vs ohooo yazarken yoruldum
En başta bizimki de oyleydi ayda yılda girip yazardım sayenızde çıkamaz oldum,sizin topicte 93/1ler gidince canlancak bence ama iyi uyuum sağladık bz bence boyle ıyıyz
Yaaa bak çok özeniyorum demeyn boyleee,yüzük taktık ama sadece 2mız oyle ergenler gibi sembol olsun dedik.Şu askerlk bi bitsn ne yuzukler ne trabzon burmaları takcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?