bende cok örmek istedim geçen 14 subatta örüp vericektm olmadı yapamadım![]()
bende deniycem bakalım yapabilecek miyim canım çok merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok örmek istedim geçen 14 subatta örüp vericektm olmadı yapamadım![]()
bakk hele bide sana sikayet etmis beni teyzee yaaa dedim espriye verdim. Anneside cok iyimser konusma, biseyler yapamıycagını sandıgını düsünüyo, neysen o ol agla demiyorum tabi falan dedi amannnn sinirlerimi bozdular yaaa..
beyfendi bide beni aramamakla tehtit ediyor yok neymis bidaha sabret alıscaksın hersey güzel olucak dersem aramıycakmıs daha bi git yaaa nasl üzgünüm dünden beri bilemezsiniz
canım belliki canı çok sıkılmış ve sana patlamış.ilk günler ya çok zor geçiyor ikiniz içinde.ama emin ol biraz zaman geçsin alışıcaksınız.o hernekadar gerçekci ol desede bence telefonda ağlama bu ikiniz içinde daha çekilmez bir duruma getirir.hepimiz özlüyoruz ama güçlü olmak zorundayız.ağlasak bile ellerinden bir şey gelmiyor ki sadece aklı sende kalıyor ve daha çok üzülüyor..bililyorum çok zor ama sende biraz sabret.biz sadece onu özlüyoruz onlarsa herkesi özlüyor..hareketleri biraz değşiyor normal bence..
bende deniycem bakalım yapabilecek miyim canım çok merak ediyorum![]()
bende deniycem bakalım yapabilecek miyim canım çok merak ediyorum![]()
aman canım sakin ol biliyosun bu bi sınav sınavı atlatmamız gerekiyo hemde en ıyı bı sekılde
aynen canım sabrımız ölçülüyor resmenama biz galip gelicez ve sonunda yarenlerimize kavuşucaz sen bozma moralini
ben hep kacırdım örgü hicbiseye benzemedi ben kacırdım annem düzeltti olmadı devam edemedm :)
biz askere gitsek erkeklerin bizi böyle kendini yıpratıp beklıyeceklerını hıc zannetmıyorum![]()
benim yanımda annemde yok bakalım nasıl olacak gerçi olsada ona soramam orası ayrı bi konu![]()
cok dogru Allah kolaylık versn bizim isimiz daha zor malesef
agla zırla diyo ama bana biliyormusun, bu ne yaa diyo bıktım mutlu gibi görünmeye calısmandan agla zırla acını paylas birlkte paylasalım daha mtlu olurum ben diyo
AMİNNN canım..biraz geçsin alışacakcak bak gör
valla bilmeyen icin cok zor Allah kolaylık versin diyorum canım :)
insallah zaten hastada olmus kıyamam burnu akıyo bogazları şiş içim sızlıyo![]()
ayy yaa hep aksilikler bulur zaten.tahmin edebiliyorum canım senin durumunu.yanımızdayken kıyamazken hep bi şeyler yapmaya çalışırken şimdi birde bizden uzaklar ya o daha çok üzüyor insanı..hava değişiminden falan olmuştur canım![]()
erzincan birde cok sogukmus daglarda kar varmıs dusunhic bu kadar caresiz kalmamstm yaa kıyamam her hasta olmasında corba yapar götürürdüm yatakta basını beklerdim zormus kimseyede emanet edemiyorsunki
![]()
insallah zaten hastada olmus kıyamam burnu akıyo bogazları şiş içim sızlıyo![]()
öncelikle günaydın ballarım anlatmaya baslıyorum dün.. aksam anneme ödemeli attım herneyse burası önmli degil sonra bi baktım ard arda 3 4 msj geldi tlfna bismillah dedim 7542 den arayanları msj olarak göndermişlerr 4 5 kez bnmki aramıs 4 kezde babası aramıs Basımdan kaynar sular döküldü yaa şebekem yoktu sanrım saatlerdir insanın sebekesi olmazmı yaaa..
Sevdicegim Allahtan tekrar aradı actım aglayarak acıklamalara basladım vallahi billahi telefonum kapalı degildi bnm diye tmm önmli degil dedi.. ben böyle gayet iyi gibi gözükmeye calısıyorum bogazımı konuştukça bsy yırtıyo ama caktırmıyorum hersey güzel olucak dedim bide bana demesin mi yeter artık 3 gündür bu yüzden aramıyorum seni bana reel ol iyiymiş numarası yapma kendimi hapiste yada cok uzaklarda hissediyorum cok kötü oluyorum deme bana böyle seyler falan.. Nasıl yani dedim napmamı bekliyosun karsında aglıyıp zırlamamı mı dedim.. Agla zırla acını paylas bnmle inan daha mutlu olurum acını anlat dedi yaa:O saka gibi size bunları sevgiliniz deseydi tepkiniz nolurdu kızlar?
Herneyse bende kendmi tam salmadan basladım konuşmaya gözyaşlarım akıyo ama hala kendimi sıkıyorum yoklugun elbette cok zor yapayalnızım bas edemiyorum bunları sen zaten biliyorsun senden kalanlarla yaşamya ayakta durmaya calısıyorum dedim baktım oda basladı aglamayaben o her aradıgında aglıyıp yoklugunumu anlatıcam yani yapamam ki
![]()
bende sınavlarım bitsin hemen başlıycam kış çıkmadan yapmam lazım ki benimle dalga bile geçiyor yazın göndermessin dimi diyeamaaa en kısa zamanda yapıcam görücek o
yaparız canım yaparız yaaa..benimde ilk deneyiyim olacak çok merak ediyorum ortaya ne çıkıcak
![]()
Kızlar öncelikle herkese merhabalaarr:) sonralıkla ise Cerencim senin meseleye gelelim,şimdi onlar orda sanki biz onları hiç düşünmüyormuşuz,onları unutmuşuz ooh mis gibi hayatımıza devam edip gülüp eğleniyoruz sanıyolar.Yanı herşeye hep negatif bakıyolar,o yüzden o da senin ona onu ne kadar çok sevdiğini beklediğini onsuz yapamadığını bi şekilde göstermeni bekliyo.Ama işte bunun sınırını çizip,dozunu ayarlayabilmek cidden çok zor bi iş.Ağlayıp zırlayarak değil de,ona olan sevgini sözlerinle konuşmalarınla hissettirmen gerek.O şimdi küçück bi bebek gibi,hiç blmediği tanımadıgı insanlarla farklı bi ortamda ve de çok yalnızlık cekiyo senin sevgine ise çok çok ihtiyacı var.Ddiğim gibi aşkının büyüklğünü konuşmalarnla ona hissettir,hem o mutlu olsun hem de sen ağlama ve o da seni merak etmesn böylece
Asker yeşili mi alsam napsaaam renk olarakbence çok yaratıcıyım
![]()
onların sımdı asker yesılınden mıdelerı bulanıodur![]()