92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hayırdır canım yolculuk nereye aaa yoksaaa yareninin bileti mi??
bende akşamdan beri telefon bekliyorum canım akşam ararım dedi ama aramadı umarım her şey yolundadır..

Canım bazen yorluyorlar.Uyuyup kalıyorlar büyük ihtmalle öyle olmuştur.
Evet yarime bilet

Canım bazen yorluyorlar.Uyuyup kalıyorlar büyük ihtmalle öyle olmuştur.
Evet yarime bilet

bugün aldığım sayılı güzel haberden biri canımm çok sevindim :) ee ne zaman geliyor?
bende öyle olduğunu düşünüyorum canım umarım yanılmıyorumdur.

bugün aldığım sayılı güzel haberden biri canımm çok sevindim :) ee ne zaman geliyor?
bende öyle olduğunu düşünüyorum canım umarım yanılmıyorumdur.

Saol canım:26:Büyük ihtmalle öyledir canım benimkide yapıyor diyor ararım akşam soğuktu uyudum diyor sonraYarın allahın izniyle gelecek canım

Saol canım:26:Büyük ihtmalle öyledir canım benimkide yapıyor diyor ararım akşam soğuktu uyudum diyor sonraYarın allahın izniyle gelecek canım

ne güzel canımmm bi süreliğinide olsa görüceksin :) bugün sabah olmaz artık sana..

var ya şu askerlik bi bitsin Allahın izniyle önümüzdeki 10-15 yıl askerliğin a sını duymak istemiyorummm

ne güzel canımmm bi süreliğinide olsa görüceksin :) bugün sabah olmaz artık sana..

var ya şu askerlik bi bitsin Allahın izniyle önümüzdeki 10-15 yıl askerliğin a sını duymak istemiyorummm

Şuan heyecanlı değilim nedenini bilemiyorum
Bende aynı şekilde askerlikten bir tiksindim bir bıktım başta daha sabırlıyıdm
Şimdi bir asabiyim gerginim birşey olsa bağrınıyorum hemen

Şuan heyecanlı değilim nedenini bilemiyorum
Bende aynı şekilde askerlikten bir tiksindim bir bıktım başta daha sabırlıyıdm
Şimdi bir asabiyim gerginim birşey olsa bağrınıyorum hemen

ilk gördüğün zaman gör asıl sen heycanı canım şimdi belki şaka gibi gelliyordur ondan inanamıyorsundur
ee zaman ilerledikçe özlem artıyor ya canım ondandır

ilk gördüğün zaman gör asıl sen heycanı canım şimdi belki şaka gibi gelliyordur ondan inanamıyorsundur
ee zaman ilerledikçe özlem artıyor ya canım ondandır

Yok canım dağıtım iznine geldiğinde bana sarıldı biraz durdu gitti sonra uyudu
Çok kötü sinirlendim belki ondan artık heyecan duymuyorum.
Evet gerginleştim nedenini bilmiyorum ekşınlar yapıyor sürekli benim yarim ondan olabilir.Birşey olmasına gerek yok kendine iyi bakmıyor maalesef

Canııım nabeerr??
sürekli dua ediyorum canım tüm askerlerimiz için..
aa onlarda kötülermiş yaa ne istiyolar sanki onlar zamanında yaşamadılar..canım biraz sakınleştirmeye çalış bence yoksa bitmez o günler

Öyle yapmaya çalışıyorum canım geçecek bu günler diyorum,sorsan ben bile inanamıyorum bu günlerin geçeceğine ama onlara her zaman destek olmalıyız,ya bugun bende bişeyler var çoook özlediğimi hissettim.Sınavlar da bitti ya bi boşluğa mı düştüm naptımirahat batıyo bana anacım siz naptınz bakalım görüşebildiniz mi?

İyiyim canım tv ye bakıyorum sizle konuşuyorum.
Özlem özlem sanırım 1 yıl bu şekilde bitecek

yorulmuşdur canım yaa ondan :) izne gelince bi garip olyorlar zaten..

belkide canım aklın onda ya o yüzden hem zaten tüm dengemizi bozuyorlar yaaa

atkıya başla canım ben tüm gece telefon bekledim ama gelmedi o telefon malesef

Evett 14 subata yetiştireyim ben şimdi başlasam anca yeişir zaten azcık becerıksızmde Canım benm anlıyorum seni ben telefonla bildiğin düzeyli bi ilşki yaşıyorum 7-24 beraberiz onunla koşuyorum bak telefon kardeş çal çal çal diyip duruyormm

Kendine beceriksiz deme canımEminim canım çok güzel olacak
Yaranlerin sanırım hepsi telefonla ilişki yaşıyor

Kendine beceriksiz deme canımEminim canım çok güzel olacak
Yaranlerin sanırım hepsi telefonla ilişki yaşıyor

sorma ya radyasyondan öliciim:) canım bu arada sevdiceğn geliyomuş gözün aydın,bak her şerde bi hayır varmış tezini doğruladın böylece,sevdiceğini görmuş olacaksınn hemde izni yemeden

sorma ya radyasyondan öliciim:) canım bu arada sevdiceğn geliyomuş gözün aydın,bak her şerde bi hayır varmış tezini doğruladın böylece,sevdiceğini görmuş olacaksınn hemde izni yemeden

saol canım böyle gelmesnden ise gelmemesini tercih ederdim.Dişini fazla takmıyorum ama burnu daha kaynıycak sogukta sızlıyormuş orasıda cok soguk bakalım onca ay ne yapıck

Ne oldu canım??

öncelikle günaydın ballarım anlatmaya baslıyorum dün.. aksam anneme ödemeli attım herneyse burası önmli degil sonra bi baktım ard arda 3 4 msj geldi tlfna bismillah dedim 7542 den arayanları msj olarak göndermişlerr 4 5 kez bnmki aramıs 4 kezde babası aramıs Basımdan kaynar sular döküldü yaa şebekem yoktu sanrım saatlerdir insanın sebekesi olmazmı yaaa..

Sevdicegim Allahtan tekrar aradı actım aglayarak acıklamalara basladım vallahi billahi telefonum kapalı degildi bnm diye tmm önmli degil dedi.. ben böyle gayet iyi gibi gözükmeye calısıyorum bogazımı konuştukça bsy yırtıyo ama caktırmıyorum hersey güzel olucak dedim bide bana demesin mi yeter artık 3 gündür bu yüzden aramıyorum seni bana reel ol iyiymiş numarası yapma kendimi hapiste yada cok uzaklarda hissediyorum cok kötü oluyorum deme bana böyle seyler falan.. Nasıl yani dedim napmamı bekliyosun karsında aglıyıp zırlamamı mı dedim.. Agla zırla acını paylas bnmle inan daha mutlu olurum acını anlat dedi yaa:O saka gibi size bunları sevgiliniz deseydi tepkiniz nolurdu kızlar?
Herneyse bende kendmi tam salmadan basladım konuşmaya gözyaşlarım akıyo ama hala kendimi sıkıyorum yoklugun elbette cok zor yapayalnızım bas edemiyorum bunları sen zaten biliyorsun senden kalanlarla yaşamya ayakta durmaya calısıyorum dedim baktım oda basladı aglamaya ben o her aradıgında aglıyıp yoklugunumu anlatıcam yani yapamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…