• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ayy canımm benm ya nasıl sevndiimmm ayrıca tekrar görüşebilecek olmanıza da ayrı bi sevindimm :1:
o kıskançlık hepsnde vardır kuzum cihanda kafenin en kuytu kösesindeki kameraya geçerr :1:
Ayrıca iyiki izin vermşsin aqua landa gtmesine zaten devamlı çıkmıyo nefes almış çok iyi olmuşş ona bu moral bayaa iyi gelicek :16:

Ben gelinime bağlı yada uyumlu birisi olursa problem yaşamayız ama tersime giderse tırnaklarımı çıkartırımmm :1:
Ellerinden aslındaa almadıkk onun yeri ayrı ana kızım oo ana :1: onlar kalıcı :1:

Ya orası öyle tabii ben annesini kıskanıyorum arada :1: annem diyorki ne saçmalıyorsun o annesi yani dio! gıcık :1:
Bu arada cmde öyle yapıo kimse görmesin beni die şaka gibiler ya :1:

Sağolun kızlar aminnn inşallah ...

Gizemcin iyiyim bugün kuaföre gittim haftaya bende şehirdışnda olcam onları hallettim,pazar günü burda olcaklar hep beraber yemeğe çıkabilirz dedi ben tabi gerginleşiyorum ama evde olmaktansa dışarda yemek daha güzel olur diyorum kalan günlerde her gün bişe yaparız diyorz Allah izin verirse ...ama hep kv ler mi kıskancak şimdide ben kıskanıyorum :52::52::52::52: salı günü direkt gidio şehirdışına işte ailesi ordaaa onlar ne güzel sarılcak öpcekler kardeşi falan bilmiomş süpriz olcakmş işte sabah direkt giderim yanına yatarım görünce şaşrır diyo :1:

Bende senin gibi düşünüyorum böyle becerikli elinden her şey gelen bi kız bulcak kıskanıp paylaşmamak yerine el üstünde tutarım çünkü onlar mutlu oldukça aile ilişkileride güzel gider ama erkek anneleri bi tuhaflar ...

Akşam bende de arama senfonisi olcak geçen akşam onlar aramştı çok sık arıolar ya :1:

Anladım cnm iyi yapmışsın işlerini hallederek... ya dışarda yemek bencede daha rahat olabilir:34:
inş planladığınız gibi olur da mutluca geçirirsinz canım ya izinii:16:
Ya bakalım bz nasıl oluruz ya ama mantığım o şeklde hoşalrına gtmesi gerekir :1:
BeGÜM akşam olmadan sen arayıver de aradan çıkmış olsun işte :1: sevdiklerinden arıyolar yaa ilgilenmek istyorlar bence
:44:
Ya orası öyle tabii ben annesini kıskanıyorum arada :1: annem diyorki ne saçmalıyorsun o annesi yani dio! gıcık :1:

Haha annende seni baya frenlemeye çalışyoda yoookk :1: kızım niye kıskanıyosun ya.. bn kıskanmıyorum şahsen hiç:1:

Anladım cnm iyi yapmışsın işlerini hallederek... ya dışarda yemek bencede daha rahat olabilir:34:
Ya bakalım bz nasıl oluruz ya ama mantığım o şeklde hoşalrına gtmesi gerekir :1:
BeGÜM akşam olmadan sen arayıver de aradan çıkmış olsun işte :1: sevdiklerinden arıyolar yaa ilgilenmek istyorlar bence

Haha annende seni baya frenlemeye çalışyoda yoookk :1: kızım niye kıskanıyosun ya.. bn kıskanmıyorum şahsen hiç:1:

Sorma kuzum ya hahah ama ben frenlenmiyorum hatta bugn bana siz evlnnce Allah cme sabır versn dedi :1:
Ben kıskanıyorum bnm yanımda bi kere bebeğim demişti :47: İçimden hayır o benm bebeğimmmm dedim! :1:

kamilecimmmm çok sevindimm canımm görüşmenizeeee

edacımmm walla benımkı aa ne iyi ettin oğluma yemek getırdın baktın demez çünkü evde başbaşa oldugumuuzu hıssettıgı anda tüyleri diken diken oluyo tabı aslında belkıde bızı korumak ıcın yapıolar atesle barut yan yana durmasın misaliiii ben aramıcam annesinii

kamilecimmmm çok sevindimm canımm görüşmenizeeee

edacımmm walla benımkı aa ne iyi ettin oğluma yemek getırdın baktın demez çünkü evde başbaşa oldugumuuzu hıssettıgı anda tüyleri diken diken oluyo tabı aslında belkıde bızı korumak ıcın yapıolar atesle barut yan yana durmasın misaliiii ben aramıcam annesinii

hahha allahım ya :1: bu kvdeler işte tabii o açıdan bakmamaıştm hiç :1:
Bu arada bnce ara bebeğim ya haketmiyor olabilir ama ara..İftara çağırdı onada gitmedn:26: yada şimdi arama bayramda gidiceksn ama dimi ?

Pardonn bnm pazar diye kafa gtmiş:1: yok bebeğim ne abartması yaa sevn tabi ve sonuna kadarda yaşa sevncini. bişekle yüzünü görmüş oluyosun kokusu olmasada :16: inş tekrar olur ç bnce tekrar olma ihtmali var güzelm:34:

canım yaa ama toparlandın degilmi dogru 35 gün sana elle sayılacak kadar az geliyodur masallah size canlarım sabrınıza hayranım hepinizin
bende bilmiyorumki yazıcı olan cocuk başlatmış üstüne yürümüş üst devre ya artıstlik yapms bırakın dövcem falan buda kendini tutmamıs kavga etmis alt devrelere niye sataştı onu bilmiyorum o ona o ona artistlik pesinde bos adamlar yaa insallah askerliği uzamaz
[/QUOTE]

Günaydın ve hayırlı kandiller kızlarr..Bu günün mübarekliğinii taa sabahtan farkettirdi Rabbim.Enes aradı arkadaşı yazıcı o telefon işinde sorun yok demiş,yani ceza almadı şükürler olsun kiiii.Bide dün aramak içn bi kaç kişiden telf istemiş işimiz var deyp vermek istememişler,ne insanlar var yaa..

Hayırlı kandiller yarenlerim :)

Kamileee çıktımı çarşıyaa gördün müüü ömerii?

Canımmm bnm ya çok sevindimm dimi çok farklı bir şey çarşıı...kapatamıyorsun eLin gitmio..yetmio...
olsun cnm yüzünü gördn hiç değilse..mardinde aqua parkmı varmış :1: aa yine vericekler izin yanii supermiş cnm böyle böyle geçer işte kalan aylar...

ayen gizemcimmm yüzünü gördüm çok şükür :16: evet evet haklısın güzelimmm her ne adar 1 ay olsada diğer çarşı iznimiz 7 eylülde :16:

evet cerencim cidden çok az gibi geliyor bana ama şimdi yüzünü görünce bi tuhaf oldum içim cız yaptı resmen ne çok özlemişim böyle..ayy aman canım uzak dursun öyle insanlardan yaa Allah korusun ceza falan alır :26: uzatmasın bence artık..insanların canı sıkıldıkca birilerine sarıyolar sanırım :47:

mervecim çok sevindim cannım konunun kapanmasına inş böyle heycanlar yaşamazsınız artık :16: askerde insanın halinden bile anlamıyorlarsa nasıl vicdan var bu insanlarda anlamış değilim valla..

çağla sanırım canım adın bende kamile hoşgeldin aramıza..benim askerimde mardinde bir doğu yareni daha :31: ama çok şükür az kaldı artık..

edacımmm hemde hiç yetmedi ama bunada şükür bugüne kadar çarşı nedir bilmiyorduk bile :1: hemde çok farklıymış çok..bende öyle dedimde bir baktım türkiyenin 3. en büyük aqua parkı yazıyor kız çok şaşırdım alışveriş merkezi falan çok büyük çok güzel bir yere benziyor fotolarda.. 1 ay sonrada olsa yine varmış çok sevindim çok :8:

Bende Eda gibi bazen kıskanıyorum ama kadının hareketlerini o bana o şekilde yaklaştığı içinn sanki tek erkek o ymuş gibi davranıo diye bende anneme sordum annelik mi bu dedm anne olunca tabi farklı ama erkeğe de biraz ee biraz abartı tabi dedi :52::52::52::52:
Sağolsun arıolar ama sen konşmayı dinlesen hep aynı merhaba nasılsınız napıyosunuz evdekiler nasıl selam söyleyin :1: :1: :1: :1:
Babası da arıyo beni siz de konşuomsnz babalaryla ? Annem hep der kp ler gelinlerini daha çok sever diye bu tez biraz doğru gibi :1:

Akşm arıcam iftardan sonra :1:

hahha allahım ya :1: bu kvdeler işte tabii o açıdan bakmamaıştm hiç :1:
Bu arada bnce ara bebeğim ya haketmiyor olabilir ama ara..İftara çağırdı onada gitmedn:26: yada şimdi arama bayramda gidiceksn ama dimi ?

kızı istanbulda çalışıo gecen sene bayramda onun yanına gıtmıslerdı aramıstım .bu sene ararım bayramda gıtmemıslerse gıderım belkı
ama bugun aramıcam

canım yaa ama toparlandın degilmi dogru 35 gün sana elle sayılacak kadar az geliyodur masallah size canlarım sabrınıza hayranım hepinizin
bende bilmiyorumki yazıcı olan cocuk başlatmış üstüne yürümüş üst devre ya artıstlik yapms bırakın dövcem falan buda kendini tutmamıs kavga etmis alt devrelere niye sataştı onu bilmiyorum o ona o ona artistlik pesinde bos adamlar yaa insallah askerliği uzamaz

ayen gizemcimmm yüzünü gördüm çok şükür :16: evet evet haklısın güzelimmm her ne adar 1 ay olsada diğer çarşı iznimiz 7 eylülde :16:

evet cerencim cidden çok az gibi geliyor bana ama şimdi yüzünü görünce bi tuhaf oldum içim cız yaptı resmen ne çok özlemişim böyle..ayy aman canım uzak dursun öyle insanlardan yaa Allah korusun ceza falan alır :26: uzatmasın bence artık..insanların canı sıkıldıkca birilerine sarıyolar sanırım :47:

mervecim çok sevindim cannım konunun kapanmasına inş böyle heycanlar yaşamazsınız artık :16: askerde insanın halinden bile anlamıyorlarsa nasıl vicdan var bu insanlarda anlamış değilim valla..

çağla sanırım canım adın bende kamile hoşgeldin aramıza..benim askerimde mardinde bir doğu yareni daha :31: ama çok şükür az kaldı artık..

edacımmm hemde hiç yetmedi ama bunada şükür bugüne kadar çarşı nedir bilmiyorduk bile :1: hemde çok farklıymış çok..bende öyle dedimde bir baktım türkiyenin 3. en büyük aqua parkı yazıyor kız çok şaşırdım alışveriş merkezi falan çok büyük çok güzel bir yere benziyor fotolarda.. 1 ay sonrada olsa yine varmış çok sevindim çok :8:[/QUOTE]

Ytmez tabiki cnm ama birdaha olacağını bilmek bile insanı mutlu ediyor...
Hadi ya mardine bak sen şaşırdım valla:1:

Sorma kuzum ya hahah ama ben frenlenmiyorum hatta bugn bana siz evlnnce Allah cme sabır versn dedi :1:
Ben kıskanıyorum bnm yanımda bi kere bebeğim demişti :47: İçimden hayır o benm bebeğimmmm dedim! :1:

Hahahaa:D:1: eda bebeği çnküü düşünnce:1: AY sende eda frenlemeyi öğren cnm zamanla :1:

edacımmm hemde hiç yetmedi ama bunada şükür bugüne kadar çarşı nedir bilmiyorduk bile :1: hemde çok farklıymış çok..bende öyle dedimde bir baktım türkiyenin 3. en büyük aqua parkı yazıyor kız çok şaşırdım alışveriş merkezi falan çok büyük çok güzel bir yere benziyor fotolarda.. 1 ay sonrada olsa yine varmış çok sevindim çok :8:[/QUOTE]

Eda çok komiksinnnn çok güldüm yha Cem senin bebeğin evet :1: :1: :1:
Bnde benmmm oğlmmm diye öpüodu tamam mı bende içimden dedm ilerde canım kocam diye öpimmm de sen de gör diye içimden geçrmiştm :9::9::9::9:

Kamilecim kamerada görüşmüşsünüz çok sevindm cnmm biraz olsun iyi gelmiştirr...

Son düzenleme:
Bende Eda gibi bazen kıskanıyorum ama kadının hareketlerini o bana o şekilde yaklaştığı içinn sanki tek erkek o ymuş gibi davranıo diye bende anneme sordum annelik mi bu dedm anne olunca tabi farklı ama erkeğe de biraz ee biraz abartı tabi dedi :52::52::52::52:
Sağolsun arıolar ama sen konşmayı dinlesen hep aynı merhaba nasılsınız napıyosunuz evdekiler nasıl selam söyleyin :1: :1: :1: :1:
Babası da arıyo beni siz de konşuomsnz babalaryla ? Annem hep der kp ler gelinlerini daha çok sever diye bu tez biraz doğru gibi :1:

canım walla ben yıllık nısanlıyım daha babasının numarası yok bende :1:
kızlar ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun..Allah'ım tüm dualarınız kabul eder inşallah..

sağol bebegım senınde kandılın mubarek olsun

Gülşah canım içinden geldği gibi davran tabiki:26:
Gizem ve Begümm :1: evet o bnm bebeğim tamam mııı annesinin diil:27:
Bak begüm seninkide nasıl seviomş öleee gıcıklar:27: bnmkinin babasıyla 4.5 yıldır 1 kere karşılaştık yani babasıyla konuşmuyorum cnm daha erken olduğunu düşünüyorum zaten
Şaka maka birazdan arıyım kadını yaaa :1:
der mi acaba bizde gidicez işte falan filan bende evet biliyorum biraz ters bir zaman oldu ama iyi yolculuklar derim artk :1:

Son düzenleme:

Bak begüm seninkide nasıl seviomş öleee gıcıklar:27: bnmkinin babasıyla 4.5 yıldır 1 kere karşılaştık yani babasıyla konuşmuyorum cnm daha erken olduğunu düşünüyorum zaten
der mi acaba bizde gidicez işte falan filan bende evet biliyorum biraz ters bir zaman oldu ama iyi yolculuklar derim artk :1:

bende de yoktu hiç bişi cnm 5 sene boyunca bi kep töreninde tanışmştm o da öylesine sonra ne zaman ki askerlik gündem oldu bizde böyle bi durum oldu ben annesinide bi kere evlernde tanşmaya gitmştm bizde askere giderken duyguların en yoğun olduğu zamanda böyle bi bir arada olma durumu oldu yemin töreni vs cnm...

Edacım ararsın kandili söylersin bide hayırlı yolculuklar bayram için gidiomssnz dersn olduda bitti daha napcan ki ...
Aynen seviyoo Allhtan ben orda değilim şu an gene aynı şekil severler :1:

Ya bnm belki daha hiç kısskançlık yapacağım bişey yapmadığı için bn rahatımm.. ama sennki gibi davransa emin ol sen gbi düşünürdüm ne gerek var abartılı hareketlere:1:
Babasylda konusurm ve cidden doğru o söz kpler gelinlerini çok sever.. devamlı gel gel özledm der babası mesela bnmde hoşuma gdiyo bu durum :1:

bu arada begm bende sen gib askerlk dönemi tanıştım bi yıldır tanışıyoruz aslında:1:

Son düzenleme:

Tamammm sein bebeğin olsun annesine de söyle bunuuu:1: ara ve bencede iyi yolculuklar vs de dersn

Ayy canımm benm ya nasıl sevndiimmm ayrıca tekrar görüşebilecek olmanıza da ayrı bi sevindimm :1:
o kıskançlık hepsnde vardır kuzum cihanda kafenin en kuytu kösesindeki kameraya geçerr :1:
Ayrıca iyiki izin vermşsin aqua landa gtmesine zaten devamlı çıkmıyo nefes almış çok iyi olmuşş ona bu moral bayaa iyi gelicek :16:

Ben gelinime bağlı yada uyumlu birisi olursa problem yaşamayız ama tersime giderse tırnaklarımı çıkartırımmm :1:
Ellerinden aslındaa almadıkk onun yeri ayrı ana kızım oo ana :1: onlar kalıcı :1:

Eda çok komiksinnnn çok güldüm yha Cem senin bebeğin evet :1: :1: :1:
Bnde benmmm oğlmmm diye öpüodu tamam mı bende içimden dedm ilerde canım kocam diye öpimmm de sen de gör diye içimden geçrmiştm :9::9::9::9:

Kamilecim kamerada görüşmüşsünüz çok sevindm cnmm biraz olsun iyi gelmiştirr...
[/QUOTE]

gizem yaa sanki te kız bizi kimse görmesinler diye uğraşıyorlar ..aman neyse ben onun yüzünü görüdm ya o yeter bana :16: hiçç sesimi bile çıkartmacım canım burda olsa biraz zor giderdi ama :1: nasıl moral oldu ikimizede şimdi nasıl dönücem demeye başladı ama alışkın değil tabi bünye çarşı iznine :1:

begümcüm çok teşekkür ederim canım..bu arada eda ile ne kıskançmışsınız kız aaa olur :20: ömerin babası annesi benim yanımda sarılırlar öperler ama kıskanmam biliyorum çünkü ömer benim :1:

gülşahcım ciddi misin sen canım.neden hiç aramıyorlar mı hiç..biz anneden çok konuşuyoruz resmen babsıyla ben genelde onu arıyorum o da beni arar sağolsun..

Back