92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerencm kuzummm çok sağol cnmmm konuşalm cnm nolcak sonunda ayrılık hep senin durumuda anlattı gülşah ya brnce yoktr öle bişey bn iht vemiorm
Umutsuzluga kapılma kuzum yaa sonunda ayrılık hep diyosunda bu son ayrılık yarısı bile kalmadı 1 ayıda birlkte yiceksiniz oh bundan güzel ne var tatlım üzülme doya doya yasa mehtabını bi gülmedi yüzün be
Valla bilmiyorum fazlamı tepki verdim diye düsünüyorum yol verdim msjlarına falan hic cvp vermedim dün gece sanırım abartıyorum biraz:44:

İnş cnm hepimizinkiler biticek..
Bencede ceren ya şu huyundan vazgeç bebeğm ani tepkilerinden

Edacımmm Gözün aydın geç okudum ,,çok güzel duygular bunlar inşallah kalan zaman geçince son ayrılığınız olcak ...
sen erken mi geldin eve bugün neler yaptınız bakalımmm

Okurken tüylerim ürperdi, içimde bi hasret depreşti sanki Çok sevindiiiim canımm, mehtap bitişine kadar hep böyle güzel haberlerle gel bize Sonrasında, bu son ayrılık olacak inşallah.

Okurken tüylerim ürperdi, içimde bi hasret depreşti sanki Çok sevindiiiim canımm, mehtap bitişine kadar hep böyle güzel haberlerle gel bize Sonrasında, bu son ayrılık olacak inşallah.

Teşekkür ederim cnm darısı başına az kaldııı seninde inş tüm mehtap böle geçer bizimde cnm.. Naptık beşiktaşta blştk kahvaltı ettk aonra dolandık ortaköye geçtk kumpir waffle boğa z öyle :)) erken geldm cnm evettt

ohhh ne güzell yapmışsınızz ohh kumpir waffle afiyet olsun cnm benm ne güzelll sevdiğinde yanında

selam kızlarr
cenkin dogum günü yaklasıyo ne alsamki yaa hummel esofman takımına baktım bakmaz olaydım ondanda ümidimi kestim

Şu ağustos bitsin ve eylül gelsin hemencecikkk,Allahhıım çabucak geçsin şu günler sarılmayı unuttum artıkk hooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…