Umutsuzluga kapılma kuzum yaa sonunda ayrılık hep diyosunda bu son ayrılık yarısı bile kalmadı 1 ayıda birlkte yiceksiniz oh bundan güzel ne var tatlım üzülme doya doya yasa mehtabını bi gülmedi yüzün beCerencm kuzummm çok sağol cnmmm konuşalm cnm nolcak sonunda ayrılık hepsenin durumuda anlattı gülşah ya brnce yoktr öle bişey bn iht vemiorm
Umutsuzluga kapılma kuzum yaa sonunda ayrılık hep diyosunda bu son ayrılık yarısı bile kalmadı 1 ayıda birlkte yiceksiniz oh bundan güzel ne var tatlım üzülme doya doya yasa mehtabını bi gülmedi yüzün be
Valla bilmiyorum fazlamı tepki verdim diye düsünüyorum yol verdim msjlarına falan hic cvp vermedim dün gece sanırım abartıyorum biraz:44:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)
Selam canlarım...zorlu5.5 6 aydan sonra bugun kavuştuk..Allahım herkese nasip etsin.. Aslında heyecanım yoktu ama onu gördüğüm an .. Sarıldık..sarıldık..sarıldıkk kokusunu duyduğum an tutamadm ağladm ama nasıl bir ağlama...etrafı görmüorum dünya umrumda değil sarılırken.. Sonra sanki hiç ama hiç gitmemiş gbi hissettm.birbirimizi izledk öptk sarıldık 5 dkda bir kulağıma seni çk seviyorum diye fısıldadı..ilk geldiği gün kavga etmiştik.içimix buruk gelmştk bugün ama herşey unutuldu..inanın çektiğiniz her şeye değiyor..allah sizede yaşataın tez zamanda.20 gün sonra nasl alışcm bilmiorm..şimdi bile zor ayrıldım yanından
Selam canlarım...zorlu5.5 6 aydan sonra bugun kavuştuk..Allahım herkese nasip etsin.. Aslında heyecanım yoktu ama onu gördüğüm an .. Sarıldık..sarıldık..sarıldıkk kokusunu duyduğum an tutamadm ağladm ama nasıl bir ağlama...etrafı görmüorum dünya umrumda değil sarılırken.. Sonra sanki hiç ama hiç gitmemiş gbi hissettm.birbirimizi izledk öptk sarıldık 5 dkda bir kulağıma seni çk seviyorum diye fısıldadı..ilk geldiği gün kavga etmiştik.içimix buruk gelmştk bugün ama herşey unutuldu..inanın çektiğiniz her şeye değiyor..allah sizede yaşataın tez zamanda.20 gün sonra nasl alışcm bilmiorm..şimdi bile zor ayrıldım yanından
Okurken tüylerim ürperdi, içimde bi hasret depreşti sankiÇok sevindiiiim canımm, mehtap bitişine kadar hep böyle güzel haberlerle gel bize Sonrasında, bu son ayrılık olacak inşallah.
Okurken tüylerim ürperdi, içimde bi hasret depreşti sankiÇok sevindiiiim canımm, mehtap bitişine kadar hep böyle güzel haberlerle gel bize Sonrasında, bu son ayrılık olacak inşallah.
Teşekkür ederim cnm darısı başına az kaldııı seninde inş tüm mehtap böle geçer bizimde cnm.. Naptık beşiktaşta blştk kahvaltı ettk aonra dolandık ortaköye geçtk kumpir waffle boğa z öyle :)) erken geldm cnm evettt
ohhh ne güzell yapmışsınızz ohh kumpir waffle afiyet olsun cnm benm ne güzelll sevdiğinde yanında
Teşekkürler cnm.seninde az kaldı sizde yaparaınız
selam kızlarr
cenkin dogum günü yaklasıyo ne alsamki yaa hummel esofman takımına baktım bakmaz olaydım ondanda ümidimi kestim
Kuzum düzelttinizmi arayı???
Bence seviosa hummel al ama pahalı baya sanırım
trip yapmıyorum artık kuzum yaa hareketlerini gözlemliyorum.
Hummelı ben seviyorum onun öyle bi takntısı yokda ne alcagmı blmyrum 1ayda az kaldı ya:26:
ayakkabı daha yeni aldım bitanem ya farklı biseyler lazım.aynen bebeğim yapma sonra suçlu biz oluyoruz
bencede güzel cnm alabilirsin bende seviyorum ayakkabılarıda güzel
ayakkabı daha yeni aldım bitanem ya farklı biseyler lazım.
Sen napıyosun bakıyım sevdiceğinin yanına gittinmi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?