92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ama onlar da çok üstlerine geliyolarmış uykudan kaldırıp kantınde beklemeye göndermek ne demek ya,insanlığa bak.Neyse dediğin gibi,ordaki zorlukları görcekler ana kucağı değil ama inşallah çabuk biter

Canım onlara karşı çıkıyor diye daha çok üstüne gidiyorlardır.
Kabul ettirip dinletirmek için üst devreler maalesef insafsızlık yapabiliyorlar

ya halbukı onlarda aynı seylerden geçti ne bu ınsafsızlık devrecılık olayı cok kotu ya kım olsa sınırlenır dayanamaz ama baska care yokkı

Yapsınlar yapsınlar az kaldı 2 aya kalmaz rahatlayacaklar inşallah.Ah sevdiceğim arasa bi sesini duysammmm keşkee:) sabırla bekliyorum.Kızla rr bişey soyleyeym mi ben onu bu kadar çok sevdiğimi bilmezdim,gitttikçe daha çok bağlanıyorum daha çok sahipleniyorum iyiki benim diyorum ah ahh

ya halbukı onlarda aynı seylerden geçti ne bu ınsafsızlık devrecılık olayı cok kotu ya kım olsa sınırlenır dayanamaz ama baska care yokkı

Onların mantığı şu şekilde işliyor bize yaptılar bizde alt devreye yapıcaz şeklinde.Bize yaptılar yapmayalım diye değil

Evet işte parayla değil sırayla,ben diyorum bak sana yapılanları sen yapmıcaksın diyorum ama yokkk laf dınlemez ,demekki ordaki psikoloji çok farklı..Yanlış oldugunu biliyolar ama alt devreler gelnce onlarda çektirecekler çok tuhaf cidden

bende gittikçe daha çok bağlanıyorum sankı yenı asık olmus gıbıyım :)

sürekli dua ediyorum canım tüm askerlerimiz için..
aa onlarda kötülermiş yaa ne istiyolar sanki onlar zamanında yaşamadılar..canım biraz sakınleştirmeye çalış bence yoksa bitmez o günler

Uçak bileti alamaya gitmiştim.
Canım büyük bir çabadan sonra almayı başardım
Sen nasılsın
Kızların nerye kaybldunu bilemiyorum

hayırdır canım yolculuk nereye aaa yoksaaa yareninin bileti mi??
bende akşamdan beri telefon bekliyorum canım akşam ararım dedi ama aramadı umarım her şey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…