canım işte boşuna sölemiyolar ana kucagı değil asker ocagı die katlanmaktan baska bı caremız yok ben bıtek bız yasamıyoruz herkes yasııyo mecbur yapılıcak bu askerlık dıye dusunuyorum keske askerınde pek göze batmasa bıraz sakın olsa
Kızlarr selamlar,yazdıklarınızı okudum Kamilecim canım askerine ulaşmana sevindim dualarını eksik etme bişeycik olmayacak inşallah.
Baya bi kaynatmışsınız oh :)
Ya sevdiceğimn dönemindekileri sınıra yolluyolarmış,orda daha rahatmış,ama benmki elektrik işinden anladığı için onu göndermeyeceklermiş ve üst devreler çok üstlerine geliyolarmış.Özellikle de benimkinin.Benimki lafını esirgemediği için çıkıntı gibi gördüler sanırım.Dün gece kaldırmışlar uykudan, boya yaptırmaya göndermişler.Bunlar nasıl insan ben anlamıyorum.Bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama biz güçlü insanlarız neleri atlattık bunu da alnımızn akıyla atlatacağız.Benden yedikleri küfrün bedduanın hesabı yok şu 2-3 gündür,gerçekten çok sinirliym ve de çok üzgün..
Canım onlara karşı çıkıyor diye daha çok üstüne gidiyorlardır.
Kabul ettirip dinletirmek için üst devreler maalesef insafsızlık yapabiliyorlar
Canım onlara karşı çıkıyor diye daha çok üstüne gidiyorlardır.
Kabul ettirip dinletirmek için üst devreler maalesef insafsızlık yapabiliyorlar
ya halbukı onlarda aynı seylerden geçti ne bu ınsafsızlık devrecılık olayı cok kotu ya kım olsa sınırlenır dayanamaz ama baska care yokkı
ya halbukı onlarda aynı seylerden geçti ne bu ınsafsızlık devrecılık olayı cok kotu ya kım olsa sınırlenır dayanamaz ama baska care yokkı
Yapsınlar yapsınlar az kaldı 2 aya kalmaz rahatlayacaklar inşallah.Ah sevdiceğim arasa bi sesini duysammmm keşkee:) sabırla bekliyorum.Kızla rr bişey soyleyeym mi ben onu bu kadar çok sevdiğimi bilmezdim,gitttikçe daha çok bağlanıyorum daha çok sahipleniyorum iyiki benim diyorum ah ahh
bende gittikçe daha çok bağlanıyorum sankı yenı asık olmus gıbıyım :)
Çokkk seviyorum ben bu çocuuuuuu yaaa:) telefon edince direkt seni çok seviyorum çooooook özledim diye açıcam telefonu:)
aaa aa herkeste kapalı yardımınıza cok ihtiyacım var kızlar neredesiniz
Kızlarr selamlar,yazdıklarınızı okudum Kamilecim canım askerine ulaşmana sevindim dualarını eksik etme bişeycik olmayacak inşallah.
Baya bi kaynatmışsınız oh :)
Ya sevdiceğimn dönemindekileri sınıra yolluyolarmış,orda daha rahatmış,ama benmki elektrik işinden anladığı için onu göndermeyeceklermiş ve üst devreler çok üstlerine geliyolarmış.Özellikle de benimkinin.Benimki lafını esirgemediği için çıkıntı gibi gördüler sanırım.Dün gece kaldırmışlar uykudan, boya yaptırmaya göndermişler.Bunlar nasıl insan ben anlamıyorum.Bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama biz güçlü insanlarız neleri atlattık bunu da alnımızn akıyla atlatacağız.Benden yedikleri küfrün bedduanın hesabı yok şu 2-3 gündür,gerçekten çok sinirliym ve de çok üzgün..
gülşencim sadece biz varız galiba??nerde bu kızlar
ee nerde bu kızlar acabaaa ne işleri var??
görüşmeyeli nasılsın canım?
Uçak bileti alamaya gitmiştim.
Canım büyük bir çabadan sonra almayı başardım
Sen nasılsın
Kızların nerye kaybldunu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?