• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım mesela amelıyat oldu doktor 100 gun haca degısımı verdı 90 gune kadar askerlıkten dusuluomus 90 gunden sonrası dusulmuyomus yanı safaktan gıtmıyomus dıe duydum ben

Sanırım belli bir süre sona kaç gün bilmiyorum ama şafak eksiliyor ama dönmesi geç oluyor.Uzatıyorsun evet doğru.

Ameliyatta en az değişim süresi 45 gün canım ama son aylarda alabilir mi bilmiyorum.Birde istediği an ameliyat olamaz ilk rahatsız olduğunu diyecek doktor tarih veriyor.

bak bunu ögrendiğim cok iyi oldu gün alma meselesini sagol cnm benn en fazla 20 gün hava degisimi suresi sanıyordum valla cok iyiymiş :)

Kızlar tarihi siz seçemezsiniz.
Doktora bağlı doluluğuna bağlı.En son aylar var mı hava değişimi bilmiyorum olabilirde fikrim yok.
Fazla gün olursa dediğim gibi askerlik uzuyor onu biliyorum

Kızlar tarihi siz seçemezsiniz.
Doktora bağlı doluluğuna bağlı.En son aylar var mı hava değişimi bilmiyorum olabilirde fikrim yok.
Fazla gün olursa dediğim gibi askerlik uzuyor onu biliyorum

detaylı ögrenmek lazım malesef uzamıyor diye biliyoduk biz hesaplar karıstı..
kızlar ben kısa bi cıkıyorum belki yarım saat bi saate dönerim malumunuz diyetteyim amsam yemegimi yiycem geç olmadan yemem lazm ;) kendinize iyi bakın

detaylı ögrenmek lazım malesef uzamıyor diye biliyoduk biz hesaplar karıstı..
kızlar ben kısa bi cıkıyorum belki yarım saat bi saate dönerim malumunuz diyetteyim amsam yemegimi yiycem geç olmadan yemem lazm ;) kendinize iyi bakın

Evt kızlar çok detaylı bilmiyorum.
Gülşahın dediği gibi fazla gün olursa askerlik uzar 45 falan olursa şafak atar ve uzamaz.
Tamam canım görüşürüz afiyet olsun

Evt kızlar çok detaylı bilmiyorum.
Gülşahın dediği gibi fazla gün olursa askerlik uzar 45 falan olursa şafak atar ve uzamaz.
Tamam canım görüşürüz afiyet olsun

canım ıste bende 90 gun sonrasında uzuyo dıye bılıyorum ama tam ogrenmek lazım

Kızlarr selamlar,yazdıklarınızı okudum Kamilecim canım askerine ulaşmana sevindim dualarını eksik etme bişeycik olmayacak inşallah.
Baya bi kaynatmışsınız oh :)
Ya sevdiceğimn dönemindekileri sınıra yolluyolarmış,orda daha rahatmış,ama benmki elektrik işinden anladığı için onu göndermeyeceklermiş ve üst devreler çok üstlerine geliyolarmış.Özellikle de benimkinin.Benimki lafını esirgemediği için çıkıntı gibi gördüler sanırım.Dün gece kaldırmışlar uykudan, boya yaptırmaya göndermişler.Bunlar nasıl insan ben anlamıyorum.Bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama biz güçlü insanlarız neleri atlattık bunu da alnımızn akıyla atlatacağız.Benden yedikleri küfrün bedduanın hesabı yok şu 2-3 gündür,gerçekten çok sinirliym ve de çok üzgün..

Kızlarr selamlar,yazdıklarınızı okudum Kamilecim canım askerine ulaşmana sevindim dualarını eksik etme bişeycik olmayacak inşallah.
Baya bi kaynatmışsınız oh :)
Ya sevdiceğimn dönemindekileri sınıra yolluyolarmış,orda daha rahatmış,ama benmki elektrik işinden anladığı için onu göndermeyeceklermiş ve üst devreler çok üstlerine geliyolarmış.Özellikle de benimkinin.Benimki lafını esirgemediği için çıkıntı gibi gördüler sanırım.Dün gece kaldırmışlar uykudan, boya yaptırmaya göndermişler.Bunlar nasıl insan ben anlamıyorum.Bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama biz güçlü insanlarız neleri atlattık bunu da alnımızn akıyla atlatacağız.Benden yedikleri küfrün bedduanın hesabı yok şu 2-3 gündür,gerçekten çok sinirliym ve de çok üzgün..

canım işte boşuna sölemiyolar ana kucagı değil asker ocagı die katlanmaktan baska bı caremız yok ben bıtek bız yasamıyoruz herkes yasııyo mecbur yapılıcak bu askerlık dıye dusunuyorum keske askerınde pek göze batmasa bıraz sakın olsa

Back