92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kendinize yeteceğinizi hic aklınızdan cıkarmayın ben öyle yapıyorum inanın gercek hayatımda dertlestiğim bir insan oglu yok cok sükür kimseye ihtiyacım da yok korkuyordum nisanlım gittikten sonra naparım kime derdimi dökerim diye hep kaygılarım vardı yalnız kalma korkusu kimsesizlik korkusu... Ama beklediğim gibi olmadı cok sükür. Ya öyle birşeydi ki ben herşeyimi nişanlımla paylasırdım beni dinler öğüt verirdi herşeyimle ilgilenirdi el bebek gül bebek baktıı inanın sonra toz oldu gitti yanımdan :) ama olsunn herseye ragmen yıkılmadm yıkılmayıda pek düsünmüyorum.. Ondan arta kalanlar yetiyor güclü bi kız olmama

Evet canım beklentin olmazsa üzülmezsin.Ben üzülmüyorum.Her insan kendi yaşadığı duyguyu en iyi kendi bilir canım anlayamıyorlar maalesef kendi içinde yaşamak daha iyi bence.Burası ayrı burada herkes aynı dilediğin kadar dök içini senle aynı şeyleri aynı anda yaşayan insanlar anlıyabiliyorlar

Son düzenleme:
yarenlerrr ben çıkıyorum şimdi kendinize iyi bakın :) güzel haberle alırsınız askerlerinizden inş gece uğramaya çalışırım :)

birde sevdiğin için katlanıyorsun yaa severek isteyerek :)
şöylee 1 1bucuk yıl sonrasını hayal ediyorum kızlarr belkide düğünlerimize falan geliriz ne güzel degilmi:))

canım 90 gunden sonra hava degısımın olsa bıle evıne dönemiyomussun doğrumu

Canım amin sağ salim gelsinler.
Burun ameliyatı olacak daha dişleri yok geldiğinde dişleri yapılacak böyle birşey yaşamak istemezdim.Gelmemesi daha iyidi.Bu şekilde gelmesinden.

Gülşencim o bu degilde hep sorucam unutyorum.. şey benimki de ameliyat olucak burundan askerliğin bitmesine son 1 2 ay kala olmayı dusunuyor erken tezkere alabilirmi o zaman ? 20 gün falan oluyormu hava degisimi suresi

günğ
yarenlerrr ben çıkıyorum şimdi kendinize iyi bakın :) güzel haberle alırsınız askerlerinizden inş gece uğramaya çalışırım :)

birde sevdiğin için katlanıyorsun yaa severek isteyerek :)
şöylee 1 1bucuk yıl sonrasını hayal ediyorum kızlarr belkide düğünlerimize falan geliriz ne güzel degilmi:))

canım 90 gunden sonra hava degısımın olsa bıle evıne dönemiyomussun doğrumu

Canım sorduğun soruyu tam anlamadım.Bizim askerlik 90 günü geçti kullanıyoruz.Herkes kullanabilir.Son 90 günden mi bahsediyorsun canım?

Kamilecim akşam görüşmek üzere

Sevmesen katlanılır mı canım bu cileye hiç katlanılmaz 1 ay bile katlanmazsn.İnşallah canım düğünlerimizde konuşacağımız günler gelecek

evet son 60 günden falan bahsediyorum canım

canım mesela amelıyat oldu doktor 100 gun haca degısımı verdı 90 gune kadar askerlıkten dusuluomus 90 gunden sonrası dusulmuyomus yanı safaktan gıtmıyomus dıe duydum ben

Gülşencim o bu degilde hep sorucam unutyorum.. şey benimki de ameliyat olucak burundan askerliğin bitmesine son 1 2 ay kala olmayı dusunuyor erken tezkere alabilirmi o zaman ? 20 gün falan oluyormu hava degisimi suresi

Ameliyatta en az değişim süresi 45 gün canım ama son aylarda alabilir mi bilmiyorum.Birde istediği an ameliyat olamaz ilk rahatsız olduğunu diyecek doktor tarih veriyor.

Ameliyatta en az değişim süresi 45 gün canım ama son aylarda alabilir mi bilmiyorum.Birde istediği an ameliyat olamaz ilk rahatsız olduğunu diyecek doktor tarih veriyor.

bize burdakı doktoru 45+45 ıkı kere hava degısımı alabılırsın demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…