hay agznın içine öpiyim canım benimm ne güzel noktaya deginmişsin..
kimseden fazla bisey beklemeyin kızlar kimseden! eşten dosttan anadan babadan.
İnanın kimse sizin yasadıgınız duyguların ne kadar yogun oldugunu bilmiyor..
içim rahatladı canım yaa :) kaç saattir delircektim..
Evet canım beklentin olmazsa üzülmezsin.Ben üzülmüyorum.Her insan kendi yaşadığı duyguyu en iyi kendi bilir canım anlayamıyorlar maalesef kendi içinde yaşamak daha iyi bence.Burası ayrı burada herkes aynı dilediğin kadar dök içini senle aynı şeyleri aynı anda yaşayan insanlar anlıyabiliyorlar
Evet canım beklentin olmazsa üzülmezsin.Ben üzülmüyorum.Her insan kendi yaşadığı duyguyu en iyi kendi bilir canım anlayamıyorlar maalesef kendi içinde yaşamak daha iyi bence.Burası ayrı burada herkes aynı dilediğin kadar dök içini senle aynı şeyleri aynı anda yaşayan insanlar anlıyabiliyorlar
azalt tabi canım yaa iyi yapmışsın :) bizde öyle bi durum olmadığı için mecbur bekliycez iznide kullanıcak taaaaa 22 kasım 2013 de gelilcekamann sağ salim gelsinde o bana yeter..insanlarla anlaşması zor heleki derdini bilmeyenle anlaşması daha zor kesinlikle..
yarenlerrr ben çıkıyorum şimdi kendinize iyi bakın :) güzel haberle alırsınız askerlerinizden inşgece uğramaya çalışırım :)
birde sevdiğin için katlanıyorsun yaa severek isteyerek :)
şöylee 1 1bucuk yıl sonrasını hayal ediyorum kızlarr belkide düğünlerimize falan geliriz ne güzel degilmi:))
yarenlerrr ben çıkıyorum şimdi kendinize iyi bakın :) güzel haberle alırsınız askerlerinizden inşgece uğramaya çalışırım :)
müthiş olurr yaa bugünlerin acısını çıkarırız belkide halimize güleriz
Gülşencim o bu degilde hep sorucam unutyorum.. şey benimki de ameliyat olucak burundan askerliğin bitmesine son 1 2 ay kala olmayı dusunuyor erken tezkere alabilirmi o zaman ? 20 gün falan oluyormu hava degisimi suresi
benım net bı bılgım yok ama alınıyo heralde canım
birde sevdiğin için katlanıyorsun yaa severek isteyerek :)
şöylee 1 1bucuk yıl sonrasını hayal ediyorum kızlarr belkide düğünlerimize falan geliriz ne güzel degilmi:))
canım 90 gunden sonra hava degısımın olsa bıle evıne dönemiyomussun doğrumu
günğ
Canım sorduğun soruyu tam anlamadım.Bizim askerlik 90 günü geçti kullanıyoruz.Herkes kullanabilir.Son 90 günden mi bahsediyorsun canım?
Kamilecim akşam görüşmek üzere
Sevmesen katlanılır mı canım bu cileye hiç katlanılmaz 1 ay bile katlanmazsn.İnşallah canım düğünlerimizde konuşacağımız günler gelecek
canım mesela amelıyat oldu doktor 100 gun haca degısımı verdı 90 gune kadar askerlıkten dusuluomus 90 gunden sonrası dusulmuyomus yanı safaktan gıtmıyomus dıe duydum bengünğ
Canım sorduğun soruyu tam anlamadım.Bizim askerlik 90 günü geçti kullanıyoruz.Herkes kullanabilir.Son 90 günden mi bahsediyorsun canım?
Kamilecim akşam görüşmek üzere
Sevmesen katlanılır mı canım bu cileye hiç katlanılmaz 1 ay bile katlanmazsn.İnşallah canım düğünlerimizde konuşacağımız günler gelecek
Gülşencim o bu degilde hep sorucam unutyorum.. şey benimki de ameliyat olucak burundan askerliğin bitmesine son 1 2 ay kala olmayı dusunuyor erken tezkere alabilirmi o zaman ? 20 gün falan oluyormu hava degisimi suresi
canım mesela amelıyat oldu doktor 100 gun haca degısımı verdı 90 gune kadar askerlıkten dusuluomus 90 gunden sonrası dusulmuyomus yanı safaktan gıtmıyomus dıe duydum ben
Ameliyatta en az değişim süresi 45 gün canım ama son aylarda alabilir mi bilmiyorum.Birde istediği an ameliyat olamaz ilk rahatsız olduğunu diyecek doktor tarih veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?