92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bakıcam cnm inş izin güzel geçer...
Ohh ii yapmışsın ya evet sıkıntı biraz ama arasın yahuı sevdiceğini anlamış h değilse cnm ya aramş

inş ço çok güzel geçer tatlımmm
eda ömerede söyledim ben saatlerce konuşalım demiyorum ki sadece 2 dk sesini duysam yeter..o kadar arau-yıversin bi zahmet dimi ama bu son ayrılıklar unutma bi sarılcam bi daha bırakmıycam dedi durdu ama içim gitti yaaa

Düşer mutlaka bebeğim . sen tersten başladın ya tabi. 4 112 gün , 0 181 o 0 oı bitirene kadar canım çıktı da sizin az kısmı kaldı .

Son düzenleme:

İnş cnm bnm inş..
Bende öyle düşünüyorum yoğunsanda 2 dk sesşni duyuym die ama erkekler bizim kadar ayrıntıcı diil.bugnde mesaj atıveriyim die düşünüolar..
Ohh ne güzel demiş
Cnm bnm aynen öyle bu SON!

Düşer mutlaka bebeğim . sen tersten başladın ya tabi. 4 112 gün , 0 181 o 0 oı bitirene kadar canım çıktı da sizin az kısmı kaldı .

o sıfırıda yiyip bitiricez ama ben kolaydan başladım sanırım 4 daha az ya gözüm korkmasın diye düşündüm herhalde

hemde hiç ayrıntıyı düşünmüyolar canım yaa bakalım dün aradı bugün arıycak mı..:44: hepimiz için geçerli ama güzelim bu SON Allah'ın izniyle

Seninki de iyi bi bakış açısı aslında okul açılsa artık ya

sizin kaçında açılacak canım? bizim 16 eylülde açılacak ama benm satajım olduğu için 25 ağustosda ankara yolcusuyum..

Bizim ben bilmyorum tatlım ya o civardadır.. . ee senin tatil bitmiş 25 gncük kalmış. ankara ühüü ben kasımda gelcem belki

Bizim ben bilmyorum tatlım ya o civardadır.. . ee senin tatil bitmiş 25 gncük kalmış. ankara ühüü ben kasımda gelcem belki

evet yaa bayramdan sonra 2 hafta daha burdayım sonra iş başı bir an önce bitsin yahu ben hiç bir yazın bu kadar çabuk bitmesini istediğimi hatırlamıyorum..gel kuzum gellll her zaman bekleriz (tabi cihan daha çok bekler) hep dediğim gibi ne zaman gelirsen ve bir şeye ihtiyacın olursa ordayım bir teleefona bakar ki konuşuruz zaten eğer netlerşirse..sevdiceğini alıp döneceksin dimiiiiiii

Bende yaa normalde yaz btmesin diye dövünürken şimdi zaman geçsin tek derdimz
Aynen dediğin gibi kuzum alıp döncem inş. olursa çokta ümitlenmek istemyorum çok var dha .. :26: yakınlaşınca netleşicek..
Biliyorum kuzum her zaman yardımcı olcağını
Ama ankara 3buçk aydan sonra daha da beni çok bekler (gerçi cihan ankaralı bn elinde sonunda gtcem oraya )

gizem burdan yazıyorum canım kesinlikle bu kadar bol tatilili başka bir yerde göremiycez ve herkes gibi öğrencilik yıllarımızı özliycez ama daha önümüzde 2 yıl var tadını çıkartırız artık

bu seneden sonra yine bitmesin diye dövünürüz ama hayırlısı diyelim o zman canım her daim burdayım (ankaradayım bize yer fark etmez yani ) aa ben ömerle mardine gidip bizi ayıran şehri onunla elele gezmek istiyorum yaa..

Yine isteriz yazları ve btmesin isterz kesnlkleee

ya aslında oh olsun işte sonunda el ele de buralardayız deme fikri gayet güzel..

gidebilrsenz öyle ,imkan olursa düşnsene evlenmşsnz gidiyosunuz mardine

Yine isteriz yazları ve btmesin isterz kesnlkleee

ya aslında oh olsun işte sonunda el ele de buralardayız deme fikri gayet güzel..

gidebilrsenz öyle ,imkan olursa düşnsene evlenmşsnz gidiyosunuz mardine

ben normalde mardini çok merak ediyordum canım ama şimdi daha çok merak ediyorum kesinlikle gitmek istiyorum..
hani türk filmlerinde istanbul seni yeneceğim diye bağırıyorlar ya boğaza karşı bende mardin kalesinden falan ömer geri aldım diye bağırıyormuşum ne komik olur ama

İnş. gidersiniz cnm el elee..
Haha ne komik olur güzelde olur
Kamilecmm bn çıkıyorum erken yapcm sahuru uykuu bastı feci.. çok öpüyorum cnm senii iyi gecelerr..

İnş. gidersiniz cnm el elee..
Haha ne komik olur güzelde olur
Kamilecmm bn çıkıyorum erken yapcm sahuru uykuu bastı feci.. çok öpüyorum cnm senii iyi gecelerr..

inş tatlımmm..
tamam canım benimde gözlerim ağrımaya başladı artık bende kalksam iyi olacak sanırım..şimdiden afiyet olsun canım iyi geceler öpüldün çok

Kızlar çok haklısınız valla öğrencilik hayatı gibisi yok ya ben var ya ne kadar özlüyorum geçen seneyi bilemezsinizzzz Sohbete cumburlop daldım amaa okuyunca yazayım dedim, maşallah şafaklarınızaa ne de güzellerr bir şey kalmamış yahuu..çift haneler, plakalar derken hopp bitti gittiii

Sorma hilalcim kesin bizde ilerde ah çekcez bu yıllara .. en iyisi simdiden kıymetini bilmek dimi Şafaklarımızz valla gözümün önünde eridiii gitti az kaldı düşcez çift haneye de hayırlısıyla

seninde şafak yaklaşıyooo

kızlarrr selammm nasılsınızzz

kamilecim son durumları kızlar biliodaa sen sormussun dün benim doğum gunumdu gece 24:00 olunca doğal olarak bı msj bekledım cunku ben deger verdıgım ınsaların dogum gununde kendılerını ozel hıssetmelerı ıcın gun boyu elımden gelen herseyı yaparım doğal olarak karsımdakındende bunu beklıyorum.neysee sabah oldu yok 18:00 da ben patladım ınsan sevdıgının dogum gununu kutlamazmı dedım aaa unutmusmuyumm askerım ondan olabılır mı dedı cvp vermedım arkasından kendı dogum gunumu unuturum senınkını unutmam suprızım vardı o yuzden bekledım dedım o sırada cıcek geldı sıradan bı cıcekcıden gelseydı unuttu kıvırıo derdım ama cıceksepetınden almıs sıvasa gun ıcınde kargoları yok cunku ama ınanın kızlar o cıcek benı zerre kadar mutlu etmedı benım tek bekledıgım yanımda olamasa bıle gun ıcınde mesajlarıyla yanımda olmasıydı yanı cıcegı camdan atmamak ıcın zor tuttum kendımı bosuna zahmet etmıssın dedım neler nelerr dedım gece öle yattık 22den sonra daha bana msj yazma gergınım dedım sımdı ıyı gıbıyız ama sınırlıyım hala ve hala cıcegı camdan atasım gelıo

cerencım cıcegı merak etmıstın yaaa solma moduna gırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…