Bakıcam cnm inş izin güzel geçer...
Ohh ii yapmışsın ya evet sıkıntı biraz ama arasın yahuı sevdiceğinianlamış h değilse cnm ya aramş
çok şükür bi sorun yok canımayy inş düşer tatlım yaa bekliyoruz bakalım kesin tarihi hemde çok çabu geçiyor gizem yaa ben askerliğin ilk günleri başladım ya 4 bitti diye seviniyodum diğerleride sanki böyle olacakmış gibi amaa 6 bitmek bilmedi hele ki şimdi 0 ı nasıl bitircez bilmiyorum :44:
edacımmm geç olsun güç olmasın diyelim dimi ama güzelimhem yorgun yorgun bir şey anlamazsınız ki zaten ayy nasıl unuturum tatlım yaaa hemde nasıl huzlı geçmiş 2 ay olacak nerdeyse bak ilk günlerde bir şey değişmemiş gibi gelebilir güzelim ama biraz insin şafak görbak nasıl güzel olacak..askerliğin biteceğine inanıyor insan yahu iyiyim güzelim bende nolsun işte zaman geçsin diye bekliyorum..
hımm bu arada kızlar şu aramama olayı vardı yaa konuştuğumuz akşamına biraz soğuk konuştum sanırım anladı hemen ömer ne oldu
falan diye sordu ilk başda yok bi şey dedim sonra baya üsteleyince anlattım neye kızdığımı (tabi bunlar mesajla oluyor hep) 2 gündür konuşmuyoruz sesini özledim falan dedim arayamıyorum her yer komutan hayatım falan dedi bende aklına gelmiyorum dimi falan dedimolur mu öyle şey tek seni düşünüyorum aşkım arayamıyorum falan dedi çocuğum yaa sonrada ertesi gün bi baktım arıyor sebepsiz yere atar yaptım biliyorum ama napayım yaa sesini duymayınca huysuzlanıyorum resmen
inş ço çok güzel geçer tatlımmm
eda ömerede söyledim ben saatlerce konuşalım demiyorum ki sadece 2 dk sesini duysam yeter..o kadar arau-yıversin bi zahmet dimi amabu son ayrılıklar unutma bi sarılcam bi daha bırakmıycam dedi durdu ama içim gitti yaaa
Düşer mutlaka bebeğim . sen tersten başladın ya tabi. 4 112 gün , 0 181o 0 oı bitirene kadar canım çıktı da sizin az kısmı kaldı .
İnş cnm bnm inş..
Bende öyle düşünüyorum yoğunsanda 2 dk sesşni duyuym die ama erkekler bizim kadar ayrıntıcı diil.bugnde mesaj atıveriyim die düşünüolar..
Ohh ne güzel demiş
Cnm bnm aynen öyle bu SON!
o sıfırıda yiyip bitiricez amaben kolaydan başladım sanırım 4 daha az ya gözüm korkmasın diye düşündüm herhalde
hemde hiç ayrıntıyı düşünmüyolar canım yaa bakalım dün aradı bugün arıycak mı..:44: hepimiz için geçerli ama güzelim bu SON Allah'ın izniyle
Seninki de iyi bi bakış açısı aslındaokul açılsa artık ya
sizin kaçında açılacak canım? bizim 16 eylülde açılacak ama benm satajım olduğu için 25 ağustosda ankara yolcusuyum..
Bizim ben bilmyorum tatlım ya o civardadır.. . ee senin tatil bitmiş25 gncük kalmış. ankara ühüü ben kasımda gelcem belki
evet yaa bayramdan sonra 2 hafta daha burdayım sonra iş başıbir an önce bitsin yahu ben hiç bir yazın bu kadar çabuk bitmesini istediğimi hatırlamıyorum..gel kuzum gellll her zaman bekleriz (tabi cihan daha çok bekler) hep dediğim gibi ne zaman gelirsen ve bir şeye ihtiyacın olursa ordayım bir teleefona bakar ki konuşuruz zaten eğer netlerşirse..sevdiceğini alıp döneceksin dimiiiiiii
Bende yaa normalde yaz btmesin diye dövünürken şimdi zaman geçsin tek derdimz
Aynen dediğin gibi kuzum alıp döncem inş. olursa çokta ümitlenmek istemyorum çok var dha .. :26: yakınlaşınca netleşicek..
Biliyorum kuzum her zaman yardımcı olcağını
Ama ankara 3buçk aydan sonra daha da beni çok bekler(gerçi cihan ankaralı bn elinde sonunda gtcem oraya )
bu seneden sonra yine bitmesin diye dövünürüz amahayırlısı diyelim o zman canım her daim burdayım (ankaradayım bize yer fark etmez yani ) aa ben ömerle mardine gidip bizi ayıran şehri onunla elele gezmek istiyorum yaa..
Yine isteriz yazları ve btmesin isterz kesnlkleee
ya aslında oh olsun işte sonunda el ele de buralardayız deme fikri gayet güzel..
gidebilrsenz öyle ,imkan olursa düşnsene evlenmşsnz gidiyosunuz mardine
ben normalde mardini çok merak ediyordum canım ama şimdi daha çok merak ediyorum kesinlikle gitmek istiyorum..
hani türk filmlerinde istanbul seni yeneceğim diye bağırıyorlar ya boğaza karşı bende mardin kalesinden falan ömer geri aldım diye bağırıyormuşum ne komik olur ama
İnş. gidersiniz cnm el elee..
Haha ne komik olur güzelde olur
Kamilecmm bn çıkıyorum erken yapcm sahuru uykuu bastı feci.. çok öpüyorum cnm senii iyi gecelerr..
Kızlar çok haklısınız valla öğrencilik hayatı gibisi yok ya ben var ya ne kadar özlüyorum geçen seneyi bilemezsinizzzzSohbete cumburlop daldım amaa okuyunca yazayım dedim, maşallah şafaklarınızaa ne de güzellerr bir şey kalmamış yahuu..çift haneler, plakalar derken hopp bitti gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?