ızne geldı gıttı bıle dagıtım ıznıne bebegım ondan zaten daha yenı gıttı dıye boyle bı kotu oldummm duzelcem duzelcemmm o tekrar gelene kadar ben gıdıp gelcem falan bı sekılde artık toparlıcam kendımııı
seninki nerde yapıo askerlıgını canım sen nerdesın o nerdeee
ben sivastayım benimki kıbrıstaa telde bile zor konusuoz sadece mesajlasabılıyoruz oda cok yıpratıcı bısıı 7 aydırda gormuyorum :)
Selaaam bebeklerr.Nasılsınız bakalımm? Şafaklara bak yahu bu günleri de mi görecektikŞükürler olsun..
Selaaam bebeklerr.Nasılsınız bakalımm? Şafaklara bak yahu bu günleri de mi görecektikŞükürler olsun..
Selam mervcmm yetişemedm ama nasılsınn?? Aynen eksiliyor şafaklar bir bir şükür...
Gunaydın kızlar
Eda 100ler hayırlı olsun düsmüssün sonunda tertibim
yola cıktı dimi canımm hadi bakalım Allah sag salim gelmesini nasip etsin kavus bian önce sevdiğine inssshahah sağol kuzummm çifte bayram sevdiceğimde yolda
sen nasılsın cenkle aranız nasıll
yola cıktı dimi canımm hadi bakalım Allah sag salim gelmesini nasip etsin kavus bian önce sevdiğine insss
Cenkle cok mesafeliyiz, zamanla kullanılan meleğim, bitanem, hayatımlar gitti yerini cenk, ceren, canım, sen , ben aldı.
Onun tavrını hic cekemiycem valla ben msj atmasam zaten atmıyo bende günde 1 kez atıyorum yeter ona
saat kacta cıktı tatlım nasl duygular icersindesin söyle bakıyımevet cnm yolda şuan...amin cnm inş...
hadi ya..mesafeli olacaktınız tamam ama ne biliym bu kadarıda ... biraz çaba gösterin cnm inatlaşmayın ama ya
saat kacta cıktı tatlım nasl duygular icersindesin söyle bakıyım
inatlasacak kadar kalmadım artık eda yaa git gide azalıyorum icimdeki onuda azaltıyorum artık.
hadi yaa kıyamam12 ggibi kalktı otobüs cnm yarın sabaha karşı burada olabilcek anca
valla sabah aradığında sesi o kadar iyiydiki bilmiorm farklı bir duygu görünce bayılmassam iyi yani...
birde çantavar sırtımda hala alışamadım silah taşıomuşum gbi dio
birde hayat varmıiş denizi gördüm dio hahah
cnm bnm haklısın ama of...biraz anlayış alaka çözülcek neyi paylaşamıyorsunuz ki
Aynen canım valla 17 saat dinlencek inş .neden cocukca davranıoki allahm ya..cnm nolck 2 aydan alışkın değilsiniz tabiide yaniihadi yaa kıyamamözgürlük ona suan kendini nasl iyi hissettiriyodur varya eda yolculuk baya etkiler ama yaa 20 saat mi ne 1 gün dinlenmesi lazım insanın midesini alt üst ediyo kız yazık
Ben yanaştım bu seferde o yanasmadı uzak duruyoruz mecburen bende hic umrum degilmis gibi davranıyorum 2 ay falanda görüsemeyebiliriz annem tutturdu köye gelcen diye of cıldırmamak elde degil
Hahah bebişimm thanks bişey değişmedi ama olsun 1 i görmek güzellselammm kızlar..
Edacımm burdan da yazıyımmm sevdiğin yolda, 200den düştünn ooohhhh çifte bayram sana da
Cerencim nasılsın kuzum.. bu resmyetten memnun musun? :26:
Aynen canım valla 17 saat dinlencek inş .neden cocukca davranıoki allahm ya..cnm nolck 2 aydan alışkın değilsiniz tabiide yanii
Hahah bebişimm thanks bişey değişmedi ama olsun 1 i görmek güzell
kız valla ukalalık diye algılama nolur ama biz hic 2 ay ayrı kalmadık su 4 yıl boyunca o yüzden tuhafıma gidiyo yanls anlama bebegim nolur:44:Aynen canım valla 17 saat dinlencek inş .neden cocukca davranıoki allahm ya..cnm nolck 2 aydan alışkın değilsiniz tabiide yanii
Hahah bebişimm thanks bişey değişmedi ama olsun 1 i görmek güzell
hosgeldin cnm iyiyim sen nasılsın.selammm kızlar..
Edacımm burdan da yazıyımmm sevdiğin yolda, 200den düştünn ooohhhh çifte bayram sana da
Cerencim nasılsın kuzum.. bu resmyetten memnun musun? :26:
hosgeldin cnm iyiyim sen nasılsın.
Bu hayatta herseyden önce kendim için yasıyorum cenk olsun yada olmasın artık farketmez, memnun degilim taibikide ama yapcak bisey yok be güzelim:44:öyle yada böyle askerlk bitene kadar elmden geldiğinde yanında olucam ben onun kimseye ceren zaten böyleydi dedirtmem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?