olmıycak canm iyi olmıycagının sinyallerini alıyorumBende iyiyim cnm nolsun işte takılıyorum..
Haklısın tabi herşeyden önce sen varsn ..birazda böyle gtsn bakalım daha mı iyi olucak :26:
PFolmıycak canm iyi olmıycagının sinyallerini alıyorum
nolduki canım hayırdır:44:Gülşahhh aç şu telefonunu ya??
nolduki canım hayırdır:44:
suan gülsahla tlfnda knsyorum cnmCnm çağatayla tartştılar da kapadı telini merak ediorm whtsapptan da yazamıorm kapalı
suan gülsahla tlfnda knsyorum cnm
allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun ne diyelimmm
yok cnm kapattıkGülşahhh ceren hala mı konuşuyonuz çatladık ha
yok cnm kapattıkgülsah iyi kızlar mrk etmeyin
yok cnm kapattıkgülsah iyi kızlar mrk etmeyin
kızlar 2 gündür nete giremedim nasılsınız bakalım
geçmişi okudum tam sorun yok derken gülşahla çağatayın tartışmasını öğrendim canımmm yaz bize ama bi sorun yok dimi merak ettim :26:
edacımmmm yoldaymış sevdiceğin ben bile haycanlandım kız bi an gözlerim doldu sen nasıl heycanlısındır kimbilir hımm 100 lere düşmüşsün hayırlı olsun tatlımmm
neden giremedin bebeğim ters bişey yok inş. :26:
ben iyiym btanem ya bildiğin gibi
işte bun 112 acil servis..460 ın 6 sıda bitti sıra da 4 varr
yok tatlım önemli bir şey yoğunluktan giremedim ilk gün temizlik yaptık yordu beni gözüm bir şey görmediikinci günde vınnın faturasını ödemediğim için kesilmiş tabi ben gece girdiğim için geç farkettim ancak bugün yatırdım gündüzde çarşıya falan çıktım derken ancak şimdi açabildim canım
gizem yaaa ben inanamıyorum mehtap için 155 112 diye dalga geçiyordum kendimle şimdi şafak 122 (her ne kadar benm 114 olsada onun düşeceğine inanıyorum ben) ben ilk önce 4 den başladığım için söyliyeyim hemen 4 çok çabuk bitiyor tatlım yaaa
kızlar 2 gündür nete giremedim nasılsınız bakalım
geçmişi okudum tam sorun yok derken gülşahla çağatayın tartışmasını öğrendim canımmm yaz bize ama bi sorun yok dimi merak ettim :26:
edacımmmm yoldaymış sevdiceğin ben bile haycanlandım kız bi an gözlerim doldu sen nasıl heycanlısındır kimbilir hımm 100 lere düşmüşsün hayırlı olsun tatlımmm
H iyi problem yokk
Düşcek düşcek sizinde şafakAy sorma kamile 4 incecik dimi tıtık hemen geçer inş
Benegmmm sağol evet yolda ama biz 1inde görüşcez biliosn..sağol cnm bnm sizlern mehtaptada rn heyecanlamştm hatrlarsn faceten konuşmştk o gece bak zaman nasl geçmişş.teşekkrler cnm 100let bişeyu değiştrmedi ama hyırlı olsunnn
Sen naslsnnn
çok şükür bi sorun yok canımayy inş düşer tatlım yaa bekliyoruz bakalım kesin tarihi hemde çok çabu geçiyor gizem yaa ben askerliğin ilk günleri başladım ya 4 bitti diye seviniyodum diğerleride sanki böyle olacakmış gibi amaa 6 bitmek bilmedi hele ki şimdi 0 ı nasıl bitircez bilmiyorum :44:
edacımmm geç olsun güç olmasın diyelim dimi ama güzelimhem yorgun yorgun bir şey anlamazsınız ki zaten ayy nasıl unuturum tatlım yaaa hemde nasıl huzlı geçmiş 2 ay olacak nerdeyse bak ilk günlerde bir şey değişmemiş gibi gelebilir güzelim ama biraz insin şafak görbak nasıl güzel olacak..askerliğin biteceğine inanıyor insan yahu iyiyim güzelim bende nolsun işte zaman geçsin diye bekliyorum..
hımm bu arada kızlar şu aramama olayı vardı yaa konuştuğumuz akşamına biraz soğuk konuştum sanırım anladı hemen ömer ne oldu
falan diye sordu ilk başda yok bi şey dedim sonra baya üsteleyince anlattım neye kızdığımı (tabi bunlar mesajla oluyor hep) 2 gündür konuşmuyoruz sesini özledim falan dedim arayamıyorum her yer komutan hayatım falan dedi bende aklına gelmiyorum dimi falan dedimolur mu öyle şey tek seni düşünüyorum aşkım arayamıyorum falan dedi çocuğum yaa sonrada ertesi gün bi baktım arıyor sebepsiz yere atar yaptım biliyorum ama napayım yaa sesini duymayınca huysuzlanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?