• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ızne geldı gıttı bıle dagıtım ıznıne bebegım ondan zaten daha yenı gıttı dıye boyle bı kotu oldummm duzelcem duzelcemmm o tekrar gelene kadar ben gıdıp gelcem falan bı sekılde artık toparlıcam kendımııı

seninki nerde yapıo askerlıgını canım sen nerdesın o nerdeee :1:
ben sivastayım benimki kıbrıstaa telde bile zor konusuoz sadece mesajlasabılıyoruz oda cok yıpratıcı bısıı 7 aydırda gormuyorum :)

seninki nerde yapıo askerlıgını canım sen nerdesın o nerdeee :1:
ben sivastayım benimki kıbrıstaa telde bile zor konusuoz sadece mesajlasabılıyoruz oda cok yıpratıcı bısıı 7 aydırda gormuyorum :)

ankara cumhurbaskanlıgı köşkünde yapıyor bebeğim köşk muhafızı bende izmirdeyim

iyiyim bebeğğiimm giremiyorum çok sık,akraba akraba dolaşıyoruz şuan Ispartadayım bi kaç gün.Eylül 15 gibi ben dönüyorum trabzona oda o sıralar gelicek galiba gerçi 2 ay bişi kalıyo ama çoook özledik artııık

hahah sağol kuzummm çifte bayram sevdiceğimde yolda :1:
sen nasılsın cenkle aranız nasıll
yola cıktı dimi canımm hadi bakalım Allah sag salim gelmesini nasip etsin kavus bian önce sevdiğine insss:34:
Cenkle cok mesafeliyiz, zamanla kullanılan meleğim, bitanem, hayatımlar gitti yerini cenk, ceren, canım, sen , ben aldı.
Onun tavrını hic cekemiycem valla ben msj atmasam zaten atmıyo bende günde 1 kez atıyorum yeter ona

yola cıktı dimi canımm hadi bakalım Allah sag salim gelmesini nasip etsin kavus bian önce sevdiğine insss:34:
Cenkle cok mesafeliyiz, zamanla kullanılan meleğim, bitanem, hayatımlar gitti yerini cenk, ceren, canım, sen , ben aldı.
Onun tavrını hic cekemiycem valla ben msj atmasam zaten atmıyo bende günde 1 kez atıyorum yeter ona

evet cnm yolda şuan...amin cnm inş...
hadi ya..mesafeli olacaktınız tamam ama ne biliym bu kadarıda ... biraz çaba gösterin cnm inatlaşmayın ama ya:31:

evet cnm yolda şuan...amin cnm inş...
hadi ya..mesafeli olacaktınız tamam ama ne biliym bu kadarıda ... biraz çaba gösterin cnm inatlaşmayın ama ya:31:
saat kacta cıktı tatlım nasl duygular icersindesin söyle bakıyım :21:
inatlasacak kadar kalmadım artık eda yaa git gide azalıyorum icimdeki onuda azaltıyorum artık.

saat kacta cıktı tatlım nasl duygular icersindesin söyle bakıyım :21:
inatlasacak kadar kalmadım artık eda yaa git gide azalıyorum icimdeki onuda azaltıyorum artık.

12 ggibi kalktı otobüs cnm yarın sabaha karşı burada olabilcek anca :1:
valla sabah aradığında sesi o kadar iyiydiki bilmiorm farklı bir duygu görünce bayılmassam iyi yani...
birde çantavar sırtımda hala alışamadım silah taşıomuşum gbi dio :1:
birde hayat varmıiş denizi gördüm dio hahah :1:
cnm bnm haklısın ama of...biraz anlayış alaka çözülcek neyi paylaşamıyorsunuz ki:50:

12 ggibi kalktı otobüs cnm yarın sabaha karşı burada olabilcek anca :1:
valla sabah aradığında sesi o kadar iyiydiki bilmiorm farklı bir duygu görünce bayılmassam iyi yani...
birde çantavar sırtımda hala alışamadım silah taşıomuşum gbi dio :1:
birde hayat varmıiş denizi gördüm dio hahah :1:
cnm bnm haklısın ama of...biraz anlayış alaka çözülcek neyi paylaşamıyorsunuz ki:50:
hadi yaa kıyamam :1: özgürlük ona suan kendini nasl iyi hissettiriyodur varya eda :ssz: yolculuk baya etkiler ama yaa 20 saat mi ne 1 gün dinlenmesi lazım insanın midesini alt üst ediyo kız yazık:25:
Ben yanaştım bu seferde o yanasmadı uzak duruyoruz mecburen bende hic umrum degilmis gibi davranıyorum 2 ay falanda görüsemeyebiliriz annem tutturdu köye gelcen diye of cıldırmamak elde degil

selammm kızlar..

Edacımm burdan da yazıyımmm sevdiğin yolda, 200den düştünn ooohhhh çifte bayram sana da :16:

Cerencim nasılsın kuzum.. bu resmyetten memnun musun? :26:

hadi yaa kıyamam :1: özgürlük ona suan kendini nasl iyi hissettiriyodur varya eda :ssz: yolculuk baya etkiler ama yaa 20 saat mi ne 1 gün dinlenmesi lazım insanın midesini alt üst ediyo kız yazık:25:
Ben yanaştım bu seferde o yanasmadı uzak duruyoruz mecburen bende hic umrum degilmis gibi davranıyorum 2 ay falanda görüsemeyebiliriz annem tutturdu köye gelcen diye of cıldırmamak elde degil
Aynen canım valla 17 saat dinlencek inş .neden cocukca davranıoki allahm ya..cnm nolck 2 aydan alışkın değilsiniz tabiide yanii
selammm kızlar..

Edacımm burdan da yazıyımmm sevdiğin yolda, 200den düştünn ooohhhh çifte bayram sana da :16:

Hahah bebişimm thanks bişey değişmedi ama olsun 1 i görmek güzell :1:

Aynen canım valla 17 saat dinlencek inş .neden cocukca davranıoki allahm ya..cnm nolck 2 aydan alışkın değilsiniz tabiide yanii

Daha da 2 yooooookk kızımmm :1: 1in yanındaki 99 can sıkıcı olsada:1: bozulcak oda zamanla

kız valla ukalalık diye algılama nolur ama biz hic 2 ay ayrı kalmadık su 4 yıl boyunca o yüzden tuhafıma gidiyo yanls anlama bebegim nolur:44:

selammm kızlar..

hosgeldin cnm iyiyim sen nasılsın.
Bu hayatta herseyden önce kendim için yasıyorum cenk olsun yada olmasın artık farketmez, memnun degilim taibikide ama yapcak bisey yok be güzelim:44:öyle yada böyle askerlk bitene kadar elmden geldiğinde yanında olucam ben onun kimseye ceren zaten böyleydi dedirtmem ben.

hosgeldin cnm iyiyim sen nasılsın.
Bu hayatta herseyden önce kendim için yasıyorum cenk olsun yada olmasın artık farketmez, memnun degilim taibikide ama yapcak bisey yok be güzelim:44:öyle yada böyle askerlk bitene kadar elmden geldiğinde yanında olucam ben onun kimseye ceren zaten böyleydi dedirtmem ben.

Bende iyiyim cnm nolsun işte takılıyorum..
Haklısın tabi herşeyden önce sen varsn ..birazda böyle gtsn bakalım daha mı iyi olucak :26:

Back