• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

napıyım bekle bekle kafayı yeme noktalarına gelıp delırmeden dönüş yapıyorum hayatım :):)

ooo kafayi yeme noktasina cok cabuk gelmissinn daha onlar olayi kavriyamama gunleri :-) hele bi zaman gecsin izine gelsin gitsin gor ozman sen :-) :-) :-) ben bir ay deprresyondan cikamamistim :1:

bende iyiyim kuzu :1:
aynen öylee günler yaklaştıı adrenalin arttııı :52:

dimi dimi acı gerçekler valla hasret çekmeden askerlkk olmuyor...

Ahh artmaz mı yaa asıl zafer o kadar ayın üzerine onu görebiliyor olmann .. çokk daha kıymetli:34:

tabikii bebegım zaten askerlıgın ogrettıgı en buyuk sey baır sabrede sabrede olgunlasıosun etrafımdakı herkes benden cagatay gıderken delı gıbı davranmamı beklıodu delıler gıbı aglamak gıtme cabaları felan hanım hanımcı agladım hanım hanım gonderdım gayet sakin olgun bı sekılde beklıyorum :1: nereye baglarız senı gıderken dıolardıı nee baglıcaklarsaaa sankı anamın karnından cagatayla dogdum :1:

tabikii bebegım zaten askerlıgın ogrettıgı en buyuk sey baır sabrede sabrede olgunlasıosun etrafımdakı herkes benden cagatay gıderken delı gıbı davranmamı beklıodu delıler gıbı aglamak gıtme cabaları felan hanım hanımcı agladım hanım hanım gonderdım gayet sakin olgun bı sekılde beklıyorum :1: nereye baglarız senı gıderken dıolardıı nee baglıcaklarsaaa sankı anamın karnından cagatayla dogdum :1:

işte etrafın beklediği gibi tepkiler veremiyoruz bazen dengemiz şaştı yani :1:
hahha bana çok söylüyosun bu lafı gülşahh evet öyle doğmadık ama zor yani bizler içinde
Gülşahh hayır yapalım ya saçmalama

Hahh bilirler umarımmm şuan öyle gözüküyoda yarının ne getireceği de belli olmuyo:26:

Bide ayrılanları okuyunca dimi :26: insan bazen umutsuzluğa kapılıo ama hayırlısı ne ise o olsn hepimizzz için

Son düzenleme:

hahaha kızlar yaaa ben bı karar verdım benımkı ızne gelırken yapmıyalım depükk cunku gerı gıdebılır hepımız beraber yapalım eskı safaga gore

Hahah gülşah milletin göznde nası bi imaj sergiledysen artık..

evet bebeğim ya senin depüğü kesnleşnce yapalım şimdi kötü olursun bide aksi bişey olursa:26:

yada izine gelsin.. belli olduğu gün yapalımburalara hareket iyi gelicek bnce

Son düzenleme:

evet bebeğim ya senin depüğü kesnleşnce yapalım şimdi kötü olursun bide aksi bişey olursa:26:

hahahah dogru walla gızem kardesım yolculamaya gelırken anneme kızına soyle delı gıbı ağlayıp kendı yerlere atmasın rezıl oluruz dıomus :1: delilerr hıhhh

evet canım hemde hep bırlıkte daha zevklı olur

işte etrafın beklediği gibi tepkiler veremiyoruz bazen dengemiz şaştı yani :1:
hahha bana çok söylüyosun bu lafı gülşahh evet öyle doğmadık ama zor yani bizler içinde
Gülşahh hayır yapalım ya saçmalama

Bide ayrılanları okuyunca dimi :26: insan bazen umutsuzluğa kapılıo ama hayırlısı ne ise o olsn hepimizzz için

Kesinlkle bazı kötü gelişmeleri görünce üzülüyo insan endişe duyuyo...
hayırlısı hkkıımızda..

hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret..başını eğme dik tut bu bi rüyaydı farzet... 15 aylıkk rüya :1: haha yok yok kabus :1::9:

yada izine gelsin.. belli olduğu gün yapalımburalara hareket iyi gelicek bnce

yukarda da düzelttim bebeğim yada topiğe neşe gelsn izinde belli olduğunda yapalım ona ne dersin :34: ama gülşeni beni kamileyi aynı gün yaparız 2-3 gnlk oynamalar var sadece..merve tek olur . edaylada cereni yada belki onlarıda teker teker yaparız cerenin şafak düştü ya:44:

Kesinlkle bazı kötü gelişmeleri görünce üzülüyo insan endişe duyuyo...
hayırlısı hkkıımızda..

hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret..başını eğme dik tut bu bi rüyaydı farzet... 15 aylıkk rüya :1: haha yok yok kabus :1::9:

hahahha hemde ne kabus ben sımdı ınanamıcam askerlık dıe bı engelın kalmadıgına o kadar sene askerlıkte napıcaz dıe dusunduk benı aglatırdı askere gıdımde gorrr babası agzı acılınca askere gonderıcem felan derdı :1: ne agladıysam pehhh :1:
1:

Back