Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr nasılsınızzkimse yok ama gelip görenn yazar artık
![]()
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)
napıyım bekle bekle kafayı yeme noktalarına gelıp delırmeden dönüş yapıyorum hayatım :):)
iyidir kuzu sendennnn![]()
ooo kafayi yeme noktasina cok cabuk gelmissinn daha onlar olayi kavriyamama gunlerihele bi zaman gecsin izine gelsin gitsin gor ozman sen
![]()
![]()
ben bir ay deprresyondan cikamamistim
![]()
geç oldu amaaa iyiyim edacımmm sen nasılsınnn .. büyk günlerin yaklaştı bebeğimmm
Ağzın ball yesin
Acı gerçekler![]()
bende iyiyim kuzu![]()
aynen öylee günler yaklaştıı adrenalin arttııı![]()
dimi dimi acı gerçekler valla hasret çekmeden askerlkk olmuyor...
bende iyiyim kuzu![]()
ahh ahhh bennn napıyımmm aramızda bıtek yollar yokkı dağlar yollar denizlerr başka bi ülke yaniiii zorrr
ahh ahhh bennn napıyımmm aramızda bıtek yollar yokkı dağlar yollar denizlerr başka bi ülke yaniiii zorrr
Ahh artmaz mı yaa asıl zafer o kadar ayın üzerine onu görebiliyor olmann .. çokk daha kıymetli
bende iyiyim kuzu![]()
Ahh artmaz mı yaa asıl zafer o kadar ayın üzerine onu görebiliyor olmann .. çokk daha kıymetli
aynen cnmm :26:
kıymetini bilirse tabi yavrumm..ki başka şansı yok![]()
Kıyamam yaa..
Zaten senin depük gecesinde of aman denizler aşta gel varya onu paylaşcam![]()
tabikii bebegım zaten askerlıgın ogrettıgı en buyuk sey baır sabrede sabrede olgunlasıosun etrafımdakı herkes benden cagatay gıderken delı gıbı davranmamı beklıodu delıler gıbı aglamak gıtme cabaları felan hanım hanımcı agladım hanım hanım gonderdım gayet sakin olgun bı sekılde beklıyorumnereye baglarız senı gıderken dıolardıı nee baglıcaklarsaaa sankı anamın karnından cagatayla dogdum
![]()
Hahh bilirler umarımmm şuan öyle gözüküyoda yarının ne getireceği de belli olmuyo:26:
tabikii bebegım zaten askerlıgın ogrettıgı en buyuk sey baır sabrede sabrede olgunlasıosun etrafımdakı herkes benden cagatay gıderken delı gıbı davranmamı beklıodu delıler gıbı aglamak gıtme cabaları felan hanım hanımcı agladım hanım hanım gonderdım gayet sakin olgun bı sekılde beklıyorumnereye baglarız senı gıderken dıolardıı nee baglıcaklarsaaa sankı anamın karnından cagatayla dogdum
![]()
hahaha kızlar yaaa ben bı karar verdım benımkı ızne gelırken yapmıyalım depükk cunku gerı gıdebılır hepımız beraber yapalım eskı safaga gore
Hahah gülşah milletin göznde nası bi imaj sergiledysen artık..
evet bebeğim ya senin depüğü kesnleşnce yapalım şimdi kötü olursun bide aksi bişey olursa:26:
işte etrafın beklediği gibi tepkiler veremiyoruz bazen dengemiz şaştı yani![]()
hahha bana çok söylüyosun bu lafı gülşahh evet öyle doğmadık ama zor yani bizler içinde
Gülşahh hayır yapalım ya saçmalama
Bide ayrılanları okuyunca dimi :26: insan bazen umutsuzluğa kapılıo ama hayırlısı ne ise o olsn hepimizzz için
Kesinlkle bazı kötü gelişmeleri görünce üzülüyo insan endişe duyuyo...
hayırlısı hkkıımızda..
hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret..başını eğme dik tut bu bi rüyaydı farzet... 15 aylıkk rüyahaha yok yok kabus
![]()
Hahah gülşah milletin göznde nası bi imaj sergiledysen artık..
evet bebeğim ya senin depüğü kesnleşnce yapalım şimdi kötü olursun bide aksi bişey olursa:26:
yada izine gelsin.. belli olduğu gün yapalımburalara hareket iyi gelicek bnce
Kesinlkle bazı kötü gelişmeleri görünce üzülüyo insan endişe duyuyo...
hayırlısı hkkıımızda..
hadi yüreğim ha gayret hele sıkı dur hele sabret..başını eğme dik tut bu bi rüyaydı farzet... 15 aylıkk rüyahaha yok yok kabus
![]()