• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

inş sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz canım..:16: insana çok güzel moral oluyor gerçekten..inşalhh tatlım inşallah hepimiz mutluluğu hak ediyoruz bence :16: aaa ayrılık falan nerden çıkartıyosun ama :20: Allah'ın izniyle her şey çok güzel olacak..ben buna inanıyorum sende böyle düşün ve inan canım..inan kötü düşünüce insanın aklına olmadı şeyler geliyo ve kötü oluyor..,y, düşünelim iyi olsun dimi ama :34:

inş cnm bnm...
tabiki moral depolayıp göndermek istiyorum son kez onu...ve bende stok yapayım kalan 5.5 aya...
bencede hakediyoruz cnmm inşşş:16: hep mutlu oluruz..
ben kaçıyorum cnm malum sahur hazırlıkları öpüyorummm :54:

inş cnm bnm...
tabiki moral depolayıp göndermek istiyorum son kez onu...ve bende stok yapayım kalan 5.5 aya...
bencede hakediyoruz cnmm inşşş:16: hep mutlu oluruz..
ben kaçıyorum cnm malum sahur hazırlıkları öpüyorummm :54:

son kez gidip gelicek sonrada hep yanında olacak edaaaa :16: inşallah canım inşallah..
tamam canım afiyet olsun şimdiden öpüyorum çok :54:

selam kızlar bisey sorcam size, cenkin eskilerden bi kasarı geçen yıl dadanmıştı cenke arayıp msj atıp duruyodu gittim konustum kızla biz 4 yıldır hic görüsmedik kardesm olabilir o benim falan dedi yüzük takmıssınız zaten siz benm ne işim olabilrki dedi, bidaha arayıp sormadı ta ki geçen güne kadar aramıyoda cenkin dükkanına falan gidiyo babasıyla konusmus 1 2 kere cenk benm arkadasım falan demis ne kjonustuklarını bilmiyorum da bu ne demek napmaya calısıyo bu kız? Tekrar gidip konusmalımıyım sizce

Son düzenleme:
üst devreeeeeeeeemmm nasılsınız :D

cnm biz senin üst devren değil üst üst devreniz :1:

selam kızlar bisey sorcam size, cenkin eskilerden bi kasarı geçen yıl dadanmıştı cenke arayıp msj atıp duruyodu gittim konustum kızla biz 4 yıldır hic görüsmedik kardesm olabilir o benim falan dedi yüzük takmıssınız zaten siz benm ne işim olabilrki dedi, bidaha arayıp sormadı ta ki geçen güne kadar aramıyoda cenkin dükkanına falan gidiyo babasıyla konusmus 1 2 kere cenk benm arkadasım falan demis ne kjonustuklarını bilmiyorum da bu ne demek napmaya calısıyo bu kız? Tekrar gidip konusmalımıyım sizce

canım bence konuşma kaale bile alma ne alaka yani ne yapabilir ki zaten size tamam kızın yaptığı tam bi kaşarlık ama bence hiç bulaşma takma bile benceee

naber kamilecim konuşmayalı :9::9:

cerencim bu nerden çıktı yahu :47: sana kim söyledi ki bunları..çok sinir bir durum farkındayım ama boşver eğer devam ederse böyle davranmaya sende konuşursun derdi neymiş öğrenirsin..

aynı edacım yaa zaman geçirmeye çalışıyorum :1: sen nasılsın?

cerencim bu nerden çıktı yahu :47: sana kim söyledi ki bunları..çok sinir bir durum farkındayım ama boşver eğer devam ederse böyle davranmaya sende konuşursun derdi neymiş öğrenirsin..

aynı edacım yaa zaman geçirmeye çalışıyorum :1: sen nasılsın?

bende aynen cnm oruç oruç zaman geçmiyo ..
idare eder bende dün bnmkiyle tartışmıştık hala aramadı nöbeti bekliyo yinee beni delirtio:4::4:

bende aynen cnm oruç oruç zaman geçmiyo ..
idare eder bende dün bnmkiyle tartışmıştık hala aramadı nöbeti bekliyo yinee beni delirtio:4::4:

aaaaa biktinmi bendennnn dahada yazmam sanaa gorersinnn :1:

caanimmm iyiyimm bende bi bakimm dedimmm

aaaa noldu edaaa neden tartıştınız canım:26:

iyi yapmışsın gülşahcım yaa diğer türlü zamn geçmiyor zaten

aaaa noldu edaaa neden tartıştınız canım:26:

iyi yapmışsın gülşahcım yaa diğer türlü zamn geçmiyor zaten

ay bebeğim önemli bir şey değil aslında..bnm salaklığm..
dün hafta sonuya nöbet harici görev olmuyır hep karakolda tüm gün aramadı akşm 9bçk gbi aradı bnm iftardan sonra..ankesörlüden...
açtı gayet neşeli ben soğk konuştm noluo dedi dedm işte tüm gün aramadın aklına gelmedim sağol dedim.kolum ağrıdı yattım falan dedi hem ne nankörsün sen hergün konuşabiliyoruz saatlerce rahatz çanakkaledeki /(acemideki) gibi mi olsun istiyorsun dedi...dedm nöbet olmayınca aklkına gelmiyorum bakıyorum dedim saçmlama eda dedi.asonra bn dedm tmm falan düzeltmek için uğraşma dedi.kötü kapattık telefonu..normalde düzelir kapatırdık öyle yani cnm ama takmıyorum düzelicez bugn aradığında çnkü ama beni deli ediyorrr.......

Son düzenleme:
ay bebeğim önemli bir şey değil aslında..bnm salaklığm..
dün hafta sonuya nöbet harici görev olmuyır hep karakolda tüm gün aramadı akşm 9bçk gbi aradı bnm iftardan sonra..ankesörlüden...
açtı gayet neşeli ben soğk konuştm noluo dedi dedm işte tüm gün aramadın aklına gelmedim sağol dedim.kolum ağrıdı yattım falan dedi hem ne nankörsün sen hergün konuşabiliyoruz saatlerce rahatz çanakkaledeki /(acemideki) gibi mi olsun istiyorsun dedi...dedm nöbet olmayınca aklkına gelmiyorum bakıyorum dedim saçmlama eda dedi.asonra bn dedm tmm falan düzeltmek için uğraşma dedi.kötü kapattık telefonu..normalde düzelir kapatırdık öyle yani cnm ama takmıyorum düzelicez bugn aradığında çnkü ama beni deli ediyorrr.......

edacımmm ilgi istiyoruz sanırım :34: ama az kaldı dayan kız yanına gelince bol bol ilgi gösterir zaten cem..:16: bencede uzatılacak konu değilmiş canın konuşunca düzelirsiniz biraz sakin amaaa :34:

edacımmm ilgi istiyoruz sanırım :34: ama az kaldı dayan kız yanına gelince bol bol ilgi gösterir zaten cem..:16: bencede uzatılacak konu değilmiş canın konuşunca düzelirsiniz biraz sakin amaaa :34:

aynen öyle cnm eskiden ilgiden boğardı şimdii pehhh...gelince göstericem ona ama dediklerini bir bir yapmazsa kalan 5.5 ay zehir olur ona valla:9:
aynen cnm ben gayettt hayatımmm diye aççam telefonu bakalmmm :1:
gülşahtanda full taktik alıyorum her sefernde yapamıyorum artık yapıcıımm ama:32:

Back