inş balım hosgeldin bu arada gulsahcım nasılsın :)
aynen bu askerlik işlerini başına gelmeyen anlamıyo bı arkadasıma bısı sordum bana bı kahkaha attı dalga gectı hıc ole guldugunu gormemıstım dahada hıc kımseye bısey sormuyorum
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum sizinde konusamadınızı duydum moralım bozuldu ınsallah ararlar bıran once
ilk gün bi evime doluştular üzülme nasıl hissediyosun suan kendini falan... cevremde kalabalık yaptılarr biri karsma gecti kahkahayla sevgilisini anlatıyo digerii bilgsayar basında facesindeki oglanlara yorum atıyo kahkahalarr... olum insanım yaaa insan hanii zorla gülümsemeye calısıyorum yok olmuyo hicmi anlamazsınız halden yaaa:/ yalnızlık daha iyi yaaa kise halden anlamıyor malesef
aynen bu askerlik işlerini başına gelmeyen anlamıyo bı arkadasıma bısı sordum bana bı kahkaha attı dalga gectı hıc ole guldugunu gormemıstım dahada hıc kımseye bısey sormuyorum
ohh benimki askerden gelicek tam o sırada bnm bi arkadasınki gidicekk onu anlayan ona gercek anlamda destek olan ben olucam ne güzel bana kimse olmuyor malesefwalla belkı bencılce bı davranıs ama bende benımkı gelıp arkadaslarımın sevgılılerı askere gıdınce dalga gecmeyı dusunuyorum :)
yok canımm benim arkadaşlarım o kadar değil.ben bir keresinde dayanamayıp ağlamıştım askerime telefonda arkadaşım bana kızdı neden ağlıyosun napıcak orda eli kolu bağlı diye.eğer ağlamak istiyosan beni ara demişti..bunun üzerine ben daha çok ağlamıştım tabi
senınkıler yıne gelmıs canım bıde amann o yokken gez toz hayatını yaşa diyen gruplar varya boğasım gelıyo
askerimle konuştummmmmmmm kızlarr çok şükür iyiymiş
ne güzel walla benım arkadasım 15 ay senımı dınlıcez dedı ve daha askerlıkle ılgılı kımseye agzımı bıle acmıyorum
ne güzel walla benım arkadasım 15 ay senımı dınlıcez dedı ve daha askerlıkle ılgılı kımseye agzımı bıle acmıyorum
seni cok iyi anlıyorum bende sıkıntılarımı kimseye anlatmıyorum.. yalandan destek oluyomuş gibi yapıyolar sadece.. bosver cnm bura güzell burda dok içini:)
kamilee hadi gözün aydın cnmmm :)
sen gel bize anlat canım derdini eminim ki burdaki herkes dinler seni sen rahat ol..
kesinlikle biliyorlardır canım ama göstermelikde olsa arama yapıyolarmış sanırım ve yakalayınca alıyormuş..
arkadasım yokki öyle görüstüğüm 2 3 tane war onlarda halden anlamıyor. Gelmiş karsıma bitanesi neden aglıyosun yiaaa cok saçmasın kızııaam gelmiycekmi sankiiiiiii falan yapıyor.. İnsanın halnden anlamıyor kimse.. bitaneside gelmiş sevgilisini anlatıp duruyor durmadan.. malesef tek basıma savasıyorum..
gülşencimmm bu arada şafağı azaltmışsın gözümden kaçmadı değil
aman cok sukur canım cok sewındım
hay agznın içine öpiyim canım benimm ne güzel noktaya deginmişsin..Kamilecim denetleme olduğunda artık azcık dikkatli olacaklar allahın izniyle yakalanmazlar.
Evet azalttım canım 2 kere sanırım hava değişimi alıcaz artık kullanmamaya kesin karar verdik.Çok çok sıkılıyorsa yapacak birşey yok kullanır.
Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var 3 sene önce sevgilisi askere gittiğinde yanımda ağlıyordu ve yemek yemiyordu.Geçicek aglama yemek ye dedim aylarca ağladı yemin törenine gitti geldi pijamlarıyla ay evde oturdu doğru düzgün yemek yemedi ağlamaya devam etti.Yanına bile gitmek istemiyordum içim şişiyordu.Dışarı çıkartamıyordum tek gittiği yer sevgilsinin ailesiydi.Daha sonra iş hayatına atıldım iyice az görüşmeye başladım.Hala çok yakın arkadaşım konuşuyorduk dedim ki ben seni hiç anlayamamışım özür dilerim ama bak bana ilk günden yanına geldim dışarı çıktım acı çekiyorum ama senin gibi ağlamadım sende biraz fazla abarttın sanırım gülmeye başladı
Diycem o ki yaşamadan asla kimse anlamıyor.Asker bekleyen bir arkadaşım var oda gecelere kadar geziyor onlada bir türlü bu askerlik konusunda anlaşamıyoruz.Ne kırılıyorum ne güceniyorum elimden geldiğince anlamasam bile hep dost dediğim insanların yanında durdum şuan pek yanımda olan yok arada arayıp soruyorlar ne güceniyorum nede kızıyorum fazla birşey beklememek gerek ben bunu öğrendim.
Kamilecim denetleme olduğunda artık azcık dikkatli olacaklar allahın izniyle yakalanmazlar.
Evet azalttım canım 2 kere sanırım hava değişimi alıcaz artık kullanmamaya kesin karar verdik.Çok çok sıkılıyorsa yapacak birşey yok kullanır.
Kızlar benim çok yakın bir arkadaşım var 3 sene önce sevgilisi askere gittiğinde yanımda ağlıyordu ve yemek yemiyordu.Geçicek aglama yemek ye dedim aylarca ağladı yemin törenine gitti geldi pijamlarıyla kaç ay evde oturdu doğru düzgün yemek yemedi ağlamaya devam etti.Yanına bile gitmek istemiyordum içim şişiyordu.Dışarı çıkartamıyordum tek gittiği yer sevgilsinin ailesiydi.Daha sonra iş hayatına atıldım iyice az görüşmeye başladım.Hala çok yakın arkadaşım konuşuyorduk dedim ki ben seni hiç anlayamamışım özür dilerim ama bak bana ilk günden yanına geldim dışarı çıktım acı çekiyorum ama senin gibi ağlamadım sende biraz fazla abarttın sanırım gülmeye başladı
Diycem o ki yaşamadan asla kimse anlamıyor.Asker bekleyen bir arkadaşım var oda gecelere kadar geziyor onlada bir türlü bu askerlik konusunda anlaşamıyoruz.Ne kırılıyorum ne güceniyorum elimden geldiğince anlamasam bile hep dost dediğim insanların yanında durdum şuan pek yanımda olan yok arada arayıp soruyorlar ne güceniyorum nede kızıyorum fazla birşey beklememek gerek ben bunu öğrendim.
seni cok iyi anlıyorum bende sıkıntılarımı kimseye anlatmıyorum.. yalandan destek oluyomuş gibi yapıyolar sadece.. bosver cnm bura güzell burda dok içini:)
kamilee hadi gözün aydın cnmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?