doğru diyosun canım allah büyük daha arkadasımız yolun basında oldugu için böle olması normal ama insan alışıyor zamanla allah kavuştursun canımmm![]()
inşallah dediğinz gibidr bana çok zor gelio :S allah yardmcm olsn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun canım allah büyük daha arkadasımız yolun basında oldugu için böle olması normal ama insan alışıyor zamanla allah kavuştursun canımmm![]()
Ya bebeklerim safak nasıl hesaoplanıo benımkı carsamba gunu oglen teslım oldu bıde askerlerınız nasıl teslm oldumular degısme war mı benımkı gıbı .s.s
silüs tarihnden itibaren hesaplayablrsn canım...
silüs tarihi???
n zmn teslm olduysa 2 gün öncesi başlangıç tarihi sayılıyor mesela bnm yarim yarın teslm olck ama dün başladık safak saymaya 459 :S
ben yeni bişey öğrendinm ama hiçbişey anlamdmgoogle den şafak hesaplaya girdim sülüs tarihini yazdm şafak 424 askerlik yapcağı gün sayısı 457 dio ben şimdi hangisine inancm sewnsemmi üzülsemmi bn şafak 459 derken 457 oldu oda yetmezmiş gibi 424 e düştü bu nsl iş allah askına anlayan anlatsn
ben yeni bişey öğrendinm ama hiçbişey anlamdmgoogle den şafak hesaplaya girdim sülüs tarihini yazdm şafak 424 askerlik yapcağı gün sayısı 457 dio ben şimdi hangisine inancm sewnsemmi üzülsemmi bn şafak 459 derken 457 oldu oda yetmezmiş gibi 424 e düştü bu nsl iş allah askına anlayan anlatsn
Ya bebeklerim safak nasıl hesaoplanıo benımkı carsamba gunu oglen teslım oldu bıde askerlerınız nasıl teslm oldumular degısme war mı benımkı gıbı .s.s
şimdi canım askerlik 15 ay 15*30=450 dersek yanılırız çünkü bazı aylar 30 bazı aylar 30 bazıları ise 28 çekio yani 460 da değil bu durumda 1. devreler daha sanslı oluo sanırım 2. devreler ise 457 gün askerlik yapacak silüs tarihi ne oluyo askeriyeden aldığı kağıt onu biliyorum da benımkı onu taaa mayıs 10 da falan almştı anlayamadım gitti![]()
[video=youtube;ZyoVMy5T-pY]http://www.youtube.com/watch?v=ZyoVMy5T-pY[/video]
Benden bütün yarenleree gelsiiin![]()
hmm anladım canım sevk başlangış tarihi mayıs 21 teslim olma 24 mü ne diodu benımkı 22 sinde otobüse bindi 23 öğlen teslim oldu allh askına bi hesaplayın ya yanı 453 falan mı oluyo .s.s
Ah canım naptın sen 7 sene önce sevgilimle bu bizim şarkımız olsun dediğimiz şarkı
Bizi çok iyi anlatıyor ayrı şehirlerden aşk yaşayan birileri oldugumuz için![]()
Anladım canım baktım ben şafagın 453 ..
İzinleri dediğim gibi 30 olarak say sonra zamanla oturur düşersiniz ona göre
En kaba haliyle 453![]()
Bizim sevk başlangç tarihimiz 24 mayıs 26.sında teslim oluıyoruz şafağımz 459 oluyo değil mi :)