• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Ya bebeklerim safak nasıl hesaoplanıo benımkı carsamba gunu oglen teslım oldu bıde askerlerınız nasıl teslm oldumular degısme war mı benımkı gıbı .s.s

n zmn teslm olduysa 2 gün öncesi başlangıç tarihi sayılıyor mesela bnm yarim yarın teslm olck ama dün başladık safak saymaya 459 :S

canm onların kağıtları var...mesela bnden örnek verym benmkinin silüs tarihi 21 subattı, 24 subatta teslim oldu ama....
yanii 21 şubattan saymaya başlyrz:34:

ben yeni bişey öğrendinm ama hiçbişey anlamdm :D google den şafak hesaplaya girdim sülüs tarihini yazdm şafak 424 askerlik yapcağı gün sayısı 457 dio ben şimdi hangisine inancm sewnsemmi üzülsemmi bn şafak 459 derken 457 oldu oda yetmezmiş gibi 424 e düştü bu nsl iş allah askına anlayan anlatsn

ben yeni bişey öğrendinm ama hiçbişey anlamdm :D google den şafak hesaplaya girdim sülüs tarihini yazdm şafak 424 askerlik yapcağı gün sayısı 457 dio ben şimdi hangisine inancm sewnsemmi üzülsemmi bn şafak 459 derken 457 oldu oda yetmezmiş gibi 424 e düştü bu nsl iş allah askına anlayan anlatsn

:1: yorum yok....

Canım zaten herkesin askerliği 460 gün diye birşey yok, mesela biz 2.tertiplere 458 denk gelmişti...
Ay çekimleri değişiyor ya , kimi devrenin 457 kiminin 454 sanırım sizin ki 457 dediğin gibi :34::34:

Şafak söyle com da sen askerliğin bütün izinlerini kullanmıs gibi en kaba haliyle say biz hepimiz öyle saydık sonra düşersin izinleri duruma göre..Bizde öyle yaptık..
Daha yenisiniz izinleri kurcalama zamanla oturur :34:

Sülüs tarihini yaz, izinleri 30 yap ne çıkarsa şafağın odur :34:

Umarım anladın/anlatabildim :16:

şimdi canım askerlik 15 ay 15*30=450 dersek yanılırız çünkü bazı aylar 30 bazı aylar 30 bazıları ise 28 çekio yani 460 da değil bu durumda 1. devreler daha sanslı oluo sanırım 2. devreler ise 457 gün askerlik yapacak silüs tarihi ne oluyo askeriyeden aldığı kağıt onu biliyorum da benımkı onu taaa mayıs 10 da falan almştı anlayamadım gitti :(

şimdi canım askerlik 15 ay 15*30=450 dersek yanılırız çünkü bazı aylar 30 bazı aylar 30 bazıları ise 28 çekio yani 460 da değil bu durumda 1. devreler daha sanslı oluo sanırım 2. devreler ise 457 gün askerlik yapacak silüs tarihi ne oluyo askeriyeden aldığı kağıt onu biliyorum da benımkı onu taaa mayıs 10 da falan almştı anlayamadım gitti :(

Evet canım aynen öyle ama her 2.devreler 457 diye birşey yok.. Bak ben 91/2 yim 458 gün ..
Sizde 2.tertipsiniz sizinde 457 :3:

3 gün yırttınız hani gözünüz aydın :9:

Yok 10 Mayıs olamaz .. 21 Mayıs 23 Mayıs falan mı ?

Sevk başlangıç tarihinizde ne yazıyor ?

hmm anladım canım sevk başlangış tarihi mayıs 21 teslim olma 24 mü ne diodu benımkı 22 sinde otobüse bindi 23 öğlen teslim oldu allh askına bi hesaplayın ya yanı 453 falan mı oluyo .s.s

[video=youtube;ZyoVMy5T-pY]http://www.youtube.com/watch?v=ZyoVMy5T-pY[/video]
Benden bütün yarenleree gelsiiin :14::72:

[video=youtube;ZyoVMy5T-pY]http://www.youtube.com/watch?v=ZyoVMy5T-pY[/video]
Benden bütün yarenleree gelsiiin :14::72:

Ah canım naptın sen 7 sene önce sevgilimle bu bizim şarkımız olsun dediğimiz şarkı :14::14:
Bizi çok iyi anlatıyor ayrı şehirlerden aşk yaşayan birileri oldugumuz için :14:

hmm anladım canım sevk başlangış tarihi mayıs 21 teslim olma 24 mü ne diodu benımkı 22 sinde otobüse bindi 23 öğlen teslim oldu allh askına bi hesaplayın ya yanı 453 falan mı oluyo .s.s

Anladım canım baktım ben şafagın 453 ..
İzinleri dediğim gibi 30 olarak say sonra zamanla oturur düşersiniz ona göre :34:

En kaba haliyle 453 :34:

Ah canım naptın sen 7 sene önce sevgilimle bu bizim şarkımız olsun dediğimiz şarkı :14::14:
Bizi çok iyi anlatıyor ayrı şehirlerden aşk yaşayan birileri oldugumuz için :14:

aklıma geldi bi an dinliyodum dedim yarenlerimde dinlesiin evet ayrı şehirlerde olan birliktelikler için çok güzel dile getirmiş :14:

Sizler gibiyken, yani askerim ilk gittiğinde diğer üst devrelerin şafaklarına bakıyodum.. Bende onların şafağına düşebilecekmiyim acaba diyodum, 5 ay kaldı 4 ay kaldı diyolardı..
Şimdi benimde şafağım: 190...
Hala inanamıyorum...
Az kaldı...

Geçiyo kızlar inanın geçiyo, su gibi geçip gidiyo...
Yeterki Allah sağlık versin...Yerleri rahat olsun ve komutanları iyi olsun...

Sizin yorumlarınızı çok fazla okuyamıyorum, gitti diye üzülüyosunuz ya ben çok kötü oluyorum hemen ağlamaya başlıyorum..
O ilk günler geliyo aklıma..

Allah hepimizi ve askerlerimize, bütün askerlere bol bol sabır, güç, kuvvet versin...

Bizim sevk başlangç tarihimiz 24 mayıs 26.sında teslim oluıyoruz şafağımz 459 oluyo değil mi :)

Teslim oldugun gün önemli değil canım..

Seninde bütün izinlerin kullanılmıs gibi yani en kaba haliyle şafagın 456 :34::34:

Back
X