• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Canım işte taklıyoruz dolanıyoruz.Askere gitmeden sorunlar oluyor bizde bir ara yaşadık.Önemli olan şimdi değil mi(: Ne güzel aranız düzelmiş:nazar::nazar:

evet haklısın ... inşallah gidene kadar bi sorun olmaz. seninki sana uzakmı davranıyor yoksa oldugundan dahamı yakın. benmki çok uzaklaşmıştı bi ara.kıza kıza düzelttim

evet haklısın ... inşallah gidene kadar bi sorun olmaz. seninki sana uzakmı davranıyor yoksa oldugundan dahamı yakın. benmki çok uzaklaşmıştı bi ara.kıza kıza düzelttim

Uzak davranıyordu bir zamanlar şuan değil en sonunda patladım baya kızdım dedi ben sen olmadan ne yapıcağımı bilmiyorum ondan saçmalıyorum şuan iyiyiz şükür.Asker psikolojisi işte:D

Açıkklandııııı benim yariiim Burdur İli, 58. Piyade Egitim Alay Komutanligı Ulaştırma gidiyooo çok şükürr yanımaa çok yakııın 13 saatlik yolu 3 saate indrdkkk antalyadaym ben yarim burdurda olucak allahın izniyleee :16::16::16::16:

Açıkklandııııı benim yariiim Burdur İli, 58. Piyade Egitim Alay Komutanligı Ulaştırma gidiyooo çok şükürr yanımaa çok yakııın 13 saatlik yolu 3 saate indrdkkk antalyadaym ben yarim burdurda olucak allahın izniyleee :16::16::16::16:

Hadi gözünaydın..
İnşallah usta birliğide iyi bir yer olur.

ay kızlar bi heyacanla koşarak geldim açtım baktımki açıklandıgını ögrenmişsiniz :8: neyse benimkide ıspartaaa kızlar:):):) 4
saatlik mesafe

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi allah kavuştursun bende sevdiğimi askere gonderıyorum 15 gun sonra :) Amasya Merkez 15.Piyade :)

Ama sevdiğim derken kardeşimi yolluyorum allah hayırlısıyla gıdıp gelmeyı nasip etsın.

off ya üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :5: canım sıkıldı sanki. sayılı günleri kaldı çok zor yaaa off:14:

Hayırlı uğurlu olsun kızlar.
Umarım hepsi rahat eder..
Sırayı yavaş yavaş salıyoruz sanırım :12:

Yerleriniz açıklanmış kızlar hayırlı olsun
Umarım iyide komutanlara düşerler acemilik rahatça geçer

Back
X