92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

askerlerinin yanınaa gidenlerrr neler götürdünüz askerinize sayın bakemmmm :3::3: bizede yardımcı olursunuz hem. pasta,börek,çörek neyse artık :13:

merhaba kızlar. yemın torenlerınız yaklasmıs bakıyorum. bellı oldu mu yerler ? yemın torenıne katılabılenler katılsın derım cok duygulu bı an. hıc unutacagımı sanmıyorum. ben elmalı pasta ıle borek yapmıstım. annesı de bıseyler yapmıstı. :34:

gunaydin kizlar...

yemin torenine gidecegim ben de, az zaman kaldi kalmasina ama bu usta birlikleri belli olsun artik... huff :(

merhaba kızlar. yemın torenlerınız yaklasmıs bakıyorum. bellı oldu mu yerler ? yemın torenıne katılabılenler katılsın derım cok duygulu bı an. hıc unutacagımı sanmıyorum. ben elmalı pasta ıle borek yapmıstım. annesı de bıseyler yapmıstı. :34:

benmki belli olmadı çünkü 75 gün acemiligimiz. gitcem askerimin yanına bişelerde yapmayı düşünüyorum. burdakilerde saysında bakalım napcam :) okadar şeyler yapıyosunuz kim yiyor hepsini :)))

az önce aradı askerim dedmki ' yanına gelirken ne getirim, canının istedigi bişe varmı' bana diyoki ' gerek yok aşkım ' :47: burdada odunlugunu belli etti biizmki.

askerine sordunmu ne götürcen giderken :)

yok canim giderken goturmuyoruz bisey, cunku yemin toreninden sonra cikacak zaten... hayirlisiyla insallah alicaz yemin toreninden, yola cikcaz gelicez istanbula,7 gun izni olacakmis.

O oraya getirmelik seyler sormuyor, bize daha cok evde yiyeceklerini siraliyor.

Annesinden hunkar begendi istedi. Bir de cerkez tavugu istedi benden :) anlayacagin oyle yirtamiyoruzda pasamiz hep agir sofralar modunda :) zaten arkadaslar falan herkes gorusmek isteyecek. Simdi burada oldugu muddetce her aksam bir yere yemege gidilir, ne istiyorsa yer bol bol :) besleriz tosunumuzu :)

O yuzden tasimiyoruz oraya birseyler.

Son düzenleme:
askerlerinin yanınaa gidenlerrr neler götürdünüz askerinize sayın bakemmmm :3::3: bizede yardımcı olursunuz hem. pasta,börek,çörek neyse artık :13:

bizim o gün 16. ayımız oluyodu valla ben sarma dolma sigara böreği kola fanta su sigara istedi orda içtiğinden yokmuş tıraş kolonyası arko krem pasta çakmak falan götürdüüüüm :16::16:

alayın kantinini kullanamıyoruz biz o yüzden dışardan aldımm ben plastik bardağı unutmayın çok lazım oluyoo :1::1:

şekercim konu başlığını acan sensın bilgin benden fazladır bu sıtede sana sorıyım dedım sımdı ben cok acemıyım kk de ben bu sayfaya yorum yapıyorum snra bana bildirim gelıy ben kendım gırıp bakmak zorunda kalıyorum bırı bısey yazdımı dıye bnım bilmediğim bı bildirim seklı varmı ? ayy ben cok cahıl kaldım bu sıtede :))))

yok galiba canım bizde aynıyız çünkü tek tek bakıyoruz zaten bi tek birileri senin yorumunu beğenince bildirim geliyoo :9:

az önce aradı askerim dedmki ' yanına gelirken ne getirim, canının istedigi bişe varmı' bana diyoki ' gerek yok aşkım ' :47: Burdada odunlugunu belli etti biizmki.

:1::1::1: Hahah koptm iymş yaa....
Bzmki derki hep sen gel yeter, kendni getr yeter v.s.....
Diyemedimi öylee....
Döv kız gttgnde..:52:

kızlar ya ben şafağımızı karıştırdım :30: 23 mayıs silüs tarihimiz 26 mayısta teslim olduk şafağımız kaç oluyo tam olarak :26::26:

bizimde acemılık 75 gundu. uzun olması ıı aslında. usta bırlıklerı daha zor oluo cunku. yemın torenınden sonra haftasonu evcı ıznıne cıktıgı ıcın ben yıyecek bırseyler goturmustum. aılesı ıle otelde kalmıstılar. yesınler dıe. ben o aksam donmustum. ama dırek dagıtıma cıkanlar ıcın bısey goturmeye gerek yok elbette. :34:

bizim o gün 16. ayımız oluyodu valla ben sarma dolma sigara böreği kola fanta su sigara istedi orda içtiğinden yokmuş tıraş kolonyası arko krem pasta çakmak falan götürdüüüüm :16::16:

alayın kantinini kullanamıyoruz biz o yüzden dışardan aldımm ben plastik bardağı unutmayın çok lazım oluyoo :1::1:

börek felan bu sicakda gidermi ki ne böregi gider acaba ya???

yok canim giderken goturmuyoruz bisey, cunku yemin toreninden sonra cikacak zaten... hayirlisiyla insallah alicaz yemin toreninden, yola cikcaz gelicez istanbula,7 gun izni olacakmis.

O oraya getirmelik seyler sormuyor, bize daha cok evde yiyeceklerini siraliyor.

Annesinden hunkar begendi istedi. Bir de cerkez tavugu istedi benden :) anlayacagin oyle yirtamiyoruzda pasamiz hep agir sofralar modunda :) zaten arkadaslar falan herkes gorusmek isteyecek. Simdi burada oldugu muddetce her aksam bir yere yemege gidilir, ne istiyorsa yer bol bol :) besleriz tosunumuzu :)

O yuzden tasimiyoruz oraya birseyler.

bizimki gelemiyo malesef 75 gün acemiligi oyüzden.

aynen benim askerimde öyle diyo sen gel yeter kendini getiir falan yerim yaa :16::9:

hakkıını yemeyim şimdi onu söyledi 'sen gel yeter, gerek yok nerde koyım şimdi onları' dedi :1: oturup yiyin arkadaşlarınızla işte :D saklıcak heralde bizim ki :1::1: ... benm tuafıma giden okadar hevesle sordum insan bişeler söyler nedemek gerek yok :31:

bizimde acemılık 75 gundu. uzun olması ıı aslında. usta bırlıklerı daha zor oluo cunku. yemın torenınden sonra haftasonu evcı ıznıne cıktıgı ıcın ben yıyecek bırseyler goturmustum. aılesı ıle otelde kalmıstılar. yesınler dıe. ben o aksam donmustum. ama dırek dagıtıma cıkanlar ıcın bısey goturmeye gerek yok elbette. :34:

evet bi bakıma iyi bencede, bende düşünüyorm 3 ayımızı burda bitiririz en azından diye. hafta sonu çarşı izni oluyo dimi ben cuma günü yemn töreni cumartesi veya pazar gidecem . daha aklımda ne götürürüm diye bişe yok bakalım artık.

Back
X