Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kübraaaaaaaaaaaaa alıcam elime oklavayı şimdi ,sana saatmi verdik biz he ayşe kadın fasulyemm bu çocuk seni bugün olmazsa yarın arıcak ,beynini yeme az önce yazdığını düşün sen değil o kaybeder ,hem sen dışardasın o içerde,senin etrafında bir sürü erkek var onunda var da ona zararı yokSen rahat ol yavrumm taş olsa çatlar.sabret ve bu sana son kez ders olsunn
![]()
kim takmıyo acaba 95879 kere söyledik sabret diye.arayıncs dönersinn gene kürkçü dükkanınakimse takmyooo bıktıı bndennn....
bdhaaa gelmcemm....
bi anlamı yok zatiiii buryaa gelmeninn mantdaa yokk.....
elwedaa kızlarr....aşkımı kalbmee gömp gdyrmm uzaklaraaaa
Allahh sizi kawstrsn tez vakit sewdceklernzee.......![]()
kızlar sewdigi sivasta olan wrmı
braz önce annesyle knştm 10 dak öncesii aramşş ansnıııı
vee bni aramadıı arkdaslarrr![]()
ooo çk sert bu kdrını beklemiodm ağlama kuzuuuuuuu nolur bak ii olmn lazım sağlam durmn lazm anesine bşi dememşmi sennle ilgili
yok dmemşş dmez zaten..çok ketumdr![]()
birdaha annesinide araama seninle ilgili ondanda bilgi almasın ,eli mahkum kimi cezalandıyor acaba çok merak ettim.nese aramıcaksın sen aslında haksız olan sensin ama aramıcaksın orasının sivil haayat olmadığını ve senn kıymetini azcık anlasın ortada bu kadar büyütcek meselede yok yani.hiç canını sıkmaa sen sadece bekle,bak senin üstünde düşmediğini gördükçe tutuşcak haber alamasın bide
birdaha annesinide araama seninle ilgili ondanda bilgi almasın ,eli mahkum kimi cezalandıyor acaba çok merak ettim.nese aramıcaksın sen aslında haksız olan sensin ama aramıcaksın orasının sivil haayat olmadığını ve senn kıymetini azcık anlasın ortada bu kadar büyütcek meselede yok yani.hiç canını sıkmaa sen sadece bekle,bak senin üstünde düşmediğini gördükçe tutuşcak haber alamasın bide
bnmkide öle yaa hç bşi anlatmıo deli edio bnikuzucum bn sni çk ii anlıorm bnide aramzdı gnlerce bn aramasam çkkkkktaannnn ayrılmştk snradan nadim oldu yrnda bi olsun hele cnm arar kndi kndine kalınca
öyleee yaa zten armam annesni...ama annesnde sormaz zaten bni emnm bnaa...
annesnde armm dhaa sdce sordm ersan ardmı dyee..ardı 2 dak knstk kapadı hmen dedi....boswer barsrsnz dedi....
bittii artk napym yaa...salaklarlaa uğrsamcam...ne hali varsa grsün....
annesi nerden biliyor kavga ettiğinizi ? sen bekle biraz.annesi der kübrayla barışmadınız mı benide aramadı hiç der ,benim kaynanam olsa hasta olmuştu şimdi kavgalıyız diye amantontişimm benm sevyorm onu
kübraaaaaaaaa salla isterse dönsün dünyaa ,yolla arıcakkk nasııllll olsaa
beste yaptım sana
![]()
yok blmyoo annesii bn syledm braz önce...
kadındaa alştıı bktıı artk barsrnz aman dyooo
ölee yanii
doğru barışacaksınız ama orada biraz sevginin dğerini anlaması gerekiyor sen biraz şımartmışsın onu ama haatalarınla yani fırsat vermişsin ,bakma benimde yaptığım farklı değil de bağlılık var işte ...onun aramasını bekle biraz bakalım neler olacak.kendinide bitti diye yeme orada biriinden ayrılmak kolay değil
bakalımm beklemedyimm...
neler olacakk.....
neysee kapatlm artk mewzyuuu....
![]()