• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kübraaaaaaaaaaaaa alıcam elime oklavayı şimdi ,sana saatmi verdik biz he ayşe kadın fasulyemm bu çocuk seni bugün olmazsa yarın arıcak ,beynini yeme az önce yazdığını düşün sen değil o kaybeder ,hem sen dışardasın o içerde,senin etrafında bir sürü erkek var onunda var da ona zararı yok :52::52: Sen rahat ol yavrumm taş olsa çatlar.sabret ve bu sana son kez ders olsunn:20:

pekalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:84:

telefonun başındaa caresiz beklyrmmm...
beklyrmm amaaa çalmayacak biliyrm....
yüregim dyrkii boşunaa bklmeee armazz grurundannn, senii çokk sewsedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kimse takmyooo bıktıı bndennn....
bdhaaa gelmcemm....
bi anlamı yok zatiiii buryaa gelmeninn mantdaa yokk.....
elwedaa kızlarr....aşkımı kalbmee gömp gdyrmm uzaklaraaaa:ssz:
Allahh sizi kawstrsn tez vakit sewdceklernzee.......:16:

kimse takmyooo bıktıı bndennn....
bdhaaa gelmcemm....
bi anlamı yok zatiiii buryaa gelmeninn mantdaa yokk.....
elwedaa kızlarr....aşkımı kalbmee gömp gdyrmm uzaklaraaaa:ssz:
Allahh sizi kawstrsn tez vakit sewdceklernzee.......:16:
kim takmıyo acaba 95879 kere söyledik sabret diye.arayıncs dönersinn gene kürkçü dükkanına :52: :54:
kızlar sewdigi sivasta olan wrmı

burdan yok galiba cnm hatırlayamadım

birdaha annesinide araama seninle ilgili ondanda bilgi almasın ,eli mahkum kimi cezalandıyor acaba çok merak ettim.nese aramıcaksın sen aslında haksız olan sensin ama aramıcaksın orasının sivil haayat olmadığını ve senn kıymetini azcık anlasın ortada bu kadar büyütcek meselede yok yani.hiç canını sıkmaa sen sadece bekle,bak senin üstünde düşmediğini gördükçe tutuşcak haber alamasın bide

birdaha annesinide araama seninle ilgili ondanda bilgi almasın ,eli mahkum kimi cezalandıyor acaba çok merak ettim.nese aramıcaksın sen aslında haksız olan sensin ama aramıcaksın orasının sivil haayat olmadığını ve senn kıymetini azcık anlasın ortada bu kadar büyütcek meselede yok yani.hiç canını sıkmaa sen sadece bekle,bak senin üstünde düşmediğini gördükçe tutuşcak haber alamasın bide

aklın yolu bir kndi kndine kalsın bi

çok sinirlendim şimdi:47: benimkide inat eder aramazdı ama şöyle ki genelde ben sorun çıkartırdım ve o hep haklı olurdu ,haksızsda arardı ama nadirdir:27: şimdi bak bnimkinede gıcık kaptımm :52: ne biliyor msunz arayacağımızı ve onları bırakmayacağımızı bildikleri için böyle rahatlar bizdee oyle olurduk ...

öyleee yaa zten armam annesni...ama annesnde sormaz zaten bni emnm bnaa...
annesnde armm dhaa sdce sordm ersan ardmı dyee..ardı 2 dak knstk kapadı hmen dedi....boswer barsrsnz dedi....
bittii artk napym yaa...salaklarlaa uğrsamcam...ne hali varsa grsün....

öyleee yaa zten armam annesni...ama annesnde sormaz zaten bni emnm bnaa...
annesnde armm dhaa sdce sordm ersan ardmı dyee..ardı 2 dak knstk kapadı hmen dedi....boswer barsrsnz dedi....
bittii artk napym yaa...salaklarlaa uğrsamcam...ne hali varsa grsün....

annesi nerden biliyor kavga ettiğinizi ? sen bekle biraz.annesi der kübrayla barışmadınız mı benide aramadı hiç der ,benim kaynanam olsa hasta olmuştu şimdi kavgalıyız diye aman:nazar: tontişimm benm sevyorm onu :33: kübraaaaaaaaa salla isterse dönsün dünyaa ,yolla arıcakkk nasııllll olsaa:52: beste yaptım sana:51:

annesi nerden biliyor kavga ettiğinizi ? sen bekle biraz.annesi der kübrayla barışmadınız mı benide aramadı hiç der ,benim kaynanam olsa hasta olmuştu şimdi kavgalıyız diye aman:nazar: tontişimm benm sevyorm onu :33: kübraaaaaaaaa salla isterse dönsün dünyaa ,yolla arıcakkk nasııllll olsaa:52: beste yaptım sana:51:

yok blmyoo annesii bn syledm braz önce...
kadındaa alştıı bktıı artk barsrnz aman dyooo :D
ölee yanii

yok blmyoo annesii bn syledm braz önce...
kadındaa alştıı bktıı artk barsrnz aman dyooo :D
ölee yanii

doğru barışacaksınız ama orada biraz sevginin dğerini anlaması gerekiyor sen biraz şımartmışsın onu ama haatalarınla yani fırsat vermişsin ,bakma benimde yaptığım farklı değil de bağlılık var işte ...onun aramasını bekle biraz bakalım neler olacak.kendinide bitti diye yeme orada biriinden ayrılmak kolay değil

doğru barışacaksınız ama orada biraz sevginin dğerini anlaması gerekiyor sen biraz şımartmışsın onu ama haatalarınla yani fırsat vermişsin ,bakma benimde yaptığım farklı değil de bağlılık var işte ...onun aramasını bekle biraz bakalım neler olacak.kendinide bitti diye yeme orada biriinden ayrılmak kolay değil

bakalımm beklemedyimm...
neler olacakk.....
neysee kapatlm artk mewzyuuu....
:21::21::21::21:

Back
X