Merhaba ben 91/2 yareniyim, bizim topicte 2 arkadaşımızın askeri acemiliğe oraya gitmişti..
Bir tanesi usta birliğine orada devam ediyor, soracağın birşey olursa topiğimize bekleriz[/QUOT
Evet canım %90 ı usta birliğine orda devam ediyormus umarım bızımkınınde oyle olur .
Saolasın zaman zaman illaki sorup ogrenmem gereken seyler olucak :)
hayırlısı olsun cnm..ii yerden önce ii komutan önemli..
Allah kavuştursun..
91/1 yareni
Hmm hayırlı olsun canım yeriniz Benim askerim Kütahya da şuan acemiliğimizde de ustamızda da ordaydık
Askerin çavuş olacak sanırım.
Benim askerim orda çavuş 92-1 lere çavuş eğitimi vereceklerdi
Yardımcı olamaya çalışırım merak ettiğin bir şey varsa
Şuan bizde bilmiyoruz canım dediğin gibi cavuş eğtimi verirler sanıyorum .
Allah kavustursun simdiden saolasın .
tertiplerim nerdesiniz yaa kaç gündür gelen giden olmuyo kızcam ama hee
aynen cnmmm yaa 23ünü bekliyoruz ayınn
sen nereye gönderiyordun canım benim
bizimde askerlik 23 mayısta baslamıstı vay be
bizimde 6. ayımız doluyor askerlikte. 92/1 topiğini görünce heyecanlanıyorum. eskimeye başlayalım istiyorum.
bu topikte canlanır var biraz daha millet son gezmelerini yapıyordur
bende 93/1 topiğindenim. askerim izmir bornovada. düşen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
yanlış yazmışım düzelttim 91/3 olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kütahyada günleriniz iyi geçer umarım.
Dediğim gibi 8 ayımız geride kaldı Kütahya'da askerinin sıkıldığı bunaldığı bişey olursa yardımcı oldurttururum
Hakkımızda hepimizin hayırlısı canım .
Bakalım 10 günümüz kaldı . Düne kadar 2 sene var daha derken nede cabuk gectı onca zaman anlamadık bile .
Cok saolasın hayırlısıyla bı gitsinde bakalım.
ben saç tokamı vericem :)
Selam kızlar bende 91/3'lerdenim.. Şafak: 294
Esracım askerim giderken ben ona mektup yazmıştım, Kendi fotoğrafımızın olduğu bir kağıda yazdım. Giderken arkadaşıda yanındaydı arkadaşına verdim mektubu yolda aşkıma versin diye..
O da sağolsun yolda mektubu vermiş, aşkım okumuş ve ağlamış bide kurban olurum onaaa... Alyansımızıda ben aldım çünkü o komando olarak gittiği için alyansımıza zarar gelmesin eğitim,vb.. rahatsız etmesin dedik ona sahte yüzük aldık... gerçi herşeyi bendeydi, saati telefonu kıyafetleri... onun bana bişey bırakmasına gerek kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?