92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Şuan bizde bilmiyoruz canım dediğin gibi cavuş eğtimi verirler sanıyorum .

Allah kavustursun simdiden saolasın .

Şuan bizde bilmiyoruz canım dediğin gibi cavuş eğtimi verirler sanıyorum .

Allah kavustursun simdiden saolasın .

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kütahyada günleriniz iyi geçer umarım.

Dediğim gibi 8 ayımız geride kaldı Kütahya'da askerinin sıkıldığı bunaldığı bişey olursa yardımcı oldurttururum

bizimde 6. ayımız doluyor askerlikte. 92/1 topiğini görünce heyecanlanıyorum. eskimeye başlayalım istiyorum.
bu topikte canlanır var biraz daha millet son gezmelerini yapıyordur
bende 91/3 topiğindenim. askerim izmir bornovada. düşen olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

93/1 topiğidemi var yaa çok erken değil mi dahaaa

kızlarrrr hadiii gelinn daaaaa bi sorumm olucakkk sizleree özell :):)

sevgilinize giderken ne vericeksiniz sizi hatırlatması içinn ve ondan ne alıcaksınız??

ben sizin topiğinde ablası olayım bari sürekli burdayım
ben bişe vermemiştim nası bi yer olduğunu bilmediğimiz için. alyanslarımız vardı sadece
gidince çok rahat olduğunu kendine ait dolabının olduğunu söyleyince beraber çektirdiğimiz fotolardan istedi bende gönderdim

Hakkımızda hepimizin hayırlısı canım .

Bakalım 10 günümüz kaldı . Düne kadar 2 sene var daha derken nede cabuk gectı onca zaman anlamadık bile .

Cok saolasın hayırlısıyla bı gitsinde bakalım.

2 seneyi hızlı geçiren zaman umarım bu 15 ayıda sizin için hızlı geçirir.

ben saç tokamı vericem :)

Selam kızlar bende 91/3'lerdenim.. Şafak: 294
Esracım askerim giderken ben ona mektup yazmıştım, Kendi fotoğrafımızın olduğu bir kağıda yazdım. Giderken arkadaşıda yanındaydı arkadaşına verdim mektubu yolda aşkıma versin diye..
O da sağolsun yolda mektubu vermiş, aşkım okumuş ve ağlamış bide kurban olurum onaaa... Alyansımızıda ben aldım çünkü o komando olarak gittiği için alyansımıza zarar gelmesin eğitim,vb.. rahatsız etmesin dedik ona sahte yüzük aldık... gerçi herşeyi bendeydi, saati telefonu kıyafetleri... onun bana bişey bırakmasına gerek kalmadı...

çokk güzell çokk romantikk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…