sizin neresi çıktı yaa benim moralim çok bozuk doğu çıkarsa daha da bozulacak ah askerlik ahh genç yaşta yedi ömrümüzü![]()
kuzum bnm pz gnü bileciğe gdio eğitime ordan tekrar dağıtım olck neresi belli diil ama bileciğin dağıtımı içn hç ii konuşmuolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin neresi çıktı yaa benim moralim çok bozuk doğu çıkarsa daha da bozulacak ah askerlik ahh genç yaşta yedi ömrümüzü![]()
kuzum bnm pz gnü bileciğe gdio eğitime ordan tekrar dağıtım olck neresi belli diil ama bileciğin dağıtımı içn hç ii konuşmuolar
hmm sizin 21 günlük hava değişiminiz vardı
gelmiycekmi askerin:44:
yrn istnbula gitck orda onaylanırsa gelck ama çk umut kalmadı gbi![]()
inş gelir yaa büyük moral olur size...
OFF OFF SENEYE BU ZAMANLARA Bİ AN ÖNCE GELSEK NE GÜZEL OLUR..ŞİMDİKİ GİBİ İZİN YERİNE ASKERLİĞİN BİTECEĞİ GÜNLERİ SAYARIZ NE KAAA GÜZEL![]()
offffff sneye bu zmnlar son bi ayı sayczallahmmmmm gelsn o günler inş gelir yaa ztn çk hazırladm kndmi gelmzse çk üzülcm bide ztn şu bilecik çıktı moralim çöktü herşyi allah bilir ama bileciği ne bilim istemiorm
![]()
benmm askitomdaa gelcekkk hıh
tabii o zmnaa kadarr ayrlmazsakk....
dşünsenizee bn seneye bu zmn olmuşşş bn halaa aramasnıı beklyrmm...:84:84::84:84::84:84:
kübra maşallah abartmakta üstüne yok valla emin ol askerin bugün arıycak bugün olmasa bile yarın mutlaka arıycak bak ya arıycak ya arıycak![]()
"evrenin yasalarına göre, kalbinin derinliklerinde ne varsa o sana gelir"
alıntıdır...
Iyi düşünün iyi olsun her şey... Günaydın tünaydınnn ...öpüldünüzzz
hoşgeldin errecim..Ne güzel bi söz kübra mutlaka okumalı sabah bende öyle düşünerekten iyi düşünüyorum inş hakkımızda hayırlısı olur
![]()
hoş buldum kızlar.siz küb e takılmayın o böyle yırtınır sonra işler düzelince evet boşunaymış drartık arayana kadar bu böyle çığıracak ,kabul etcez napalım ,kardeşim işte atsan atılmaz
![]()
olay budur işteeablamm yaaaa yaptı yne seklniiiiii
Bnde söyle cvp werym; giden gtmiştir gittiği gün btmştir,bn gdeni degil gden bnii kaybetmiştirr!!!!!![]()
hoş buldum kızlar.siz küb e takılmayın o böyle yırtınır sonra işler düzelince evet boşunaymış drartık arayana kadar bu böyle çığıracak ,kabul etcez napalım ,kardeşim işte atsan atılmaz
![]()
iiyidir iyidir yaz geliyor formda kalmak gerekHAHAHAHHAAHHAHAHAHHHA.......ABLAM BNM
DEPRESYNDAYMM YAAA YEMEDEN İÇMEDEN KESİLDİMMMM![]()
iiyidir iyidir yaz geliyor formda kalmak gerek![]()
kübraaaaaaaaaaaaa alıcam elime oklavayı şimdi ,sana saatmi verdik biz he ayşe kadın fasulyemm bu çocuk seni bugün olmazsa yarın arıcak ,beynini yeme az önce yazdığını düşün sen değil o kaybeder ,hem sen dışardasın o içerde,senin etrafında bir sürü erkek var onunda var da ona zararı yoksen gec dalgannııııı ayıppp ayıpppp
Burdaa askk acsıı çekyrzz...
Sonn 50 dakk. Eger aramazsaaa....
Offf o zmn yandnzz kızmm sizzz....
Yakıcammm burayııııııııııııı
Hanii aryduuu noldu dcemmmm![]()