92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

hoşbulduk bebegmm sende hoşgeldn nasılsın bakımm :))

napiim işteyim herzmnki gbi stres bşka bşi yk bnce iş stresiyle maaş doru orantılı olmalı ama bzde iş yükü artınca maaş düşüo değişik bi firma:)) dün akşm aradğnda erkan yrn atış poligonuna gitcz şehir dışındymş arayamıyabilirm ddi onu bekliorm belki ararmı die yrnda şehitliğe gezi wrmış yrnda kışlada olmıck 2gn zor görüşcz sn naptn anlat bakalım

değişik bi iş performansı desene :)) Allah kolaylık versın canımm, inşallah arar cnmda arayamazsada morelini bozma sakın bak demiş yine arayamayabilirim diyee er geç arar iyi olsunlarda ... ben napıyımokula gidicem birazdan öyle böyle bugünümüzüde geçiricem

bunn niye adres pasifleştii

nere gttin kız ndn öle pasif oldun yakışmadı sna

aradı şmdi ama yne sdce 1dk konuşabildk ama şükür sesi çk ii geliodu hdi anlat bakalım bna bildklerini anlatttttt

aradı şmdi ama yne sdce 1dk konuşabildk ama şükür sesi çk ii geliodu hdi anlat bakalım bna bildklerini anlatttttt
tahmin edebiliyorum galiba.küb bana msn den mail at bakalım nolduğunu ?
cesurcvcv adın neydi senn unuttm ya,ne işte çalışıyorsun?

adım gözde senn sekreterim bn özel bi şirkette

ben aleni oluyor diye isim söylemiyorm bir taktik erre demenn yeter ismim değişik şekilde söylenişi zaten özeldn atabilirm öyle gizemli olmaya çalışmıyorm yani :) yaş kaçtı canım,ay ben sennle bu haticeyi hep karıştırıyorm,omu sağlıkla alakalı bir şey okuyordu hatlar karıştı

at kız mrk ettm yaş 24 bn diilim o bn çalışıorm haldır haldır hyt gailesi bnmki sn neler yaparsn

at kız mrk ettm yaş 24 bn diilim o bn çalışıorm haldır haldır hyt gailesi bnmki sn neler yaparsn

heh biz evde kalmışlar silsilesi bende 24 ben napim kendimi bildim bileli okudum bi halt olduğuda yok çalıştım kısa süreli 2 yerde toplasan hepsi 1.5 ay yapar şuan kpss çalışıyorum ,bir nevi askerden gelene kadar kendimi oyalıyorum işte.benmki bana hiç huzur vermedi iş hayatımda o askerdeykende girmek istemedim zaten birazda kpss için çıktım işten biraz da patron bunalttı vs vs ama istiyorm artık bir baltaya sap olmayı

çalışsan bi dert çalışmasan ayrı bi dert be bacım çk yıpranıosn çalışıncada tüketiolar yani sni ama hep derim en kötü iş işszlktn dha ii bak aşkım askerdykn bnde çalışıp ewimzi yapıorm insn ozmn mutlu oluo kndi yuwamz içn bişiler yapıorm die. kesinlkle ewde kalmşz yawrm bide dha askerdn gelcklerdeeeeee ztn bnm ailem nişanlı oldğm halde bi sene dha beklicksnz düğün içn dio ettimi sna 2sne bide dha ozmn anca düğün salonu tutarsnz dio bnm işim zor yani

ya stres bütün hastalıkların başı zaten,ama çalışmadan olmuyor kendin için bişeyler almak gibisi yok ,şuan o askerdeyken çalışsam hemen her şeyimi tamamlamış olurdum o gelene kadar ama yk kız nuh diyor peygamber demiyor.onun yaşadığı şehirde bulayım dedim evlendikten sonra hani devam ederim ona bile ben yoksam sen olamazsın dedi 10 milyon fazla borcumuz olur nolcak diyor napıcaz böyle bilmem valla canım sen yine nişanlısın adım atılmış bizde daha babam bilmiyor nasıl tepki verir bilmyorm.hemen istiyoruz ama kısmet ne ev var ne birikim hiç bir şey yok yani durum umutsuz ama RABBİM yardım eder biliyorum:44:

Son düzenleme:

cnm şöyle anlatayım sana başlıyorum ... bilindiği üzere orası pekde iyi değilmiş cnm bnde sonradan öğrendm tabi eğitimleri sıkıymış baya koşturuyorlarmış ... komutanlar iyiyimş ama cnm bu yönden içim rahat benm ... zaten Allah nasip ederse mayıs 5nde gelicek kurtulucaz ordan sabrtmek lazım ... tel ile araması pek sorunlu olmuyo saat 6.30 dedimi arar şkrler olsun gece atışları felan oluyo bazen daha sonra araç sürdürüyorlarmş askeriyde bi zamandan sonra dışarıda sürdüreceklermş bildiğim bu kadarr Tatlım

kuzum bn sna bşi diimmi bnde diodm bbm asla kati surette istemz askerdn önce söledk bbma istemeye gelckler die gündüz işte yiodm kafayı akşm ewe gidince her akşm bni döwck galiba bu akşm diodm okdr korkutucu oluo o dönem ama nasip olunca gerçktn bbların ağzı dili bağlanıo inan herşy su gbi akıo gidio inan bak eğer birbrnzi hakkıysanız ki hç şüphe yk su gbi pürüzsz yolunda akıp gdio herşy bi bakmşsn alyansın parmacıklarnzdaaaaaa

şmdi bnmki öle bşiki aslında çanakkalede cezaewi eğtimi alıo ama kmisi dio gtckse bileciğe cezaewi eğitimi alsa nolur orda herşy sıfırlanır doğuya gider o diolar yok boyu uzun yk fiziği düzegn yk esmer die kmide dio cezaewi şöförü olur çk kafam karıştı:S

ya herkes öyle diyorda bilemiyorsun ki ben birde tek kızım ,düşkünler baana ama bu elbet bir gün olucak,ay heyecanlandım şimdi eminim o stresleri bende yaşayacağım korkuyorm,ama abim biliyor ve bana çok güveniyor belki o etkili olabilir,çünkü bizde abi daha kuralcıdır , serttir babam da sert ama abim kadar değildir,hayırlısı her şeyin ..ben bunlardan çok nasıl olucak hayalimdeki gibi olabilecekmi bunu merak ediyorum,yani istediim gibi olmamasndan çok korkuyorm çünkü insan hayatında bir kere ilk kez evleniyor ,ne evimiz var ne birikim ,ne çok zengin aileler vs vs bakalım kısmet her şey

Son düzenleme:

benim abim acemisini bilecik söğütte yapmıstı ordan hataya düştü.bu işler kısmet ,eğer kalırsa bilecikte bence rahat edr çünkü orası küçük bir yer,biizm komsu çanakkelde askerdi acemide ustaya bilecik cezaevi jand şöförü olarak düştü ,rahattı,,hayırlısı neryse nerede rahatsa orada olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…