• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

oooo KÜBRAA,ERRES burdamısınız genelde kıslar?bende diyorum nerde bu kıslar :1:
evet tatlım.burası bizim mekan ya :35: canım diğer topictede sordum belkide cevap verdin bakmadım ama askerin ANkarada nerede ? bnmkide orada hala acemidede :52:
:1::1::1::1::1::1:

nerdesinn senn kiinnggggggggggggg:9::9::9:

hayııııııırrrrrrr degmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:9::9::9::9::9:
öksürmekten geberiyorum yavrum ya nolcak halim bilmiyorum,bir kamyon ilaçlarım var:52: babam alıyor pc 3 gün kursa götürüyor,girmiyorum gece ,birazdan alcak yine son demlerimdeyim:27:

evet tatlım.burası bizim mekan ya :35: canım diğer topictede sordum belkide cevap verdin bakmadım ama askerin ANkarada nerede ? bnmkide orada hala acemidede :52:

öksürmekten geberiyorum yavrum ya nolcak halim bilmiyorum,bir kamyon ilaçlarım var:52: babam alıyor pc 3 gün kursa götürüyor,girmiyorum gece ,birazdan alcak yine son demlerimdeyim:27:

çok gecmş olsn bacımm yaaaa....ıhalamur kaynat içç gııı........terlee merle yap bşey sar bogaznı üzldm bak...babanada selam çak bandennn...
kaç yaşna gelmş halaa kursaa gdyoo:52::52::52::52:

canlar ben kaçar kendinize iyi davranın :52::52:

sende kendii iyyii dawrann artizzzzzzzzzzzzzzz...mucukkk dualarmz sennlee...yüce isaa seni korusunnn :52::52::52::52::51::51::51::51::51:

çok gecmş olsn bacımm yaaaa....ıhalamur kaynat içç gııı........terlee merle yap bşey sar bogaznı üzldm bak...babanada selam çak bandennn...
kaç yaşna gelmş halaa kursaa gdyoo:52::52::52::52:

sende kendii iyyii dawrann artizzzzzzzzzzzzzzz...mucukkk dualarmz sennlee...yüce isaa seni korusunnn :52::52::52::52::51::51::51::51::51:

neler içiyorm bir bilsenn :2: yatayım bali bende .. he kızz aman gitsinn evde durmasndan iyidir kendini oyalıyor işte ... sende yat iş var yarınn bu gazla sen sabaha kadar yazarsınn:52::52: öptm seni

bende cıkıyorum canlar kendinize iyi davranın,bugün bir gün daha bitti çok şükürr ,yarın yeni bir gün , yeni gün demek hayallere bir adım daha yaklaşmak demek:16:

veeeeeeeeeeeeeeee

yeni bir kübraa vee esprlerii dmeekkk.....:23::23::23:

kmse kalmadııı g*t gbii kaldımm....bndee gideyim bariii....
yarın bol bol kafanzııı ütlerimm..keyfm yerndee....
yuahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
:1::1::1::1::1::1::1::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

neler içiyorm bir bilsenn :2: yatayım bali bende .. he kızz aman gitsinn evde durmasndan iyidir kendini oyalıyor işte ... sende yat iş var yarınn bu gazla sen sabaha kadar yazarsınn:52::52: öptm seni

aynennn bacımm motor taktımm:d :D :D

hadii git zıbarrr...rüyanda bni gör...:54::54::54:

veeeeeeeeeeeeeeee

yeni bir kübraa vee esprlerii dmeekkk.....:23::23::23:

kmse kalmadııı g*t gbii kaldımm....bndee gideyim bariii....
yarın bol bol kafanzııı ütlerimm..keyfm yerndee....
yuahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
:1::1::1::1::1::1::1::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

deli kız:15: hadi gttimm ,yarın güne güzel uyanmak dileğiylee hayırlı geceler ,kepenkleri kapatıyorumm :51:

Back