amin tatlım amin ayrmasın Allahım :)) Bak oo konuda hemfikirim tabikide ilk bizi arasınlar vakit kalırsada annesigili arasınlar![]()
aynenn yaaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin tatlım amin ayrmasın Allahım :)) Bak oo konuda hemfikirim tabikide ilk bizi arasınlar vakit kalırsada annesigili arasınlar![]()
Asşşşkitom araddıııııı
10 dakk konştlkkk yaaaaaaaa
![]()
noldu kudurduğuna değdimi he ..essek sıpam benim :)
nerdesinn senn kiinnggggggggggggg
hayııııııırrrrrrr degmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
bi de soluooo değmedi diesakalımız yok kı sozumuz dınlensın
![]()
evet tatlım.burası bizim mekan yaoooo KÜBRAA,ERRES burdamısınız genelde kıslar?bende diyorum nerde bu kıslar![]()
öksürmekten geberiyorum yavrum ya nolcak halim bilmiyorum,bir kamyon ilaçlarım var
nerdesinn senn kiinnggggggggggggg
hayııııııırrrrrrr degmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
evet tatlım.burası bizim mekan yacanım diğer topictede sordum belkide cevap verdin bakmadım ama askerin ANkarada nerede ? bnmkide orada hala acemidede
öksürmekten geberiyorum yavrum ya nolcak halim bilmiyorum,bir kamyon ilaçlarım varbabam alıyor pc 3 gün kursa götürüyor,girmiyorum gece ,birazdan alcak yine son demlerimdeyim
![]()
canlar ben kaçar kendinize iyi davranın![]()
bende cıkıyorum canlar kendinize iyi davranın,bugün bir gün daha bitti çok şükürr ,yarın yeni bir gün , yeni gün demek hayallere bir adım daha yaklaşmak demekcanlar ben kaçar kendinize iyi davranın![]()
çok gecmş olsn bacımm yaaaa....ıhalamur kaynat içç gııı........terlee merle yap bşey sar bogaznı üzldm bak...babanada selam çak bandennn...
kaç yaşna gelmş halaa kursaa gdyoo
sende kendii iyyii dawrann artizzzzzzzzzzzzzzz...mucukkk dualarmz sennlee...yüce isaa seni korusunnn![]()
bende cıkıyorum canlar kendinize iyi davranın,bugün bir gün daha bitti çok şükürr ,yarın yeni bir gün , yeni gün demek hayallere bir adım daha yaklaşmak demek![]()
neler içiyorm bir bilsenn :2: yatayım bali bende .. he kızz aman gitsinn evde durmasndan iyidir kendini oyalıyor işte ... sende yat iş var yarınn bu gazla sen sabaha kadar yazarsınnöptm seni
veeeeeeeeeeeeeeee
yeni bir kübraa vee esprlerii dmeekkk.....
kmse kalmadııı g*t gbii kaldımm....bndee gideyim bariii....
yarın bol bol kafanzııı ütlerimm..keyfm yerndee....
yuahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
![]()
amin..(konu ne tam anlayamadım ama)
güneş bahar derken yne yalnızz kızlarrrrr![]()
yawrum hgeldinnnnnnn![]()