ya herkes öyle diyorda bilemiyorsun ki ben birde tek kızım ,düşkünler baana ama bu elbet bir gün olucak,ay heyecanlandım şimdi eminim o stresleri bende yaşayacağım korkuyorm,ama abim biliyor ve bana çok güveniyor belki o etkili olabilir,çünkü bizde abi daha kuralcıdır , serttir babam da sert ama abim kadar değildir,hayırlısı her şeyin ..ben bunlardan çok nasıl olucak hayalimdeki gibi olabilecekmi bunu merak ediyorum,yani istediim gibi olmamasndan çok korkuyorm çünkü insan hayatında bir kere ilk kez evleniyor ,ne evimiz var ne birikim ,ne çok zengin aileler vs vs bakalım kısmet her şey
inşallahh cnm ya ne güzel dedinn,ne tükürcem kız öperim öperdua et sdce bk bzde aynı durumdydk bbm asla we asla wermz diodm bnm ablam wr ama sedef hstası oldğm içn ailem brz fzla düşer üstüme erkanla olan kwgalarımzda hep şait olurlardı ama şmdi çk mutlu oldğmzu görünce öle rhtlaarki hayall ettğm gbi olumu diosn ama herşy bttiktn snra dicksn ki demezsen tükür yüzüme hayal ettğmden dha güzel oldu bukdrı hayal bile edemzdm dicksn gör bak
inşallahh cnm ya ne güzel dedinn,ne tükürcem kız öperim öperben başından beri birbirimizin nasibi olduğumuza inandım ve hep böyle dua ettim,inşallah yanılmam ,hayırlı huzurlu bir yuvam olur (eşimle ) düğündü dernekti vs de inşallah gönlümce ,gönlümüzce olur
sen sadece dua et gittiği yerde rahat olsun,doğu -batı fark etmez.. hastalığın içinde ALLAH şifa versinn canımhgeldn melis senn nerde yaptı wala errescim bn kndimi hazırladm doğua allahm sağ salim gtsn yeter bzm stres çk oluo çnkü dha ne zmn bilecğe gtcği belli diil gtse ustalığı ne zmn nereye çıkck belli diil gerio iice insnı
(eşinle)
amin yawrum yaa dha çk yolumz wr hem bunun hayaliyle geçio günler hem hayal edince çk sabırszlanıo insn dha zor geçio günler iice şizofren olcz hee
sen sadece dua et gittiği yerde rahat olsun,doğu -batı fark etmez.. hastalığın içinde ALLAH şifa versinn canım
dediğin gibi yol uzun :) hayallere her gün bir adım daha yaklaşıyoruz ,askerlk engeldi o kalkyor bn buna seviiniyorum ,şuan sadece bunu düşünmeye karar verdim.birde (eşimi :)) bayıldım buna yaa
aslında nişanlı olmaman ii çnkü inan hayal ettğnden dha tatlı bşi nişanlı olmk içn we bağımlılk yapıo insn dha fzlasını istio onun içn ayrı kalıncada nişanla falan yetinmiosn şmdide
nişanlı ve aynı şehirde olmak ,işte buna katılıırm,ben askerre gtmeden yaşadığı şehire gttim ,akrablarım var hatta bnmkilerle komşulardı tamamen tesadüf :) onlarda öğrendi işte,raaht görüştüm hemen her gün ve inan hiç eve dönmek isteemedim,ne kadar harika bir şeymiş o ya
bz hm nişanlı hem anasınıfı dahil sınıf arkı hm çocuklk aşkı hmn komşu.....:)))) allah herkse nasip etsnnnn nası tatlı gelmştr dmi onu öptüğn zmn bile tadı bşka gelmştr o gün allh en en kısa zmnda tekrarlatsın bu olayı kuşum
ahh diyorumm başka bir şey demiyorum öpmesini geçtim ,aynı ortamda olmak peş peşe görüşebilmek yani bambaşka ,sen tadını iyi bilirsin,okadr kısa sürede alıştım eve dönerken zorlandım.aminn canımm hepimze en kısa zamanda nasip etsn
bugn çk dağıldk bz yaa zor toplanırız wla bnm şmdi işe dönmm lazım 1sate kalmz yne gelirim çnkü masamın üstü ewrak dosya doldu
şmdi bnmki öle bşiki aslında çanakkalede cezaewi eğtimi alıo ama kmisi dio gtckse bileciğe cezaewi eğitimi alsa nolur orda herşy sıfırlanır doğuya gider o diolar yok boyu uzun yk fiziği düzegn yk esmer die kmide dio cezaewi şöförü olur çk kafam karıştı:S
evet tatlım.burası bizim mekan yacanım diğer topictede sordum belkide cevap verdin bakmadım ama askerin ANkarada nerede ? bnmkide orada hala acemidede
öksürmekten geberiyorum yavrum ya nolcak halim bilmiyorum,bir kamyon ilaçlarım varbabam alıyor pc 3 gün kursa götürüyor,girmiyorum gece ,birazdan alcak yine son demlerimdeyim
kımseye aldırış etme derim canımm eninde sonunda haber alıcak askerin sana da haber edicek o bunu dedi şu bunu dedi diye takma kafana bnm arkdaşlarda diyo doğu çıkar bilmem ne felan filan aldırış etmiyorum sadece hayrlısını diliyorum hiçte kafanı karıştırma tatlım
verdim cvp cnm diger topicte...ANKARA ÇANKAYA GENELKURMAYBAŞKANLIGI.seninki neredeydi?
canlar nerdesnz sıkıldım yahu hdiiii
burdayahkk .küboşşş sahalara dönmüşünn .gözün aydın olsnnn
burdayahkk .küboşşş sahalara dönmüşünn .gözün aydın olsnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?