92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kroooo yaa bağladım yaww....aramadııı....arasaaa bomba sarkılar paylaşıcam..

oooo kaynpeder zıkkımlanmaya çagrdıı demek...wuuww havalar bin beş yüzz

yaa ne hwa ne hwa nişanlım yanmda yk ben onların gönlünü eğlendrmeye gidiorm okdrda kötü olmiim iiler allaha şükür sewerler bni ararsa çocua ii dawran bk hmn çirkefe bağlama sakin sakin konuş sebebinide bildir bze saykooooo

:)) canım söylemiştim unuttun galiba , bak ben senn durumunu hatırlıyorum şuan senn ki çanakklede 15- 20 gün sonra bileciğe geçicek demiştin yanılmıyorsam dmi... Tmm bbegm yarın anlatırım ben sana gerekli olan herşeyi )

tamammm saykooo aypsınnn

Hadii gt kaynangilleree....selam çak bendendee....

aslansın kaplansn hatcem yaa bn unuttm nası olmş böle utandm şmdi:26: yaşlanıomyz ne off bitirdi bni bu askerlk iiki wrsınz wala yrn görüşürk çaw

aslansın kaplansn hatcem yaa bn unuttm nası olmş böle utandm şmdi:26: yaşlanıomyz ne off bitirdi bni bu askerlk iiki wrsınz wala yrn görüşürk çaw

burcum aslan oldugundandır canım =)) Olur öyle bebekm takma utanma da olur mu Sende iyi ki wrsın hepinizde iyikı varsınız Gençler :) görüşrüz cnm byby...

BNDEE ÇKYRM KIZLARRR ÖPTM SİZİİ MUCUK MUCUKK

BİR DAHAKİİ SEFEREE BURAYA GELDGMDEE SALAK SEWGLİM ARAMIŞ OLACAK VEE BENDE BURDA BOMBAYII SİZLERLE PATLATMŞ OLACAGIM İNŞ.

EĞER ARAMAZSADAAA GELMEYECEĞİMMMM......

YETTİİİ GARİİİKKK

İNŞALLAH DİYORUMMMM KÜBRACIM İNŞALLAHHH ARAYARAK MUTLULUĞUNLA GELMENİ ÇOK İSTİYORUZ :)) ÖPTÜMm CANIM BENIM ALLAHA EMANET OL , İSYAN YOK İSYAN YOK )

Kızzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

müjdeee müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sen mutlu ol da başka bişi istemiyorz :)) ENİŞTE BEY aramamazlık yapmaaaaaaaaaaa ! =D

sağol canm bnm hepmz mutlu oalım inş.
kntrü yokmuş kantin açlmamşşş dha sayım falan yaplymşş,,
sonracgmaa anasnı aramş bi akşam tam bni arycakken komtan gelmş arayammamışş güyaa..(ilk nden bni aramyo tabi bu tartşlır snr bozcu)
öyle şeyler iste...

kendncee haklı sebepleri mewcut enşte beyn..

özlemşşş amaaa bnii....
kaparkendee çocklarmaa iyii bakk çocklarmın annesiii dedii
(olmayan çocklaraaa hep öylee derr)

ayyy ne kadar güzel canım benım çok güzel bi telefon kapatması olmuş dmi :) doğrudur canım mesela bnmkının oradada kantinde tlefon kartların satışı durmuş çarşıya çıktıgında aldı arayamaz diye çok korkuyorum bazen , ama iyi olsun onlarda bigün dayanırım , kndini sakın üzme öyle şey olursa olur mu tatlım :))

aramammazlık yapmaz artk herhalde.....
çünkü duygu patlaması yaşadım agladım tutamadm kendmii güldü buda manyaksın sen neler getrysn aklna falan dedii..
ne güzel aglysn öyle sen dyp kahkaha attıı mal...
ananı arysn bni aramysn dedim onuda arama bni aramysn dedim..kıskanç köpeksin dedi gülerekk öleeeee....
artk arar herhaldee ağladım yaaa
bde şimdi yeni geldler yaa usta brlğne artslik yapyolarmşş sen çömezsin önce biz arycaz gblerinden artslik yapylarmşş

ayy ayy kıyamam sizi aşıklar sizi enişte de arasın ağlatmasın bizim kardeşmzi :)) arar canım bundan sonra inşallah aramamazlık yapmasın yeter ve de sen mutlu ol aman diyim nazar değmesin diyelimm AMİN :)) dmi annesigiliilk arayınca insan bi tuhaf oluyo sonra şöyle bi düşünüyorumda sonuçta annesi arasın bakalım bi diyrum kendmi avutyrm bbegm:))

amin canmm allah kmseyii ayrmasınn
yaa tamm onlarda arasnlarda önce bzii arsnlarr...
napcaklar analarınıı
dimiii amaaaa

amin canmm allah kmseyii ayrmasınn
yaa tamm onlarda arasnlarda önce bzii arsnlarr...
napcaklar analarınıı
dimiii amaaaa

amin tatlım amin ayrmasın Allahım :)) Bak oo konuda hemfikirim tabikide ilk bizi arasınlar vakit kalırsada annesigili arasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…