oynadkk tbi çaktırmaçk güzel tbi çocuğmza anlatck okdr çk şeyimz wrki allh başımdan hç eksik etmedm onsz yaşamadm yaşayammda! allah hç birimizi ayrı koymasın kızlar hp dua edelim birbrmz içn allah sze nişan düğün göstersin en güzellerini amma dua ettm hee amin diin kız çk içten ettm tutar
amin amin amin hepimze yarabbimmmmmmm sağ salim kawuştursunda yarbbim sewdiceklermzi allah tmmmınıda erdirsn bi an önce ztn
bu soruya cwp weremmki20dielim ozmn işte arada ayrılıklar oldu tbi ama hep görüştk aşkla ağladk olmz bz yapamıorz berbr görüşmeyelim artk diodk gece sbh tekrarfan ağlayarak arıodk birbrmzi hatta başkasıylada oldk bn onu hep aradm bn bu adamı istemiorm sn nolur düzelt şu huylarını die huzurlu bi ilişkimz olsn die ağlaya sızlaya düşe kalka geldk işte bugne yani bn bildm bileli wr kız ztn karşı komşumz komşu kızına yan baktı
bu soruya cwp weremmki20dielim ozmn işte arada ayrılıklar oldu tbi ama hep görüştk aşkla ağladk olmz bz yapamıorz berbr görüşmeyelim artk diodk gece sbh tekrarfan ağlayarak arıodk birbrmzi hatta başkasıylada oldk bn onu hep aradm bn bu adamı istemiorm sn nolur düzelt şu huylarını die huzurlu bi ilişkimz olsn die ağlaya sızlaya düşe kalka geldk işte bugne yani bn bildm bileli wr kız ztn karşı komşumz komşu kızına yan baktı
geldinde neden gittin kızzkızlar ben geldimnasılsınız bakalım :13::13:
kızlarrr benm aşkoşumm nihayt dayı oldu.görümcem doğum yaptı zor olsada,şuan orada olmak okadar çok isterdim ki.benm yeğenim olck bn gidemicem göremicem ah yavrum belli etmedi ama okadar üzülüyorki aradı şimdi ,canım ya uffff.
ne wr ne yk bakalım bacım anlat konuştnmu sewdiceğinle
canm kusura bakma yazıp çıktım sabahleyin okula gitmem gerekti, Allaha şükür hergün konuşuyorum cnm dünde çarşımız vardı doyamasakta baya bi konuştuk şükürler olsun , senn durumlar nasıl konuşuyor musun enişteyle:))
kuzuck yaa dün ilk dfa çarşıya çıktı tmmmı nette gtti bna hbr wermşti ztn 2de nette olcm die bnde onu bekliodm ztn bi açtı camı görür görmz birbrmzi bi bşladk ağlamaya inanamzsn çk duygusal bi sahneydibi sürü aşk sözleri söleedi aslında bi yandn iii oluo bu askerlk ztn aşk sözleri sölerdi dhada fzlalaştrdı çk az konuşabildk 15 20dk falan nese en azından brz hwa almş oldu snde anlatsana naptn
bzde öle bi gitse ustaya brz dha rhtlıcz nolcğı belli olsa değişim bnmkindede olmadı az brz ii yönde ama tbi laftamı kalkck yksa dönünce icraata geçirckmi görcz bakalım:)) nerdeydi sennki
kız iice saykoya bağladn heearamadımı hala arıck kızm yaa ağitim anca bitmk üzeredr dha sakin ol bn kaçıorm kızlar yrn grşrz mesaim bitmk üzere akşmada kayınpederim yemeğe çağırdı hatcm yrn erken gel mucux
kız iice saykoya bağladn heearamadımı hala arıck kızm yaa ağitim anca bitmk üzeredr dha sakin ol bn kaçıorm kızlar yrn grşrz mesaim bitmk üzere akşmada kayınpederim yemeğe çağırdı hatcm yrn erken gel mucux
herşey 15 ay sonra belli olucak desene cnm dmi :) Bilecik/Söğütte tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?