• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bu topici de gördüğüme inanamıyorummmmm:52::52::52:

resmen biletlerimmmmmmmmmmminnnnnnn topiciiiiiiii:27::27::27:

kızlar gerçekten kızmayın ama uzun süredir bekliodum valla..işte sırayla sizde anlıcaksınız bu duyguyu..:32::32::32:

acayip heyecanlandım yaaaaaaa..:46::46::46: başta zorlanıosun ama buraya sık sık gelin ilaç gibi gelir size..bizde yardımcı oluruz her şekilde..

Allah kavuştursun cnm..:nazar::nazar::nazar:

91/1 yareni şafak 114:72::72::72:

Son düzenleme:
inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bu topici de gördüğüme inanamıyorummmmm:52::52::52:

kızlar gerçekten kızmayın ama uzun süredir bekliodum valla..işte sırayla sizde anlıcaksınız bu duyguyu..:32::32::32:

acayip heyecanlandım yaaaaaaa..:46::46::46: başta zorlanıosun ama buraya sık sık gelin ilaç gibi gelir size..bizde yardımcı oluruz her şekilde..

Busemm gidiyormusun artık sen yolluyormuyuz seni :52::52:

ayyyyyyyyy şimdi düşüp bayılıcam bu topici gördğümden beri bi garip oldum heyecan bastı:52::52::52:

Yawru benı bastı heyecan,seni gırtlaklaması felan lazım o heyecanın :52::52:,
Kızım gelmişiz buraya ceyar ceyar:23: yazıyoz millet üzülüyo biz seviniyoz.:27:

Gel biz çöplüğümüze geri dönelim :4:

Son düzenleme:
Yawru benı bastı heyecan,seni gırtlaklaması felan lazım o heyecanın :52::52:,
Kızım gelmişiz buraya ceyar ceyar:23: yazıyoz millet üzülüyo biz seviniyoz.:27:

Gel biz çöplüğümüze geri dönelim :4:

:60::60::60: valla he daha baştan morallerini bozmayalım..ama onlarda bu duyguları tadıcaklar..

hadi dönek topicimize..:23::23::23:

Vay anasınııı... Şok oldum topiği görünce... Zaman gerçekten geçiyo. Akşam olmayan gün yokki...

Ben 91/3 yareniyim, şafağımız 312... Askerim Kars'ta..

Acemi birliği manisa kırkağaç'a çıkanlar bana gelsin, her türlü anlatırım kızlar...

Allah bütün askerlerin yardımcısı olsun.

ooo kızlar hoşgeldiniz yaa :52:
bence bu topiği açarak çok akıllıca hareket etmişsinizzzz :52::52:
zaman öyle kolay geçiyorki bu topikte anlatamam :16:
ben 2 ayımın nasıl geçtiğini anlamadım wallahi
alt devremsinizzzz benimm :52::52:
şafak 390 :72:

Evet tatlım acemi birlikler e devlet şifresi alıyorsun postaneden internet üzerinden girerek öğreniyorsun ...
Usta birlikler zaten acemilik için gittiği yerde belli oluyor ... Tecrübelenirsin merak etme :9:
Bizde neler öğrendik =) Tertip,mehtap,torun,terhis,tezkere,hastorun,hürgeneral,içtima neler var neler :9:

Bu arada kaç yaşındasın canım ismin Esra değil mi ?
:13:

hahayttt bende öğrenicem bunları inşallah :):):)

saol bitanemmm allah sizi de tez vakitte kavuştursunnn evet sık sık gelicem topiğe ama benden başka sevdiğini bu dönemde uğurlayan yok galiba??

Vay anasınııı... Şok oldum topiği görünce... Zaman gerçekten geçiyo. Akşam olmayan gün yokki...

Ben 91/3 yareniyim, şafağımız 312... Askerim Kars'ta..

Acemi birliği manisa kırkağaç'a çıkanlar bana gelsin, her türlü anlatırım kızlar...

Allah bütün askerlerin yardımcısı olsun.

allah kavuştursun cnmmm

ooo kızlar hoşgeldiniz yaa :52:
bence bu topiği açarak çok akıllıca hareket etmişsinizzzz :52::52:
zaman öyle kolay geçiyorki bu topikte anlatamam :16:
ben 2 ayımın nasıl geçtiğini anlamadım wallahi
alt devremsinizzzz benimm :52::52:
şafak 390 :72:

alah kavuştursunnn :):)

bende şafakk 390 demek istiyorumm ama malesefff henüz + 460 :)

hahayttt bende öğrenicem bunları inşallah :):):)

saol bitanemmm allah sizi de tez vakitte kavuştursunnn evet sık sık gelicem topiğe ama benden başka sevdiğini bu dönemde uğurlayan yok galiba??

allah kavuştursun cnmmm

alah kavuştursunnn :):)

bende şafakk 390 demek istiyorumm ama malesefff henüz + 460 :)

saol cnm..tatlim onlarda yakinda gelmeye baslar..sen bizim topicimize gel muhabbete onlar gelene kadar cnm..işte şafak panonuz..şafak kaç tezkereci güzeller topici gel bekleriz:34::34::34:

Son düzenleme:
Aaa 92/1lerin konusu açılmış :53:
Bastonlarım gelmiş sanırımmm :9: Hepinize şimdiden allah kavuştursun kızlar.
Bende 90/4 asker yareniyim :34:

Annemmm :)
Ben bile BEN bileeeeee şaşırdım bu topiği görünce kızlar ya .
İlk geldiğim akşamı hatırlayanlar vardır içinizde..
Resmen ölü gibiydim ya :)
Şimdi şafağım 320 geçiyormuş gerçekten de ..
Şimdiden Allah Kavuştursun kızlar:72::nazar:

25515.jpg

Kızlar Meraba;

Askerlik çokk zor bir dönem, hele ki birbirini çok seven, her anını birlikte yaşayan insanlar için :(

Benim sevdiğim 23 şubatta gidiyor kızlar :(

15 ay yapacak askerliğini.

Bu zorlu dönemde birbirimize destek olmak adına bu topiği açtımm.

Var mı aynı dönemde sevdiğini uğurlayacaklar ??

Merhaba

Allah kavuştursun canım... Allah sabrına sabırlar katsın asker beklemek gurur vereceğinin yanında sabır da işidir sabıra çok ihtiyacın olacak

Zaman geçiyor bazen acıtsada canını yaksada geçiyor ben 91/2 topiğnin yareniyim

Askerin 23 şubatta gidiyormuş benim askerimde 23 şubatta izne geliyor kaç aydır 23 şubatı bekliyorum uzun zmandır görmüyorum birde $sinifsinif.gifama hayat ne tuhaf sende o zamanın gelmesini istemiyorsundur kimbilir bende askerimi gönderirken hangi yarenlerin askerleri gelmişti hayat...$boshayallersmile.gif

Merhaba

Allah kavuştursun canım... Allah sabrına sabırlar katsın asker beklemek gurur vereceğinin yanında sabır da işidir sabıra çok ihtiyacın olacak

Zaman geçiyor bazen acıtsada canını yaksada geçiyor ben 91/2 topiğnin yareniyim

Askerin 23 şubatta gidiyormuş benim askerimde 23 şubatta izne geliyor kaç aydır 23 şubatı bekliyorum uzun zmandır görmüyorum birde Eki Görüntüle 336103 ama hayat ne tuhaf sende o zamanın gelmesini istemiyorsundur kimbilir bende askerimi gönderirken hangi yarenlerin askerleri gelmişti hayat...Eki Görüntüle 336100

haklısın cnm ama ben gelmesini istiyorum biran önce gitsin ki biran önce gelsin diye:(
çok zor bi süreç olduğu kesin ama bilmiyorum çok garip tuhaf değişik bi duygu.

haklısın cnm ama ben gelmesini istiyorum biran önce gitsin ki biran önce gelsin diye:(
çok zor bi süreç olduğu kesin ama bilmiyorum çok garip tuhaf değişik bi duygu.

Biz son bir hafta kala öğrendik askere gitceğini tecelliydi benim askerim ondan ... Ben o sebep den hadi hemen başlasın şafak diyemedim bırden boşluğa hızlıca düştüm anlıcağın şu 25 günü çok çok iyi değerlendirin canım..

Vay :)
Hayırlı Olsun :)
Sizleri Buralarda Görmek (bu topiği görmek) çok güzel :)

Tez Vakitte Depüklenmeniz Ümidiyle :16:

Rabbim Hepimize Sabır Versinn...

.

Biz son bir hafta kala öğrendik askere gitceğini tecelliydi benim askerim ondan ... Ben o sebep den hadi hemen başlasın şafak diyemedim bırden boşluğa hızlıca düştüm anlıcağın şu 25 günü çok çok iyi değerlendirin canım..

haklsıın tatlımm

Vay :)
Hayırlı Olsun :)
Sizleri Buralarda Görmek (bu topiği görmek) çok güzel :)

Tez Vakitte Depüklenmeniz Ümidiyle :16:

Rabbim Hepimize Sabır Versinn...

saol cnm allah sizede sabır versinn..

.
ayrıca kızlar topiğin bu kadar boş oluşunu henüz celp döneminin gelmemiş olmasına bağlıyorum. şubat 23 den sonra yarenlerrrii burada görmek isterizzz!! :)

Son düzenleme:

25515.jpg

Kızlar Meraba;

Askerlik çokk zor bir dönem, hele ki birbirini çok seven, her anını birlikte yaşayan insanlar için :(

Benim sevdiğim 23 şubatta gidiyor kızlar :(

15 ay yapacak askerliğini.

Bu zorlu dönemde birbirimize destek olmak adına bu topiği açtımm.

Var mı aynı dönemde sevdiğini uğurlayacaklar ??

Benim Canımda o tarihlerde gidicek canım . İnsallah dediğin gibi bu zorlu gunde birbrmize destek olucaz.
Hayırlısıyla bıran once gıdıp gelicekler insallah.

selam 92/1 yarenleri.. hoşgeldiniz bekleme topiğine :42:
bende 91/3 den.. sizleri görünce buruk bi sevinç yaşadım. biz eskiyoruz seviniyorum ama yeni gelenlere de üzülüyorum valla :31:
ama zorunluluk işte şimdiden allah hepimize bol bol sabır askerlerimize de kolaylık versin. :72:

Back