• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bnde öle düşünüodm ama mesela 10gn dağıtım izni tezkereye 10gn ekleniomş 460 470 oluomş:s ayyy çk kötümüş bu yaa iznden düşsün yne o dha ii:s
hiç duymadım öylesini ya yoktur bnce ,biz düşcek diye beklerken vallahii sebze meyve fiyatı gibi yüksliyr mu nedir:52:

küboşummmm benide ambalajlayıpp adrese teslim eder misinnn:27:

hiç duymadım öylesini ya yoktur bnce ,biz düşcek diye beklerken vallahii sebze meyve fiyatı gibi yüksliyr mu nedir:52:

:9: sn çk yaşa :9: wala öle burda iş arklarındn birine sordm tbi askerlktn sayılmz o ddi nette baktm çoğu yerdede öle yazzıobnmki şmdi pzt weya salı bileğndki kist içn hstaneye gitck ameliyat olursa bide istirahat werirlerse sanırım oda sayılmıo ddi aşkım oooo bzm askerlk bitmz:ssz:

bu arada hyırlı cumalar kızlar çok çok geç oldu ama aklıma şmdi geldi :) allah dualarımızı kabul etsin bu mübarek cuma günü hürmetine amin :)

sağol canm bnm snada hayrlııı cumalarr....

dışlamayalım diyomm aşkoşumm yav aramıza alıp saklayalım,bize öğretir bişiler ne öğrenirsek kar :27: Ispik dedin kızın sesi çıkmıyorr yaa :52:

ewet yaa kzın sesi çkmyo.....
Bncde grur vercii kız bzlee taklyo...
şaka yaptm bnde yaaaa.....
Nerdesinn gıızzz nere gttinn...gel bağrma basacagım senii....

Errescgim bzm telepatci vardı kmdi laaa o ??????????

işiniz düşer ama bak.. :52:

izmire- bornavaya sevdiğimin çavuşumun oraya düşen olur. o zaman değişiriz külahları :27:

460 maxımum ızınler dahıl halı. 460 gunde 30 gun ızın hakkı var. bunun 7 sı dagıtım ıznı onu kullanmak mecburı gıbı bısey. gerısını kullanmazsanız 460 dan düşebilirsiniz.

:9: sn çk yaşa :9: wala öle burda iş arklarındn birine sordm tbi askerlktn sayılmz o ddi nette baktm çoğu yerdede öle yazzıobnmki şmdi pzt weya salı bileğndki kist içn hstaneye gitck ameliyat olursa bide istirahat werirlerse sanırım oda sayılmıo ddi aşkım oooo bzm askerlk bitmz:ssz:
hep beraber yaşayalım,valla canım hiç anlamadım şu askerlik işlerinden,benimki askeriyede mantık aramıcaksın derdi ,öyle yapıcaz artık:52:
ewet yaa kzın sesi çkmyo.....
Bncde grur vercii kız bzlee taklyo...
şaka yaptm bnde yaaaa.....
Nerdesinn gıızzz nere gttinn...gel bağrma basacagım senii....

Errescgim bzm telepatci vardı kmdi laaa o ??????????
telepatiyi ortaya atan diyorsan benim nasıl unutursunnn :ssz: bas bağrına kübroşş ateşim çıktı gene:52::52: nerelerdeyim burdayım ya bu devlet işlerinede akıl ermez bak,adamın teki birini bıçaklamış sen adres olarak amcamınn adresi vermiş atmış ama kafadan oda bizimkini tutmuş :52: e gelmiş polisler az önce oluyor hee eve dayanmış amcamı oğlu çıkmış kapıya demişler tutanak var blmemne ulan bi kere isim tutmuyo isim değişik ,adres doğruda amcam 50 küsür yaşında aradıkları gençç cocuk:52: gençliğim iksirini bulmadık ki amcamı gençleştirelim :27:tesadüf amcmın oğlu çıkınca hayde gör olayı babam gitti trtıştı polisle nese anladılar defoldu gttler ,ateşim zaten var hepten harart yaptı:51:

460 maxımum ızınler dahıl halı. 460 gunde 30 gun ızın hakkı var. bunun 7 sı dagıtım ıznı onu kullanmak mecburı gıbı bısey. gerısını kullanmazsanız 460 dan düşebilirsiniz.

kuzucuk inş ddğn gbidir kalpten gdiodm burda:s peki şmdi ameliyat olursa istirahat yda rapor adı nese o askerlikten sayılıomu yda tezkereye + olarakmı eklenr

işiniz düşer ama bak.. :52:

izmire- bornavaya sevdiğimin çavuşumun oraya düşen olur. o zaman değişiriz külahları :27:

:1::1::1::1: Hohohohohhhhhhh

bnmki izmir/uzunadaaaaaa:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

all düşmek üzereydii bileee kübroşş:1::1::52::52: uzunadadan döndüü zuhahahaa.küb geldimi haber kız ?

onu tam bilmiyorum canım. yanıltmak istemem seni. ama askeriye içinde izinli oluyorlar mesela sevgilimin bileği burkulmustu 10 gun rapor almıstı ama askerıyede kaldı. sadece egıtımlere vs katılmıyordu. dolayısıyla askerlıgınden sayıldı. ama dısarı cıkarsa nolur onu sormak lazım.

Son düzenleme:
hep beraber yaşayalım,valla canım hiç anlamadım şu askerlik işlerinden,benimki askeriyede mantık aramıcaksın derdi ,öyle yapıcaz artık:52:

telepatiyi ortaya atan diyorsan benim nasıl unutursunnn :ssz: Bas bağrına kübroşş ateşim çıktı gene:52::52: Nerelerdeyim burdayım ya bu devlet işlerinede akıl ermez bak,adamın teki birini bıçaklamış sen adres olarak amcamınn adresi vermiş atmış ama kafadan oda bizimkini tutmuş :52: E gelmiş polisler az önce oluyor hee eve dayanmış amcamı oğlu çıkmış kapıya demişler tutanak var blmemne ulan bi kere isim tutmuyo isim değişik ,adres doğruda amcam 50 küsür yaşında aradıkları gençç cocuk:52: Gençliğim iksirini bulmadık ki amcamı gençleştirelim :27:tesadüf amcmın oğlu çıkınca hayde gör olayı babam gitti trtıştı polisle nese anladılar defoldu gttler ,ateşim zaten var hepten harart yaptı:51:

all düşmek üzereydii bileee kübroşş:1::1::52::52: Uzunadadan döndüü zuhahahaa.küb geldimi haber kız ?

:d:d hahahaaa malaaa bak nyee szn adresi veryo yaaaaa atmş kfadan tutmşş vay beee:1::1:koptm yalnzzz

az dhaa kızın elne dsyodum izmir knsndaa:49: Ucuz atlattık.....yokk gıııı aramadıı dhaa haber yok...

Wayy bee senmydin telepatcii bn nasıl unutrm yawwwww:27::27::27:

:d:d hahahaaa malaaa bak nyee szn adresi veryo yaaaaa atmş kfadan tutmşş vay beee:1::1:koptm yalnzzz

az dhaa kızın elne dsyodum izmir knsndaa:49: Ucuz atlattık.....yokk gıııı aramadıı dhaa haber yok...

Wayy bee senmydin telepatcii bn nasıl unutrm yawwwww:27::27::27:
tamm mal hatta malakk ,nasılda tutturmayı başarmış iyi atıcıymış:52::52: unuttun iştee çok fena kıırıldımm şuann kendime halil sezai den paramparça şarkısını gönderiyorum sana da ajdardan şahdamarımı:52::52::52::52: şahh şahh şahh dam dam damm ar ar ar ŞAHDAMARR:1::1::1::52::52:

onu tam bilmiyorum canım. yanıltmak istemem seni. ama askeriye içinde izinli oluyorlar mesela sevgilimin bileği burkulmustu 10 gun rapor almıstı ama askerıyede kaldı. sadece egıtımlere vs katılmıyordu. dolayısıyla askerlıgınden sayıldı. ama dısarı cıkarsa nolur onu sormak lazım.

aman çıkmasın askeriyeden koğuşta yatsın bütn gün 460 zor gelio 461i bile kaldıramz yüreğim:) geçmiş olsun kuzum şmdi ii sanırım

tamm mal hatta malakk ,nasılda tutturmayı başarmış iyi atıcıymış:52::52: unuttun iştee çok fena kıırıldımm şuann kendime halil sezai den paramparça şarkısını gönderiyorum sana da ajdardan şahdamarımı:52::52::52::52: şahh şahh şahh dam dam damm ar ar ar ŞAHDAMARR:1::1::1::52::52:

k.bkmaa bacım yaaa...karstrdm bayaaa oldu unuttum iştee ama telepatni hç unutmyrm..:6::6:

ALLAHTAN AJDARDAN ÇİKİTAA MUZU GNDERMEDN YANİİİ NAPARDM YOKSAAA:27::27::27::27:

iyi allaha sukur bıseyı yok. denetımler varmıs onumuzdekı hafta. bu hafta konusamıyoruz fazla cok yogunlar. :14:
çarşı izinlerinde geç kalırsa da ceza alıyorlar o konuda da dıkkatlı olsunlar. basta unutmazlar da sonradan dalıyorlar gec kalıyorlar yazık 3-4 gun hatta daha fazla ceza alıolar sonra bız krıze gırıyoruz burda :30:

Back