vecihi geliyor... - YouTube
hahahhaa nerden aklımaa geldii bu yaaa
+BUU ONUN SESİİİ..
-VECİHİİİİ...
VECİİHİİ GELİYOO VECİHİİİİİ
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+BUU ONUN SESİİİ..
-VECİHİİİİ...
![]()
anlaşıldı tubiş bugünde depresif.hadi ama alış artıkk dağıt kafanıı,üzülmee bak bugün de bitiyorr kuzucumm
yavv niye siliyorsunn olsun sen yaz,hatıraa,bakarsın odaa başlar yazmaya.92 ve 45 he yar ı yarıyaa ahha harbii turşu olursunn çldürdün yine benii senkilo konusundada olsun kız verir daha günah deme öyle zaten yedikleri öğlene kadar eriyor.
Dumanlı kafam harbiden hep yanlış konuşuyomm telefnda![]()
+BUU ONUN SESİİİ..
-VECİHİİİİ...
![]()
Harbi nerden geldii aklına deli ya. Biz daha çok ararız bizim vecileriii
![]()
salllaa yaaa odun benmkiii...
4 yıldır yontamadım.....
Kalasım bnm yaaa mal salak falan amaa sewyrm işte napym....olsadaa sewsek smdi....bitter çikolatam...
Sıksamm agznıı şöylee wuuuhuuuwwwww![]()
küboşum senin sevgi bi başka valla, yazık adama da acımaya başlaıdm![]()
salllaa yaaa odun benmkiii...
4 yıldır yontamadım.....
Kalasım bnm yaaa mal salak falan amaa sewyrm işte napym....olsadaa sewsek smdi....bitter çikolatam...
:d nasıl başkaa kızzz....
Sewgmden süphelendm smdi...
Haywan gbiii sewyrm ben...
Agznı bi avçlyrm skyrm avcmda hmen yapmaa yapmaa dyo.....
Snraa agzmaa edyooo.......bi sarlyrm dayanamyrm...hmen ters açıı sewmlilk yapyrmm....![]()
yok yok sevgindne şüphelenme cnm, bende bazen deli gibi seviyorum bazen de çok uysal oluorum :))
haşinn kızzz sevişi bile çılgıncaa yaaasalllaa yaaa odun benmkiii...
4 yıldır yontamadım.....
her uçakta aklıma vecii gelir.bnmki aradı kız şimdi veci gibi uçma sırası bnde yuppiikop kop yaaaaaaaaaaa.....
Aysen grda çok gzel sylyoo...vveeeciiihiiii.....![]()
hahaa bazenn insanca bazen hayvanca bndede ooluyor yani.köpek dişlerimle br ısırıyorumm bzen morartıırm anim ALLAHhahahahaa
erres nasıl sewyoo acbaaa...eminim insan gbi sewyduurrr
![]()
haşinn kızzz sevişi bile çılgıncaa yaaaahh ahh olsalar keşkee yaa .olsa şuan ne yapardın küboş ağzını sıkmk dışında
her uçakta aklıma vecii gelir.bnmki aradı kız şimdi veci gibi uçma sırası bnde yuppiiaşığım yanında olamasamda aşığım sana dokunamasamda
![]()
hahaa bazenn insanca bazen hayvanca bndede ooluyor yani.köpek dişlerimle br ısırıyorumm bzen morartıırm anim allah![]()
SUANN OLSAYDIII NAPARDIM BLYMSN TECAWUZZZ.....
(SEN BU CVBI BKLYSN BENDEN))
WAYYY HAVALAR 1500...TABİ MANTAA ARADIII KONŞTU YAAA.....BZE EZİK MUAMELESİ YAPYO..
KIZLAR BU ARALAR BU SARKIYAAA TAKTIM... DNLEYİN BAKALIM BEYENCENİZ Mİ....
Serkan Çagri & Rumeli Band - YAN BARI video klip 2011yep yeni - Dailymotion-Video
ERŞANA BNU KOYDUM O ARAYNCA TEL BU ÇALYOO....SALATAYI BTRDİM GEL SUYUNA BAN BARİ.....
![]()
bak çılgın gençliğe motorla geziyorr evet sanaa vuuuuuuuuubn ısırdm bi keree motrdaa gdydukk sırtnı ısırdm bagrdı banaaa bnde surat yaptımm.....
Snraa dayanamadıı öp dedii...öptmm..yanagndan masmcuk....ayyyyy anılar...aklmaa geldii kızzz ne romantk geceydi.....
Wuhuwwwwww
ısramyrm yanii o gn bgndr bağryor kendleri.....![]()
beklemyidom kız tüm saf duygularımla sormuştumm zuhahaha yine öldürdün benii.. Aşkoşumm niden öle dedinn kız aradı mutlu oldum çok aslında snr olmuştum ona hmnde yumaşadım anacini satyım.dinllicem sonra yemek yimm akşama gelebilirsem buluşuruz buralarda.dikkat et kendne ben gidince görmm seni buralarda gel peşimee![]()
akşama brdamsın??