• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

çok gecms olsn canm tekrar...
Gtmee gııııı mantanlaa knşrsun...:55:

:59::59: kudurdum gidicem diye hazır araba geliyor neden gelmiyorsun dicek babam kızıcak,nese ask arasın konuşuruz yine bakalım.sende merak etme arar mutlaka ,inşallah rahat olr da

............. mesaj tekrarı

Son düzenleme:
:59::59: kudurdum gidicem diye hazır araba geliyor neden gelmiyorsun dicek babam kızıcak,nese ask arasın konuşuruz yine bakalım.sende merak etme arar mutlaka ,inşallah rahat olr da

bn anlamam garikkkkk sen blrsin....

dün bnm eşşek 8 de cvp werdi....uyuyaa kalmşşş...mal sewglm...
nerdesn lan senn dedim aşkım k.bakma uyuya kalmşm dedi.....afern dedimm bnde ymuşadm......kyamamm yaaaaa:21:

bn anlamam garikkkkk sen blrsin....

dün bnm eşşek 8 de cvp werdi....uyuyaa kalmşşş...mal sewglm...
nerdesn lan senn dedim aşkım k.bakma uyuya kalmşm dedi.....afern dedimm bnde ymuşadm......kyamamm yaaaaa:21:

sna dedik uyumustur dye,cocuklar dopru yatak yüzümü görüyorlarr aşk olsun sana:27:

Bu arada Hyırlı Cumalar kızlar çok çok geç oldu ama aklıma şmdi geldi :) Allah dualarımızı kabul etsin bu mübarek cuma günü hürmetine AMİN :)

kızlar bşi sorcm şmdi aklıma geldi eşleri dağıtıma gelenler dağıtım iznine kç gn geldiler dağıtım askerlktn sayılmıomş :53:

hee uykuya dalarken derdi sana ,nese başka şeyler yapmamış ya önemliolan oo:52::52::54:

kızım ne blyrz yapmadgnıııı yaptysaaaa belkii..........
bn yatyrm uyuyablrm askım habern olaa dyecekk....döwerm vallaaaa

ben 91/3 denim. ama burda takılıorum. ordaki arkadaşlar görmesinler beni :52::52:

waaayyyyy aramzda kaçak var.....:1:
erresciğimmm angeloflove yiii ispikleyelim miii ne dşnysn bu knudaaa???:51:

kızım ne blyrz yapmadgnıııı yaptysaaaa belkii..........
bn yatyrm uyuyablrm askım habern olaa dyecekk....döwerm vallaaaa

waaayyyyy aramzda kaçak var.....:1:
erresciğimmm angeloflove yiii ispikleyelim miii ne dşnysn bu knudaaa???:51:

ypmaz kuzum yapmaz ,senden korkusuna ayol sıkar mı :27:

küboşummmm bence etmeyelim kız baksana bizi sevmişte gelmişş ,şereflendrmiş,onur vermişş:52::52::52::52::52: aramıza alalım hatta salmayalım kuuzu buna ne dersin ?:32:

ypmaz kuzum yapmaz ,senden korkusuna ayol sıkar mı :27:

Küboşummmm bence etmeyelim kız baksana bizi sevmişte gelmişş ,şereflendrmiş,onur vermişş:52::52::52::52::52: Aramıza alalım hatta salmayalım kuuzu buna ne dersin ?:32:

ewettt o zmn dışlayalım mııııııııııı :52::52::52::52::52::52::52:

Back