• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

canım benmm inşallah evlenirsinz hayrlısıylaa Senn düşüncelerine çok sevndm herşey dilediğimiz gibi olur inşallah,zorlukları var diyo cnm geçende zıhlı araç sürdürmüş komutanı askımm gazı bi kökledim komutan cama yapıştı diyo güldürüp durdu beni :)) :)) inş usta birliği belli olsnda çok rahat edicem cnmm... Allah kısmet ederse Ant canm, annemde bnmkıne ben antlyaya yollamam senı içgüveyine alıcam diye şakalaşıyorlar :))

MUTLAKA YAAA ZORLUKLARI WARDR KOLAY DEGİLL:ssz:
DİKKAT ETSN FAZLA YAPŞTRMASIN CAMAA SNRAA CEZA MEZA ALR:1:
USTA BRLĞDE GZEL Bİ YER CKAR İNŞ EWET İNSAN O ZMN RHAT EDYO ALŞYO GRECEKTEN...
:1::1: HEHEEEE ALSIN İÇ GÜWEYSİ....
BZDE KAYNVALDECGMLEE ALTLI ÜSTLÜ OTRCAZ....İNŞ..GECİNRZ...KORKMYOO DEGLM...ZOR YAA...
EN İYSİ ONUN ANASNADA KNDİ ANANADA YAKIN OTRMCAN UZAK OLCAKSIN....AMA MECBRZ....ORDAA OTRMAYAA:52::52:

YAKARIM LAAAA KAYNANAA SENİ BNLE GECN CANMI SIKMAAAAA SİBEEELLL ANNNEM SNAA SESLENYRM BURDAN BAK....
YOKSAA OĞLUŞUNU GSTERMEMM YUAHHAHAHAHAHAAA:33::33::33::33::33::33::33::33:

(NOT:MÜSTAKBEL KAYINVALDCM İNŞ.BU YAZYI Bİ GÜN OKUMAZSIN..) SENİ SEWEN GELİNİN SAYGILAR......:54:

MUTLAKA YAAA ZORLUKLARI WARDR KOLAY DEGİLL:ssz:
DİKKAT ETSN FAZLA YAPŞTRMASIN CAMAA SNRAA CEZA MEZA ALR:1:
USTA BRLĞDE GZEL Bİ YER CKAR İNŞ EWET İNSAN O ZMN RHAT EDYO ALŞYO GRECEKTEN...
:1::1: HEHEEEE ALSIN İÇ GÜWEYSİ....
BZDE KAYNVALDECGMLEE ALTLI ÜSTLÜ OTRCAZ....İNŞ..GECİNRZ...KORKMYOO DEGLM...ZOR YAA...
EN İYSİ ONUN ANASNADA KNDİ ANANADA YAKIN OTRMCAN UZAK OLCAKSIN....AMA MECBRZ....ORDAA OTRMAYAA:52::52:

YAKARIM LAAAA KAYNANAA SENİ BNLE GECN CANMI SIKMAAAAA SİBEEELLL ANNNEM SNAA SESLENYRM BURDAN BAK....
YOKSAA OĞLUŞUNU GSTERMEMM YUAHHAHAHAHAHAAA:33::33::33::33::33::33::33::33:

(NOT:MÜSTAKBEL KAYINVALDCM İNŞ.BU YAZYI Bİ GÜN OKUMAZSIN..) SENİ SEWEN GELİNİN SAYGILAR......:54:

:)) :)) :)) :)) :)) Allahımm :) bi görse kayınvaliden canımm çok sever seni sevgisi artıcak sana canım emin ol :)) cnm gelsinde ondan sonra herşey belli olur belkidee oturmazsınız altlı üstlü karar verilir vs.. belli olur sonra... pekde korkma karışır felan ama oo kadarda olmaz sanırım olursada enişteyi gösterme annesine :)) Söyledim cnm dkkatlı olmasını oda şaka yptm askmm felan ddi bakalım bugnde sürücekler aracı havadisleri alınca söylerm sana cnmm :)

Geçer canım geçer.. Zordur yaralar insanı ama bak durduğu yerde durmuyor zaman.
Bende 91/2 yareniyim şafağım 141, plakalara göz diktim şimdi. :56:

inşallah canım geçicek hepsi,haklısın geçiyo öylede geçiyo böylede... wuuuuuuwww... maşallah bitmiş olmuş diyelımm hyrlısyla ... plakalara az kalmış geçmene :))

:)) :)) :)) :)) :)) Allahımm :) bi görse kayınvaliden canımm çok sever seni sevgisi artıcak sana canım emin ol :)) cnm gelsinde ondan sonra herşey belli olur belkidee oturmazsınız altlı üstlü karar verilir vs.. belli olur sonra... pekde korkma karışır felan ama oo kadarda olmaz sanırım olursada enişteyi gösterme annesine :)) Söyledim cnm dkkatlı olmasını oda şaka yptm askmm felan ddi bakalım bugnde sürücekler aracı havadisleri alınca söylerm sana cnmm :)

:D YOK YAAAA BNM SİBELM MÜSTAKBEL KAYNVALDEM ÇOK KAFAA SEWYRZ BRBRMZİ....EKMEGMZİ TUZA BANP YER GBİ...
KONŞYRZ ARDAAA KARSMAZSIN ÇOK SIK GELP GTMAZSN FALAN GBİ BAZI KONLARI....ARDA MUHABBET OLYO...ARYORM AGZNI...
BNDE ONA KARSMAM....BNİ ALP GNLERE GTRCEKMŞ...AZCIK KOKANAA YAAA İŞİM VAR ....
ÇOK BLYO...... BNM GBİİ.......:1:
NAPALIM KİRADA OTRMAKTAN İYDR...OTRRZ ALTLI ÜSTLÜ NO PRBLEM....
SYLE CANM HABERLERNİ ALNCAA....:nazar::23::23:

hohohohohohohohohoohohohoh

adamımm yaaa adamım gelmşşşş

naber kankssssssss:8::8::8::8:

Adamsınnn :1::1::1::1::1::1:
hastayum daaaa :2: uyuyordum küboşummm aşk uyandrdı valla,dünden beri fenayım.sen napıyonn tatlişkommm siparişlere devam mı,gittimi enişte ?

:D YOK YAAAA BNM SİBELM MÜSTAKBEL KAYNVALDEM ÇOK KAFAA SEWYRZ BRBRMZİ....EKMEGMZİ TUZA BANP YER GBİ...
KONŞYRZ ARDAAA KARSMAZSIN ÇOK SIK GELP GTMAZSN FALAN GBİ BAZI KONLARI....ARDA MUHABBET OLYO...ARYORM AGZNI...
BNDE ONA KARSMAM....BNİ ALP GNLERE GTRCEKMŞ...AZCIK KOKANAA YAAA İŞİM VAR ....
ÇOK BLYO...... BNM GBİİ.......:1:
NAPALIM KİRADA OTRMAKTAN İYDR...OTRRZ ALTLI ÜSTLÜ NO PRBLEM....
SYLE CANM HABERLERNİ ALNCAA....:nazar::23::23:

bak bunada sevindim aranızın iyi olmasına ne güzel ama şmdiden içli dışlısınız en iyiside bu değilmi zaten dmi Allah muhabbetinizi artırsın canım benmm ;)) haklısın kira derdi olmasın olmasındansa altlı üstlü oturun daha iyi... tmm canım haber alır almaz sendeyimm :))

hastayum daaaa :2: uyuyordum küboşummm aşk uyandrdı valla,dünden beri fenayım.sen napıyonn tatlişkommm siparişlere devam mı,gittimi enişte ?

ooo çok gecms olsn canm bnm gripmsn???:2:
çalşyrm işteym...
o da gttii sbah izmire.....varmştr daa uzunadaya gecicek telefn bklyrm ondan....bnde merak edyrm...öyle işte...

bak bunada sevindim aranızın iyi olmasına ne güzel ama şmdiden içli dışlısınız en iyiside bu değilmi zaten dmi Allah muhabbetinizi artırsın canım benmm ;)) haklısın kira derdi olmasın olmasındansa altlı üstlü oturun daha iyi... tmm canım haber alır almaz sendeyimm :))

vallahi blemyrm iyimi kötmüü.....
aryrm ara sıra kendsnii....bgnde knştk allah kawstrsn siboşş dedm o da bnaaa dedii:3: öleeeeeeeeeeeeee

ooo çok gecms olsn canm bnm gripmsn???:2:
çalşyrm işteym...
o da gttii sbah izmire.....varmştr daa uzunadaya gecicek telefn bklyrm ondan....bnde merak edyrm...öyle işte...
ALLAH kavuştursun kuzummm.:nazar: evet ya şu bademcikler yedi bitirdi beni anasını satim.akşam misafirden gelemedim geçte gittiler:51: yarın benimki izine çıkıcakmış ama ist güne gdicem bende ne yapsam ki gitmesem mi ya,ben de gitmek istiyrum diye baabam arabayla götürücekti şimdi nasıl gelmicem dicem huf canım sıkıldı küboş:25:

fatihatice03 senin önceki nickin neydi ya da nickin hep bumuydu :s

allah kavuştursun kuzummm.:nazar: Evet ya şu bademcikler yedi bitirdi beni anasını satim.akşam misafirden gelemedim geçte gittiler:51: Yarın benimki izine çıkıcakmış ama ist güne gdicem bende ne yapsam ki gitmesem mi ya,ben de gitmek istiyrum diye baabam arabayla götürücekti şimdi nasıl gelmicem dicem huf canım sıkıldı küboş:25:

çok gecms olsn canm tekrar...
Gtmee gııııı mantanlaa knşrsun...:55:

Back