92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ayy canım herşey için gelmiiş geçmiş olsun Allahım korumuş Allahmbütün askerlerimiizi korusun Aminn...

ben mezun oldum cnm 4 yıllıktan..okurken 2.üniversite die aöf okumaya başladım şimdide onu okumaya çabalıorum..hangi bölüm?

owww çok güzl cnm sevndm senn adına, Biyomedikal Cihaz TeknolojisiBölüm Canım ... Canım bişi sorucam yaa içime oturdu inan teselli almam lazım senden yardımcı olur msn

owww çok güzl cnm sevndm senn adına, Biyomedikal Cihaz TeknolojisiBölüm Canım ... Canım bişi sorucam yaa içime oturdu inan teselli almam lazım senden yardımcı olur msn

hatice merhaba senin askerin sanırım bilecik söğütte benim de eşim orda bir asker yakını yemin töreninin videosunu koymuş izle istersen görürsün belki askerini bu arada arkadaş olarak ekledim sormak istediğim şeylr var eklersen sevinirim

senin bölümde güzelmiş valla..

tabiki cnm buyur sor..

evet canım beğeniyorum bölümümü, Canm şmdi benmkı Bilecik/söğütte yaa Şoför eğitimi alıyor demiştim, ben nedensekorkuyorum yaa Allahm göstermesin ki doğu çıkarsa ki Allah katında neresihayrlı ise orası çıkar inş, çok korkuyorum ben bide zıhlı araç kullanıyo olunca Allahm korusun başına bişi gelir mi diye mesela mayınlıbölgeye denk gelirmi Allahım şeytanın aklına gelmeyen bana geliyo cnm,napıyım ben :S

merhaba, aaaa öylemi intden baktım koymuşlarmı video diye ama göremedim hangi sitede söylermsnz? buyrun sorabilirsiniz bende size sorayım:)

merhaba, aaaa öylemi intden baktım koymuşlarmı video diye ama göremedim hangi sitede söylermsnz? buyrun sorabilirsiniz bende size sorayım:)

canım youtube da google den arat 92\1 bilecik söğüt yemin töreni yazdım çıktı öyle aramayı dene buarada da izliyorum :) sor tabi sen de bana bildiğim varsa cevaplarım benim eşim 2. bölükte unimog şoförü olacak dağıtım ne zaman olur usta birliği ne zaman belli olur bilemiyorum sen biliyor musun diye soracaktım bi de nasıl rahat mı senin askerin tlf falan rahat mı?

tatlım bildiğim kadarıyla yani benimkinin amcasının oğlu öle bi yerden bi yere geçiş yaptı günlerce sürdü geçmleri çünkü adım adım mayın taraması yapıolardı..

hem şöfor die illa zırhlı araç şöforü olucak die bişey yok başka bişey de olabilir..belki komutan şöforü olur..direk zırhlı araç eğitimimi alıo?

evet canm shortland şoförü eğitimi alıyor şuan onların birlik bunun eğitimini alıyormuş yani asker takfiye edilmesi gereknce bunu kullanıcaklar canm öyle anlattı , salakça aklıma türlü türlüşeyler gelmesnden sıkldm iyice cnm

cnm öle kötü düşünme mesela bugün askerine kavuşan bi yarenimiz var onunda askeri çanakkaledeydi oda takviyedeydi ama hiç gitmedi..yani ben öle hatırlıorum yanlış hatırlamıosam..

cnm öle kötü düşünme mesela bugün askerine kavuşan bi yarenimiz var onunda askeri çanakkaledeydi oda takviyedeydi ama hiç gitmedi..yani ben öle hatırlıorum yanlış hatırlamıosam..

maşallah ne güzel kavuşuyorlar onların adına çok mutlu oluyorum benden önce sende kavuşucaksın nasıl heyecan varmı günlrde geçmezdir yaklaştıkca cnm dmi ama eninde sonunda biticek:) tmm cnmkötü düşünmemek lazım haklısın

valla cnm şunu anladımki yaklaştıkça kafayı yiyiosun ben bu aralar sıyırdım

usta açıklanana kadar bi belirsizlik oluo ya o biraz insanı gerio ama boşver çünkü gerilsende gerilmesende inan o günler geçicek..en iisi rahat geçirmeye bakmak..

:)) :)) tahmin edebiliyorum canım, Haklsın canım geçiyor günler Allahın izniyle, gerçektende geriyo yaa aklımdan çıkmıyor belli olsada rahatlasam diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…