Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmmmm yapma ltf bnmkide kıymete bindi askere gidince ailesi oğluşumda oğluşum hep derlerdi ama sözde ilgilenmzlerdi askere gtti şmdi ilgilenesileri tuttu ama sn üzülme bukdr( nerde yarenn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sewdcegim aradı barstk azcıktaa burnunu sürttüm suan maasllah iyizz.....
yuhahahhaahhaha o ayagma geldiiiii![]()
bu duyguyu anlatamam sizee
çok mtluyummm
ahhh şu kör olasıcaa gururr ahhh ahhh
![]()
cnmmmm yapma ltf bnmkide kıymete bindi askere gidince ailesi oğluşumda oğluşum hep derlerdi ama sözde ilgilenmzlerdi askere gtti şmdi ilgilenesileri tuttu ama sn üzülme bukdr( nerde yarenn
Aramıza hoşgeldin gözdecim..Ama o arayıp sormuyo ailesini, ailesi onu değil..Benim yüzümden onlarla kavga ediyo
Askerim konya da canım seninki nerde?
çanakkalede 10 15gn snra bilecik söğüt ordan snrası dağıtım allah kerim senn acemilik kaç gn dha belli olmadımı usta dağıtımı![]()
bizim acemilik 60 gün canım..2 haftaya kadar belli olacak...
bizim acemilik 60 gün canım..2 haftaya kadar belli olacak...
merdeydi cnm sennki ve ne olarak gitti ki.bizimkide 75 gün nisan 15 den sonra belli olur diyordu ,hüff olsada rahatlasak herkes yerleşti yerine![]()
sizlerinki nerde asker bnm 2hftaya bileciğe gtck snrası allh kerim ddğn gbi bi yerleşsede en azından brzcık rhtlasak![]()
benim ANKARA da canım.bakalım nereye düşücek.her şeyin hayırlısı artık
şoförmü sennde bnmki ne güzel cezaewi jandarmasıydı şoför seçildi:18:
kız kaçak demek burdaymışsın.neden yine kavga ettin kız çocukla ne fenasın.yerleştimi yerine ,nasıl rahat mı ?