• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızlar bugün askerimle akşama kadar konuştuk hastayım diye çok üzüldü söylemedim ama anladı sesimden:5::5:Ben onun üzülmesini istemiyorum hiç kendinden çok beni düşünüyo ailesini bile aramıyomuş:43::43:

cnmmmm yapma ltf bnmkide kıymete bindi askere gidince ailesi oğluşumda oğluşum hep derlerdi ama sözde ilgilenmzlerdi askere gtti şmdi ilgilenesileri tuttu ama sn üzülme bukdr:(( nerde yarenn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24:

sewdcegim aradı barstk azcıktaa burnunu sürttüm suan maasllah iyizz.....
yuhahahhaahhaha o ayagma geldiiiii :D :D bu duyguyu anlatamam sizee :D çok mtluyummm

ahhh şu kör olasıcaa gururr ahhh ahhh:ssz:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

cnmmmm yapma ltf bnmkide kıymete bindi askere gidince ailesi oğluşumda oğluşum hep derlerdi ama sözde ilgilenmzlerdi askere gtti şmdi ilgilenesileri tuttu ama sn üzülme bukdr:(( nerde yarenn

bnde sewindim aaa ne gzel safakları 1 ay kalmş dyeee....:D

hayyy Allahımmm...güzelmşş mantıklıııı :1:

yk yk kübracım bnm dha gideli 1ay oldu şafak okdr uzakki 2013 listede yoktu bnde gideli nekdr oldğnu yapiim ddm:3:

derkeeeeenn bnde yapabildm sonnda:))) ama bunu görünce dha çk psikolocimmi bozuluo ne:))

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:24::24:

sewdcegim aradı barstk azcıktaa burnunu sürttüm suan maasllah iyizz.....
yuhahahhaahhaha o ayagma geldiiiii :D :D bu duyguyu anlatamam sizee :D çok mtluyummm

ahhh şu kör olasıcaa gururr ahhh ahhh:ssz:

:52::52::52::52::52::52::52::52:

kız kaçak demek burdaymışsın.neden yine kavga ettin kız çocukla ne fenasın.yerleştimi yerine ,nasıl rahat mı ?

Aramıza hoşgeldin gözdecim..:16:Ama o arayıp sormuyo ailesini, ailesi onu değil..Benim yüzümden onlarla kavga ediyo:43:Askerim konya da canım seninki nerde?

Son düzenleme:
Ben en çok senin yanındayken ağlamak istıyorum. Çünkü sen gözyaslarımı her sildiğinde, bana her sarılışında ve teseli eden yüreğinle bana sahip çıkmana çook ihtiyacım var askerim... :43::43:

ŞAFAK=417:72::72::72:

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin gözdecim..:16:Ama o arayıp sormuyo ailesini, ailesi onu değil..Benim yüzümden onlarla kavga ediyo:43:Askerim konya da canım seninki nerde?

çanakkalede 10 15gn snra bilecik söğüt ordan snrası dağıtım allah kerim senn acemilik kaç gn dha belli olmadımı usta dağıtımı:14:

bizim acemilik 60 gün canım..2 haftaya kadar belli olacak...

merdeydi cnm sennki ve ne olarak gitti ki.bizimkide 75 gün nisan 15 den sonra belli olur diyordu ,hüff olsada rahatlasak herkes yerleşti yerine :(

sizlerinki nerde asker bnm 2hftaya bileciğe gtck snrası allh kerim ddğn gbi bi yerleşsede en azından brzcık rhtlasak:(

yeri güzelmiş sennkinin ama allah hpsine sağ salim gidip gelmk nasip etsn bide ustada güzel yere yerleşselerde bi oh çeksek

erres ankara nerde. ankara mamakta yapmıstı acemılıgını benımkıde. tankçı mıydı topçu muydu öle bişeydi :27: 75 gun acemılık yaptı masallah kısa donem askerlık gıbıydı nerdeyse :27:

Back