• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

soooooooooooooooooooooooonnn 3 ayyyy 5 gün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bugüne kadar nasıl geldiysek işte :31: bu arada sen aramıza dönmüşsün canım kaç seferdir yuvaya hoş geldin dicem bi denk gelemedik :26: askerin izin veriyor mu artık yoksa kaçak göçek mi :27:

Yok canim kacak gocek degil bir anlik kizginligiydi o oarada bi sogudum
Burdan girmedikce sonra girmeye baslayinca bagimlilik yapti :) simdi istende ciktim daha dgrusu cikarildim ugrarim artik bos vakit cok ...

Yok canim kacak gocek degil bir anlik kizginligiydi o oarada bi sogudum
Burdan girmedikce sonra girmeye baslayinca bagimlilik yapti :) simdi istende ciktim daha dgrusu cikarildim ugrarim artik bos vakit cok ...

hadi ya işten neden çıkardılar ki :ssz: can sıkıcı bir durum olsa gerek. çeyiz yapıyordun sen bu durumdaki birine yapılmaz ki ama bu :26:

hadi ya işten neden çıkardılar ki :ssz: can sıkıcı bir durum olsa gerek. çeyiz yapıyordun sen bu durumdaki birine yapılmaz ki ama bu :26:

Evet canimceyiz yapiyordum ALLAhtan butn borcumu bitirmistim. Tecrubesizligimi bahane ettileer sebp patronun hayta oglunun isi ogrrnsi icin birinn gitmesi gerkti bahane oldu kisacasi bahane ettiler ALLAh buyuk pzt kismetse kalan parami alnaya gittigimde iki cift lafm olck iyi ayrildim ama o lafmi soylucm. Hayirlisi oyleyms isimi sevsemde ortam benlik degldi aslinda iyide oldu

Evet canimceyiz yapiyordum ALLAhtan butn borcumu bitirmistim. Tecrubesizligimi bahane ettileer sebp patronun hayta oglunun isi ogrrnsi icin birinn gitmesi gerkti bahane oldu kisacasi bahane ettiler ALLAh buyuk pzt kismetse kalan parami alnaya gittigimde iki cift lafm olck iyi ayrildim ama o lafmi soylucm. Hayirlisi oyleyms isimi sevsemde ortam benlik degldi aslinda iyide oldu

üzüldüm:ssz:.. hayırlsı olsun senin için

tüh canım ya :ssz: yaptıkları şey hiç adil değil :19: içinde kalmasın tabii söyle canım. senin içine dert olacağına onların içine dert olsun :27:

Ayrılığın beni bak öldürüyor,
Bana nasıl kıydın bilemiyorum..
Her baktığım yerde hatıran saklı,
Senden başkasını istemiyorum!!...
Sana ben doyamadım,
Seni hiç unutamadım.
Artık dönmesen bile,
Beklerim seni canım...

Ben sevdigimi daha yeni askere gönderdım cok mutsuzum uzgunum ilk kez birbirimizden ayrı kalıyoruz . Butun gun uyuyorum onsuz zaman gecmıyor hıcbırsey yapmak ıstemıyorum .s 420 gun sankı hıc gecmeyecek gıbı gelıyor hergun arıyor ama sesını duyunca konusamıyorum gozlerım doluyor .s Napcam ben ya bıde ızmır focaya gıttı komonda olarak herkes kesın doguya duser dıyor nasıl dayancam ben :(

Benim şafak çok karanlık. Allah büyük inşallah döner sevdiğim de gitmeden ayrılmanın acısını anlar oralarda..

Ben sevdigimi daha yeni askere gönderdım cok mutsuzum uzgunum ilk kez birbirimizden ayrı kalıyoruz . Butun gun uyuyorum onsuz zaman gecmıyor hıcbırsey yapmak ıstemıyorum .s 420 gun sankı hıc gecmeyecek gıbı gelıyor hergun arıyor ama sesını duyunca konusamıyorum gozlerım doluyor .s Napcam ben ya bıde ızmır focaya gıttı komonda olarak herkes kesın doguya duser dıyor nasıl dayancam ben :(

Benim şafak çok karanlık. Allah büyük inşallah döner sevdiğim de gitmeden ayrılmanın acısını anlar oralarda..

Kızlar bu zamanlarda en büyük şey sabırlı olmaktır... Lütfen sabırlı olmaya çalışın, herkes aynı yollardan geçiyor, inanın sizin yaşadıklarınızı bizde yaşadık ve bu günlere kolay gelmedik. Ama o içimizdeki sevgi, aşk bize sabırla dayanmayı da öğretiyor... Hayırlı teskereler :72:

Back