Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiğimi özledimmmaz kaldı kızlar bitiyor mu ne
![]()
bitecek ama nasıl bitecek![]()
bugüne kadar nasıl geldiysek iştebu arada sen aramıza dönmüşsün canım kaç seferdir yuvaya hoş geldin dicem bi denk gelemedik :26: askerin izin veriyor mu artık yoksa kaçak göçek mi
![]()
Yok canim kacak gocek degil bir anlik kizginligiydi o oarada bi sogudum
Burdan girmedikce sonra girmeye baslayinca bagimlilik yapti :) simdi istende ciktim daha dgrusu cikarildim ugrarim artik bos vakit cok ...
hadi ya işten neden çıkardılar kican sıkıcı bir durum olsa gerek. çeyiz yapıyordun sen bu durumdaki birine yapılmaz ki ama bu :26:
Evet canimceyiz yapiyordum ALLAhtan butn borcumu bitirmistim. Tecrubesizligimi bahane ettileer sebp patronun hayta oglunun isi ogrrnsi icin birinn gitmesi gerkti bahane oldu kisacasi bahane ettiler ALLAh buyuk pzt kismetse kalan parami alnaya gittigimde iki cift lafm olck iyi ayrildim ama o lafmi soylucm. Hayirlisi oyleyms isimi sevsemde ortam benlik degldi aslinda iyide oldu
Evet canimceyiz yapiyordum ALLAhtan butn borcumu bitirmistim. Tecrubesizligimi bahane ettileer sebp patronun hayta oglunun isi ogrrnsi icin birinn gitmesi gerkti bahane oldu kisacasi bahane ettiler ALLAh buyuk pzt kismetse kalan parami alnaya gittigimde iki cift lafm olck iyi ayrildim ama o lafmi soylucm. Hayirlisi oyleyms isimi sevsemde ortam benlik degldi aslinda iyide oldu
Uzulmeüzüldüm.. hayırlsı olsun senin için
tüh canım yayaptıkları şey hiç adil değil
içinde kalmasın tabii söyle canım. senin içine dert olacağına onların içine dert olsun
![]()
Mehtap 3Bir günlüğüne de olsa kokunu duymak, ellerini tutmak, gözlerinin içine bakmak
![]()
Ben sevdigimi daha yeni askere gönderdım cok mutsuzum uzgunum ilk kez birbirimizden ayrı kalıyoruz . Butun gun uyuyorum onsuz zaman gecmıyor hıcbırsey yapmak ıstemıyorum .s 420 gun sankı hıc gecmeyecek gıbı gelıyor hergun arıyor ama sesını duyunca konusamıyorum gozlerım doluyor .s Napcam ben ya bıde ızmır focaya gıttı komonda olarak herkes kesın doguya duser dıyor nasıl dayancam ben![]()
Benim şafak çok karanlık. Allah büyük inşallah döner sevdiğim de gitmeden ayrılmanın acısını anlar oralarda..