• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ortasındaki üçlü saç örgüsü beni çok zorladı canım ya onu da kenardaki gibi ikili yapcam bir de kenarları yanlış oldu ilk 3 sıra 2şer diğerleri 4er sıra oldu :9: bir de sayıyı 30'a çıkarcam bu 28 eni kısa sanki di mi :26: ama ben de çok beğendim hatta aşık oldum modele :16:

evt cnm ebnce de eni uzat gerçekten güsel modeli , ee artık bize de bi tane yaparsın :1:

CAnım arkadaşım, akıl aldığım, kıvırcığım ablacanım benm ERREESS artık aramızda olmayacak !!:84: (farkındaysanız zaten 2 gündür girmiyo!!)
Çok üzüldüm bugün bana msnden yazdığı vedasını okurken, arada onunla maillesicem..
İnşallah eniştemizi kandırırda aramıza geri döner.

canmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılda üzülmüşş ,seviyorum kız seni.ağlarsa bi anam bi sen ağlarrsın:52: kızlarrrrrr:23::23: sahalara döndümmü ne,tatlı dilin çıkaramayacağı hiç bir yılan ve yoktur kanımca.onu seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldi geçtii işte.ne yalan söylim alışmıştım girmemeye buralara çok kaptırmamak lazm .en yakın arkadaşım evleniyor bu hafta sonu çok karışık duygular içindeyim ,çeyizini yerleştirdik,mutfak benimdi tuaf oldum heves ettim,hüzünlendim vs vs .yarın kınası var pazar düğün..umarım hayal ettiğinden çok daha fazlasını yaşar ,hakediyor çünkü.seni çok seviyorum canım kardeşimmNur'M. bir yastıkça koca emi :)):16:

Son düzenleme:
kızlar facedeki asker sayfalarından birinde gördüğüm haber Sizin de desteklerinizi bekliyorum...

KIZLAR YARENİMİZ SEHER DUYAL CEYLANIN ASKERİ Mayın ararken yüzüne mayın patlamış şuan Ankara/Gata'daymış. Ameliyat oldu gözlerini kaybetti yüzü tanınmayacak halde parçalanmış doktorlar her türlü şeye hazırlanın demiş.

Duyal'in sevdiği kız Mersin'de kız gidip görmek isityor ama bazı problemler var maddi yönden sıkıntıdalar. Eğer burada destek toplamak istersek yardımcı olabilecekler var mı ? onu gidip görebilmesi için yol parası ve bir iki günlüğüne de olsa yanında ona yetecek kadar para olması gerekiyor. Destekleyen yar ve yarenlerimiz lütfen duyarlılığınızı bekliyoruz . . .

SEHER YARENİMİZİN DUYAL'İ GÖRMESİ İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ.
Topladığımız yardım paralarıyla ailesiyle ilgili sorunlar olduğu için Ben Seher'i Ankara'ya götüreceğim. ve orada benim akrabalarım vasıtasıyla Seher benimle kalacak. 4-5 günlüğüne de olsa Duyal'i görmesi için yardımlarınızı bekliyoruz:
----İŞ BANKASI için Hesap numarası : 1420 1313884 Merve GÜLDANE
----Ziraat bankası için Hesap numarası
: 0471 58702750 5001 Merve GÜLDANE
adına yardımlarınızı bekliyoruz. Kişisel olarak ulaşıp soru sormak isteyenler, bilgi almak isteyenler lütfen Profili eklesinler. Malesef telefon numarası veremiyorum.
Dekontların fotoğraflarını çekip sayfada yayınlayacağım. Duyal Yoğun bakımdan çıktığı gün Ankara'ya gideceğiz. 1 hafta boyunca yardım toplyacağız miktara ulaştığımız gün sizlere haber vereceğim.
DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUM.
-MERVE GÜLDANE-

kızlar facedeki asker sayfalarından birinde gördüğüm haber Sizin de desteklerinizi bekliyorum...

KIZLAR YARENİMİZ SEHER DUYAL CEYLANIN ASKERİ Mayın ararken yüzüne mayın patlamış şuan Ankara/Gata'daymış. Ameliyat oldu gözlerini kaybetti yüzü tanınmayacak halde parçalanmış doktorlar her türlü şeye hazırlanın demiş.

Duyal'in sevdiği kız Mersin'de kız gidip görmek isityor ama bazı problemler var maddi yönden sıkıntıdalar. Eğer burada destek toplamak istersek yardımcı olabilecekler var mı ? onu gidip görebilmesi için yol parası ve bir iki günlüğüne de olsa yanında ona yetecek kadar para olması gerekiyor. Destekleyen yar ve yarenlerimiz lütfen duyarlılığınızı bekliyoruz . . .

SEHER YARENİMİZİN DUYAL'İ GÖRMESİ İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ.
Topladığımız yardım paralarıyla ailesiyle ilgili sorunlar olduğu için Ben Seher'i Ankara'ya götüreceğim. ve orada benim akrabalarım vasıtasıyla Seher benimle kalacak. 4-5 günlüğüne de olsa Duyal'i görmesi için yardımlarınızı bekliyoruz:
----İŞ BANKASI için Hesap numarası : 1420 1313884 Merve GÜLDANE
----Ziraat bankası için Hesap numarası
: 0471 58702750 5001 Merve GÜLDANE
adına yardımlarınızı bekliyoruz. Kişisel olarak ulaşıp soru sormak isteyenler, bilgi almak isteyenler lütfen Profili eklesinler. Malesef telefon numarası veremiyorum.
Dekontların fotoğraflarını çekip sayfada yayınlayacağım. Duyal Yoğun bakımdan çıktığı gün Ankara'ya gideceğiz. 1 hafta boyunca yardım toplyacağız miktara ulaştığımız gün sizlere haber vereceğim.
DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUM.
-MERVE GÜLDANE-

Allah yardımcıları olsun. biz de dualarımızla destek olalım en azından. inşallah en kısa sürede toplanır para...

canmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılda üzülmüşş ,seviyorum kız seni.ağlarsa bi anam bi sen ağlarrsın:52: kızlarrrrrr:23::23: sahalara döndümmü ne,tatlı dilin çıkaramayacağı hiç bir yılan ve yoktur kanımca.onu seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldi geçtii işte.ne yalan söylim alışmıştım girmemeye buralara çok kaptırmamak lazm .en yakın arkadaşım evleniyor bu hafta sonu çok karışık duygular içindeyim ,çeyizini yerleştirdik,mutfak benimdi tuaf oldum heves ettim,hüzünlendim vs vs .yarın kınası var pazar düğün..umarım hayal ettiğinden çok daha fazlasını yaşar ,hakediyor çünkü.seni çok seviyorum canım kardeşimmNur'M. bir yastıkça koca emi :)):16:

:52::52::52::52::52::52::52:

ooooooooooooooooooo ablacanım geldiii...
gııız bana msndeklerni yaznca agladım gözlerm doldu hele silmşsin falan benii koyduu ewlat acsıı giibiii :40:
ablaa sıkı dur işe başladımmmm:52::52::52:
dershndee eski işimm:23:
900 maas artı ssk artı ymk:23:
mutluyum:nazar:

:52::52::52::52::52::52::52:

ooooooooooooooooooo ablacanım geldiii...
gııız bana msndeklerni yaznca agladım gözlerm doldu hele silmşsin falan benii koyduu ewlat acsıı giibiii :40:
ablaa sıkı dur işe başladımmmm:52::52::52:
dershndee eski işimm:23:
900 maas artı ssk artı ymk:23:
mutluyum:nazar:

senin dışındada kimse sevinmemiş gelişme :20: canım hayırlısı olsun çok sevindim paranda çok iyi maşallahhh:nazar::nazar:ne iş yapıyorsun ?

senin dışındada kimse sevinmemiş gelişme :20: canım hayırlısı olsun çok sevindim paranda çok iyi maşallahhh:nazar::nazar:ne iş yapıyorsun ?

KİMSE UMURSMADI AYNNEN ABLACIM, YADA YOKLĞNU FARKETMEDİ VATANDAŞLAR !!!:27:
BGN TAM 1 HAFTA OLDU ABLAM, HAFTA İÇİ Bİ GN İZNM VAR İŞTE, NE İŞ YAPYRM MASA BAŞNDAYIM İŞTE SEKRETERLİK, OKULDAKİ ÖĞRENCLERİ ARYRM DERSHANYE DAVET EDYRUM.SUAN BYLE..ÜSTMDE FAZLA SORUMLUK YOK DHA YENİYİM YA..
MÜDÜRDE TUTYO BENİ İYİ ANLAŞYRZ YARDMCI OLYO BDE TECRBELYİM YAA BİLDĞİM SEYLERİ PAYLAŞYRM GÖSTERYRM FALAN ŞAŞRP KALYO HADİ CANM BNDAMI BLYSN FALAN...:nazar:MAASLAH SUAN İYİ SONU GÜZEL OLSUN...
ÖYLE İŞTE....
SADCE COK YORGN OLYRM SÜREKLİ PC YE BAKYRM ARAMA YAPYRM VE SAAT UZUN AKŞAM 8 DE CKYRM AMA EW YAKIN 10 DAKKA...20.10 GECE EWDE OLYRM..

SEN NELER YAPYSN ÖZLEDİM SENİ SEN BURYA GELMESYDİN E-MAİL ATCAKTM SNA..:34::54:

Back