Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne atışlarmış be kardeşim, göndermediler sevgilimi dinlenmeye, öğlenden beri duyamadım aşkımın sesini![]()
canım merak etme uyumadan önce mutlaka duyarsınbiliyorsun ki yener senin sesini duymadan uyumaz asla
atış mı yapıyorlar? dikkat etsin de kendini vurmasın
![]()
yener benim sesimi duymadan uyuyamaz ama bazen yorgunluktan uyuyakalabilio da işte biliosun.. evt cnm atış yapıolar denetim hazırlıkları işte, inş dikkatli olur kendi de demişti daha önce dikkat edilmesi lazım yoksa Allah korusun kötü sonuçlara da sebep olabilir bu atışlaroff elimde değil işte ztn özledim, daraldım artık
![]()
abooo tubik'i efkâr sarmışkızım alışkın değilim senin bu haline
![]()
anladım canım yaa tekrardan çok geçmiş olsun.Benim anneannemdede varmış bize geldiğinde hastalanmıştı annemle hastaneye götürdük doktor annemle bana sizde tahlil yaptırın sizdede çıkabilir dedi aman allah korusunhepatit b canımçok teşekkürler
![]()
ooo hande hn. sizi buralarda görmek ne güzel, sizin şafağınız kaçtı pardon![]()
anladım canım yaa tekrardan çok geçmiş olsun.Benim anneannemdede varmış bize geldiğinde hastalanmıştı annemle hastaneye götürdük doktor annemle bana sizde tahlil yaptırın sizdede çıkabilir dedi aman allah korusun
tuğbacım geldim gene baaakşafağımızda 187
![]()
hmm ii hatırlayabiliosun yani bizi![]()
ayy ilahi kız hatırlamazmıyım hiç giriyorum bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum napiim![]()
off napıyım yaa sürekli deliliğe vurmaktan yoruldum, deliliğe vuruorum ama içimde hep fırtınalar kopuo![]()
anladım canım yaa tekrardan çok geçmiş olsun.Benim anneannemdede varmış bize geldiğinde hastalanmıştı annemle hastaneye götürdük doktor annemle bana sizde tahlil yaptırın sizdede çıkabilir dedi aman allah korusun
tuğbacım geldim gene baaakşafağımızda 187
![]()
en iyisini yapıyorsun yavrum
çok sağ ol canım, geçmesi pek mümkün değil de değerler normale dönsün yeterananene de çok geçmiş olsun, siz de yaptırın tabii iyi olur
dersaneyle görüştüm 6 ve tam gün çalışıp 500 lira alacakmışımdüşünmek istiyorum deyip çıktım, canım çok sıkkın
üzülme tatlım hayırlısı olsun, onlarda maaşı çok düşük sölemişler yaa![]()
benim de cnm sıkkın, kayınvalidelerle artık görüşmesem bile ilgisizlikleri, düşüncesizlikleri, bencillikleri beni deli etmeye yetiooo, hayal bile kuramıorum![]()
ne yaptılar canım ya :105:
CAnım arkadaşım, akıl aldığım, kıvırcığım ablacanım benm ERREESS artık aramızda olmayacak !!:84: (farkındaysanız zaten 2 gündür girmiyo!!)
Çok üzüldüm bugün bana msnden yazdığı vedasını okurken, arada onunla maillesicem..
İnşallah eniştemizi kandırırda aramıza geri döner.
CAnım arkadaşım, akıl aldığım, kıvırcığım ablacanım benm ERREESS artık aramızda olmayacak !!:84: (farkındaysanız zaten 2 gündür girmiyo!!)
Çok üzüldüm bugün bana msnden yazdığı vedasını okurken, arada onunla maillesicem..
İnşallah eniştemizi kandırırda aramıza geri döner.