• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

canım merak etme uyumadan önce mutlaka duyarsın :9: biliyorsun ki yener senin sesini duymadan uyumaz asla :9: atış mı yapıyorlar? dikkat etsin de kendini vurmasın :1:

yener benim sesimi duymadan uyuyamaz ama bazen yorgunluktan uyuyakalabilio da işte biliosun.. evt cnm atış yapıolar denetim hazırlıkları işte, inş dikkatli olur kendi de demişti daha önce dikkat edilmesi lazım yoksa Allah korusun kötü sonuçlara da sebep olabilir bu atışlar :ssz: off elimde değil işte ztn özledim, daraldım artık :ssz:

yener benim sesimi duymadan uyuyamaz ama bazen yorgunluktan uyuyakalabilio da işte biliosun.. evt cnm atış yapıolar denetim hazırlıkları işte, inş dikkatli olur kendi de demişti daha önce dikkat edilmesi lazım yoksa Allah korusun kötü sonuçlara da sebep olabilir bu atışlar :ssz: off elimde değil işte ztn özledim, daraldım artık :ssz:

abooo tubik'i efkâr sarmış :52: kızım alışkın değilim senin bu haline :34:

hepatit b canım :31: çok teşekkürler :54:
anladım canım yaa tekrardan çok geçmiş olsun.Benim anneannemdede varmış bize geldiğinde hastalanmıştı annemle hastaneye götürdük doktor annemle bana sizde tahlil yaptırın sizdede çıkabilir dedi aman allah korusun

ooo hande hn. sizi buralarda görmek ne güzel, sizin şafağınız kaçtı pardon :1:

tuğbacım geldim gene baaak:60: şafağımızda 187:72:

Son düzenleme:
anladım canım yaa tekrardan çok geçmiş olsun.Benim anneannemdede varmış bize geldiğinde hastalanmıştı annemle hastaneye götürdük doktor annemle bana sizde tahlil yaptırın sizdede çıkabilir dedi aman allah korusun

hmm ii hatırlayabiliosun yani bizi :47:

off napıyım yaa sürekli deliliğe vurmaktan yoruldum, deliliğe vuruorum ama içimde hep fırtınalar kopuo :14:

en iyisini yapıyorsun yavrum :31:

çok sağ ol canım, geçmesi pek mümkün değil de değerler normale dönsün yeter :31: ananene de çok geçmiş olsun, siz de yaptırın tabii iyi olur

dersaneyle görüştüm 6 ve tam gün çalışıp 500 lira alacakmışım :50: düşünmek istiyorum deyip çıktım, canım çok sıkkın

en iyisini yapıyorsun yavrum :31:

çok sağ ol canım, geçmesi pek mümkün değil de değerler normale dönsün yeter :31: ananene de çok geçmiş olsun, siz de yaptırın tabii iyi olur

dersaneyle görüştüm 6 ve tam gün çalışıp 500 lira alacakmışım :50: düşünmek istiyorum deyip çıktım, canım çok sıkkın

üzülme tatlım hayırlısı olsun, onlarda maaşı çok düşük sölemişler yaa :ssz:

CAnım arkadaşım, akıl aldığım, kıvırcığım ablacanım benm ERREESS artık aramızda olmayacak !!:84: (farkındaysanız zaten 2 gündür girmiyo!!)
Çok üzüldüm bugün bana msnden yazdığı vedasını okurken, arada onunla maillesicem..
İnşallah eniştemizi kandırırda aramıza geri döner.

CAnım arkadaşım, akıl aldığım, kıvırcığım ablacanım benm ERREESS artık aramızda olmayacak !!:84: (farkındaysanız zaten 2 gündür girmiyo!!)
Çok üzüldüm bugün bana msnden yazdığı vedasını okurken, arada onunla maillesicem..

evet canım biliyoruz. son kez gelip vedalaştı bizlerle de :31:

hayırlısı olsun tatlım, yapacak birşey yok :ssz:

Back