ewt cnm ben bi kaç resmine kendi çapımda bişeyler yapmıştım..saol fikrin için..ewt belki öle çıkartırıp bişeyin içine koyabilirim..mesela urda bi yaren duvar saat almıştı kenarları boşluklu oralara resmlerini koymuştu..saatide boyamıştı çok güzel olmuştu..
hoşbulduk caanım , benım adımda hatice tanıştıgıma memnun oldumbenım kı şuan acemilik yapıyo canım bilecik/Söğütte şoför eğitimi alıyor, sennkının görevi varmı cnm
bende onu gecen senekı dogumgununde yapmıstım. sevgılı kıtabı die bişe var nette. ordan yapmıstım cok hosuna gıtmıstı el emegı oldugu ıcın.
rica ederim cnım , aaa oda güzel aslında saatin etrafının yanlarına ... cnm bide şey yapmıştım ben fotoğrafçıda kalb yastıga fotografımızı bastırttım kalbin kolları felan var bilirsin belki oda hoş :)
vay beeeeeeeee biz kızlar neler yapıoruz valla..ay bak bende bardak yaptırıyım bari..hani içine sıcak bişey koyunca resimler çıkıo ya ondan..
bende memnun oldum cnm..benimki hastanede cnm..postaydı ama bıraktı..
evet onlarda çok hoş ama ben tamamen kendim bişeyler yapmak istiorum..
hakketen hep biz yapıyoruz ama olsun feda olsun dmi :) şmdi bnde onu dicektm canım valla çok güzel olur oda
Anladım canım iyiymiş aslında ama bırakmış olsun sonunda kavuşuyorsunuz Allahın izniyle ayyy ne güzel
olsun tabi..ewt ben o bardağı bi yaptırıyım en iisi neyse ilk hediyemi buldum
ay tatlım zaten bıraktı biraz olsun rahat ettik valla..
ewt az kaldı Allahın iznile bi kavuşsakk..darısı başına inş tatlım..
ama inan şafak çokken daha güzel geçiomuş günler..
ohh bee aradı sonunda hç hbr alamamıştm bigndür ama çk az konuşabildk yne:S nese en azından sesini duyabildm oda aynı şeyi dio yemin töreninde geldğndn beri dha zor geçio dieszn sınawlar baya işe yaramş bzm öle bi şansımzda yk bakalım:))
Gözün aydın canım çok sevndm sesni duyman yeterli =)
kızlar ticker'i nasıl yapıyorsunız ?
şmdi düşünüormda sbhlara kdr telde konuşuosk şmdi ne hale geldk 2dk konuşabilmk içn kıwranıorz sekreterim bn gün içnde telle çk konuştğm içn sıkılıodm konuşmktn konuşmasak olurmu diodm akşmları kapatıweriodm teli çnkü iş içn torbalıda yaşıodu ayda 1kere anca geliodu manisaya onun dışında hp telde sıkılıodm bnde işte bütn gn konuştğmdan şmdiki aklım olsa asla kapatmzdm o telleri çk yorgnm diip:)))
ohh bee aradı sonunda hç hbr alamamıştm bigndür ama çk az konuşabildk yne:S nese en azından sesini duyabildm oda aynı şeyi dio yemin töreninde geldğndn beri dha zor geçio dieszn sınawlar baya işe yaramş bzm öle bi şansımzda yk bakalım:))
yaptır yaptır canım , amin amin tatlım sağ sağlim gidip gelsinlerde Rabbimden Tek duam bu inan, dimi haklısın günler azaldıkça vakit geçmiyor
kızlar ticker'i nasıl yapıyorsunız ?
oo sevindim cnm..ewt görünce biraz daha zorlanıosun ama alışıosun zamanla..sizde 10ar 10ar bölebilirsiniz mesela..gittiği yere gidersin belki arada..
amin cnm..evet özlem ve sabırsızlık artı gitgide ama 407 gün sonra kalan 53 bazen hiçbişey ifade etmio bazende geçicekmi ya diosun..
tickerı daisypath die bi site var oraya girerek yapıosun cnm istediğin tickerı tıklayıp ilerliosun geliceği zamanı yazıosun tabi bide söz eklemek istiosan yazıosun en sona geldiğinde url yazan yeri gelip kullanıcı kontrol panelindeki çizelge boşuğuna yapıştırıosun cnm..
çook çook tşk ettim cnım yapmaya çalışıcam :)
aşkım açıköğretimden tmmlıodu 4 yılı nişan gnümüz sınıfta kaldığını öğrendk hmn bozdu tecilini bian önce yapiim bitsn uzuck nası olsa die yıkılmştm ogün 4ay sonrasında askere gtti bnde alıştırdm sözde kndimi ama olmuomş şmdide doğuya alıştrdm kndimi çıkarsa hazırlklıyım diorm ama sanırım öle olmıck
çook çook tşk ettim cnım yapmaya çalışıcam :)
bnde yapiim ddm ama bnmki 2013de döncek okdr uzakki tickerda o yıl bile yk düşünün 2012 wr sdce:))))) çk güldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?