Biz de beklioruz cnm valla çok zor, Allah hepimize başta askerlerimize sabır versin...
kızlar size bişi sormak istiyorum.Usta birliğinin belli olmasına 1 ay kaldı İnşallah, sevdiğimin ağzından laf almaya çalışıyorum doğu çıkarsa üzülmek yok olur mu diye geçicek hepsi bizhep dua edelim diye konuşuyorum, laf almaktan yana içimden geçenleri söylüyorum ama üzülüyor askerm öyle deme diye benden uzakta olmaktan çok korkuyo üzülüyo öyle söylüyor bende elimden geldiğince güzel güzel tesellli verdim ama dayanamıyorum onun üzülmesinee napmam lazım kızlar fikir alabilirmiyim sizden onun psikoljsnide anlıyorum ama çıkarsada doğu vatan toğrağı napabiliriz ki sadece hayırlısını diliyorum Rabbimden
canım benim inş iyi bi yer olur içini ferah tut doğuda olsa batıda olsa sunu unutma eger basına bişey gelecekse allah göstermeye bu batıda da basına gelir orasını allah bilir dogu tehlikeli bölge evet ama mecbur yapacak yani benim sevgilimde ıspartada yaptı acemiliğini şimdi ağrıda oda doguda mesela bu haftada daga cıkacaklar operasyonları var ama yarıladık bile bak inş sag saglim gelsinde hepsi seninki nerdeydi ?
canım haklısın dediklerinde çokca bende bunları düşünerek kendimi ve sevgilimi teselli ediyorum ama bi türlü üzüntüsünü yenemiyorum onun, şuan Bilecik/Söğütte şoför eğitimi alıyor canım mayıs 5nde gelicek dağıtıma inşallah, yarılamışsınız ne gzel Allahm kavusmamızı nasip etsn hepimize
canım benımkıde 21 şubatta gitti şuanda acemiliğini Bilecik/Söğütte yapıyor, Şoför eğitimi veriliyor şuan. Usta birliği konusunda da Allahtan tek dileğim hayırlı yerlere çıkması ve sağ sağlim dönmesihayatta en çok istedğim şey bu, daha gitmeden çok tedirgindim ya doğu çıkarsa sorusu hep takılmıştı beynimin bi köşesine ama Allahtan hayrlısını dilemek daha doğru Allahım ne derse oo olsun inş ki hayırlı yerlere çıkar hiçtakma kfana benm için demesi basit görüküyor ama bende snn durumdayım şuan kndi kendime teselli buluyorum içimi ferahlatıyorum oo yüzden bu siteye üye oldum destek çıkalım birbirimize diye, ne aracı kullanıcak senn nişanlın canım ? ayrıca üzülme olur mu hayırlısını dile Rabbimden ...
belli diil dha bnmki çanakkalede 20gn snra falan gitck bileciğe sennki ne şoförü
canım Shortland şoförü :)) ismide bi acayip
o nası bşimiş yaa:) bnmkine çanakkalede sormşlar sdce ne araç kullanıosn die binek demiş geç şoförsün:) ama bileciğin dağıtımıyla ilgili pek ii şeyler duymuormsenn askerin orda nası bilecik nasımş kaç günmş acemiliği bnmki işte 35 gndr çanakkalede 15 gn snra falan gtckmiş bilecğe bi 15 20gnde orda snra dağıtım senn ne zmn belli olck dağıtımı
dağıtımı hakkında ben blmiyorum ama hayrlısı olsun neresi olursa sıkma canını 75 gün acemilik benmkının mayıs 5 nde gelicek dağıtıma , dağıtım da nisan sonu gibi belli olucakms:)
dağıtımı hakkında ben blmiyorum ama hayrlısı olsun neresi olursa sıkma canını 75 gün acemilik benmkının mayıs 5 nde gelicek dağıtıma , dağıtım da nisan sonu gibi belli olucakms:)
canm senn kı ne olarak yaptı ıspartada askerliğini bende ıspartalıyım bizim memlektte yapmış askerliğini:)
sanırım bnmkide mayıs başı dağıtıma gelir ozmn allahım bi belli olsa rahatlıcm 25 yaşında nişanlanıp askere giderse böle zor olur işte çk kızıorm ona( arkadaşlarımz evli mutlu çöocuklu bz böle ((
sen rht konuşabiliomsn bn çanakkalede anca 2dk gnde bilecikte durum nası
en son cumartesi gördüm ve döndüm, cuma yemin törenimizdi, yeni mehtaba 1 ay var saymaya başlamadım onu da, kendimi oyalamaya çalısıorum işte birşeylerle
Yeni mehtabı saymaya başlamadım daha 1 ay var
canım sen rahat ol doğu yada batı bnde çok araştırdım içimi ferah tutmaya çalışyırom , nişanlısn bide ne güzel iyi olmuş aslında bn yarım saat konuşuyorum günde şimdi eğitimleri sıklaşmış... haklısın cnm doğunun iyiside var kötüsüde sen hayırlı yerleri iste rabbimden gerisini allaha bırak bnde böyle kendime teselli veriyorum üzülme sen olur mu
bzde 14. ayı görebilckmyz acaba
buseh özendim sana valla 14. ay diyince böle yüreğim bi garip oldu. bizde 7, ayı bitiyoruz allahın izniyle. bende bekliyorum o günleri. her yeni gelen askerlerin yarenlerini topiclerini görünce hem üzülüyorum hem seviniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?