• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

evet çalışıyorum hatta haftasonu da dersaneye gidiyorum. o yüzden arada gelio aklıma askerde olduğu zaten :52:

buseh peki naptn bu 14 ay boyunca yani bn yapck bşi bulamıormda çalışmktn bşka inanılası gbi gelmio 14ay bitircğmde:)))

evet çalışıyorum hatta haftasonu da dersaneye gidiyorum. o yüzden arada gelio aklıma askerde olduğu zaten :52:

ooooo o zaman süpermiş ya..bişeylerle zaman ii geçio ay geçen yaz kafayı yemiştim bile..günlerde uzun die..

buseh peki naptn bu 14 ay boyunca yani bn yapck bşi bulamıormda çalışmktn bşka inanılası gbi gelmio 14ay bitircğmde:)))

valla tatlım işte işl okulum vardı hazirana kadar oyalandım..mezun oldum..sonra yaz biraz uzun geldi..malum günlerde uzun..hep sabahladım..zaten defter tutuom tv net geçti..bide biz izinleri ii bölüştürdük..o geldi ben gittim..öle biraz mehtap beklerken avuttum kendimi..arada arklarımla çıktım..ailemle fln anca bugüne kadar getirdik..ama valla kışın daha ii geçio inan tatlım..ay b ara gece turup gündüz paso uyuodum:27::27::27:

nişanlım askere gittğnden beri bn dha hç çıkmadm dışarı yemin törenine gitmdn kuaföre gittm bide yemin töreni içn çıktm tbi bide işe geliorm hergn nası zmn geççk bilmiorm spora başlaym diorm çeyz bütçesnden spora ayırmkta içme sinmio böle abuk subuk ince hesaplarla gün geçiriorm allah sonumu hayretsin:)

çalışmadn nası yaptn yaa insn delirir

deftermi tutuosn nası bşi

evet kesinlikle birşeylerle oyanlanmak lazım yoksa zor geçer. evet kışlar daha kolay geçermiş öyle diyorlar. bizim izin hakkımız yok fazla. dağıtımda o geldi. sonra ben gittim. şimdi söz için gelcek. sonra nasipse ben gitcem doğumgünü için. sonra dönmemek üzere kendisi gelecek zaten :16:

nişanlım askere gittğnden beri bn dha hç çıkmadm dışarı yemin törenine gitmdn kuaföre gittm bide yemin töreni içn çıktm tbi bide işe geliorm hergn nası zmn geççk bilmiorm spora başlaym diorm çeyz bütçesnden spora ayırmkta içme sinmio böle abuk subuk ince hesaplarla gün geçiriorm allah sonumu hayretsin:)

çalışmadn nası yaptn yaa insn delirir

deftermi tutuosn nası bşi

valla cnm çok deliriticek bişey valla..Allahtan burda sabahlıodum burda seni anlayanlarla çok güzel vakit geçio..ben hala her gece takvim hesabı yapıorum hala şafak kağıtlarına öle bakıorum valla..yemin törenine bende gittim gerçekten çok gurur verici bişeydi..ama dedim ya Allahtan izinleri ii bölüştürdük de rahat ettim az da olsa..

senin askerin nerde cnm?

deftere her gün yazı yazıorum cnm içim rahatlıo hem gelince askerime vermeyi düşüüorum onsuz neler yaptığımı neler hissettiğimi bilir..şuan 2.defterdeyim..:1::1::1:

çeyiz yapmak bile zamanı ii geçirtio cnm..

evet kesinlikle birşeylerle oyanlanmak lazım yoksa zor geçer. evet kışlar daha kolay geçermiş öyle diyorlar. bizim izin hakkımız yok fazla. dağıtımda o geldi. sonra ben gittim. şimdi söz için gelcek. sonra nasipse ben gitcem doğumgünü için. sonra dönmemek üzere kendisi gelecek zaten :16:

oo maşallah söz var demek hayırlı olsun cnm..:nazar::nazar::nazar:

eh izin düşünce daha güzel gözükür şafak..ben daha düşmedim hiçbişey valla..tezkere listesinin asılmasını bekliorum dört gözle..

gerçi biz izinleri kullandık hem mecburiydi hemde ii oldu rahatladık askerim az da olsa nefes aldı..

aynen bende öle çeyiz hazırlıklarına dalmış durumdayım. bir yandan da defter tutuyorum. hatta arada askerime hediye de gönderdim. mektuplaştık bir dönem başlarda. şimdi çavuş olduğu için telefon kullanıo içerde gerek kalmadı artık. :27:

valla cnm çok deliriticek bişey valla..Allahtan burda sabahlıodum burda seni anlayanlarla çok güzel vakit geçio..ben hala her gece takvim hesabı yapıorum hala şafak kağıtlarına öle bakıorum valla..yemin törenine bende gittim gerçekten çok gurur verici bişeydi..ama dedim ya Allahtan izinleri ii bölüştürdük de rahat ettim az da olsa..

senin askerin nerde cnm?

deftere her gün yazı yazıorum cnm içim rahatlıo hem gelince askerime vermeyi düşüüorum onsuz neler yaptığımı neler hissettiğimi bilir..şuan 2.defterdeyim..:1::1::1:

çeyiz yapmak bile zamanı ii geçirtio cnm..

bnmm çanakkalede 15 20 gn dha snra bi 15 20gnde bileckte eğitim görck snrasında allah nereye nasip ederse oraya dağıtım:s yemin töreninde binlerce kişinin arasından hmn zınk die gördm onu nası kabardm kayınvalideme anlatamm:)) izinleri nası bölüştrdnz sz nası yaptnz nası kullandı grup grup bi kaç postamı yaptnz bilmedğm içn öğrenmk istiorm tecrübelerini

aynen bende öle çeyiz hazırlıklarına dalmış durumdayım. bir yandan da defter tutuyorum. hatta arada askerime hediye de gönderdim. mektuplaştık bir dönem başlarda. şimdi çavuş olduğu için telefon kullanıo içerde gerek kalmadı artık. :27:

evet bende hediye gönderdim..şimdide dönünce ne hediye yapıcam derdindeyim..

Allaha şükür bizde hep tel kullandık acemilikte bile..

ay bi hediye fikriniz varsa buyrun paylaşın kızlar..:52::52::52:

izin işini bizde bölüştürerek kullanmak istiyorduk ama nasip deilmiş. düştüğü yerde tek seferde kullanabilio. bizde çok kullanmak istemediğimiz için 10 gününü kullancak sadece söz için.
tşk ederim cnm.
bende doğumgününde ne alsam die düşünüyorum şimdiden. :31:

kuzum ya geçende tam muhabbetin başında nette sorun oldu bidahada giremedim net gitti..

inş yine karşılasırızda muhabbeti koyulturuz..:27::27::27:

bu arada topice yeni gelen yarenlere hoşgeldinizzzzzzzzzzz..:24::24::24:

doğu batı die hiç hiç düşünmeyin komutanları ii olsun o zaman her yer güzel kızlar..:34::34::34:

zamanda öle yada öle geçio işte..alt devreler geldikçe rahat ediceksiniz..bakın siz benim torunlarımsınız..biletlerim..siz ustaya geldiğinizde ben Allahın izniyle bitirio olucam şu askerliği..bugünleri hayal bile edemiodum ama gerçekten zaman geçmeye şafak atmaya mahkum..şuan 14.aydayız bile:nazar::nazar::nazar:

91/1 yareni:72::72::72:

morel depoladım ve tşk ettim :)) Allahın izniyle kavuşuyorsun sevdiğine inş cnm, nerde yapıyor ssnn kı askrliği cnm sormuşmuydum kı unutuyorum valla :)

bnmm çanakkalede 15 20 gn dha snra bi 15 20gnde bileckte eğitim görck snrasında allah nereye nasip ederse oraya dağıtım:s yemin töreninde binlerce kişinin arasından hmn zınk die gördm onu nası kabardm kayınvalideme anlatamm:)) izinleri nası bölüştrdnz sz nası yaptnz nası kullandı grup grup bi kaç postamı yaptnz bilmedğm içn öğrenmk istiorm tecrübelerini

tabiki tatlım herşeyi sorabilirsin..

önce yemin törenine gittim cnm orda kaldık ailesiyle..sonra ben yine gittim dağıtım iznine geldi 7 gün sonrasında askerimin sınavları vardı o o yüzden geldi..sonra biraz aradan sonra ustasına gittik yine..sonra kendi iznini kullandık 15 gün kadar bidaha sınava geldi..

yani sınavlar çok işimize yaradı bizim..4-5 günde olsa görüştük..ama her yer böle kullandırmaz cnm..bazen tümünü bi anda kullandırtabilirler..

valla doğu batı die üzülme tatlım komutanı ii olsun yeter..benim askerimde Kütahya'dan Van'a düştü..:72::72::72:

izin işini bizde bölüştürerek kullanmak istiyorduk ama nasip deilmiş. düştüğü yerde tek seferde kullanabilio. bizde çok kullanmak istemediğimiz için 10 gününü kullancak sadece söz için.
tşk ederim cnm.
bende doğumgününde ne alsam die düşünüyorum şimdiden. :31:

ah bulursan banada söle valla..bi kutu alıp içinidoldurmayı düşünüorum ama neyle bilemiorum..:34::34::34:

hergn yasin kitabını hatim ediorm:) nerde biz yarm sat konuşcz mesele 1.30 2 arası arardı bugn aramadı:( bugnler btck ama bnde bitcm düşünsene bz çocuklğmzdan beri birbrmze aşığız anasınıfına el ele giderdk düşünebiliomsn şuan 25 yaşındyz nası koymasın bna

çok güzel bak dua etmekten güzel ne var ki onları Allahımız koruyo biz dua ettikçe hem kendmizi rahatlatıyoruz hemde sevdiğimizi, çoook güzel duygu yaa çocukluk aşıkları, hklısın benm için demesi kolay gözüküyo olabilir ama tatlım dayanalımkı zaferimize ulaşalım, bnm hocamın dediği gibi her sevgiliye asker beklemek nasipolmaz :)

morel depoladım ve tşk ettim :)) Allahın izniyle kavuşuyorsun sevdiğine inş cnm, nerde yapıyor ssnn kı askrliği cnm sormuşmuydum kı unutuyorum valla :)

reca cnm..yok tatlım konuşamamıştık benim netim gitmişti:1::1::1:

hoşgeldin cnm..benim adım buse..

benim askerim Van'da:72::72::72:

seninki nerede tatlım?

bi de büyük konuşmicaksın benim gibi. ben asker beklemem yapsın gelsin derdim. al işte bekle bakalım 15 ay hatta. :52: nasip ne diyelim.

evet bende hediye gönderdim..şimdide dönünce ne hediye yapıcam derdindeyim..

Allaha şükür bizde hep tel kullandık acemilikte bile..

ay bi hediye fikriniz varsa buyrun paylaşın kızlar..:52::52::52:

ben şöyle bişi ypmıştım bu evci iznine geldiğinde verdim , fotograflarınıza shop yap üzerine sözler felan ben bu işleri çokiyi bildiğim için çok yaptım ve çıkarttım vede çok begendi bn böle yaptım cnm sıradan gelebilr ama bn çok bgndm kndmce:)

ben şöyle bişi ypmıştım bu evci iznine geldiğinde verdim , fotograflarınıza shop yap üzerine sözler felan ben bu işleri çokiyi bildiğim için çok yaptım ve çıkarttım vede çok begendi bn böle yaptım cnm sıradan gelebilr ama bn çok bgndm kndmce:)

ewt cnm ben bi kaç resmine kendi çapımda bişeyler yapmıştım..saol fikrin için..ewt belki öle çıkartırıp bişeyin içine koyabilirim..mesela urda bi yaren duvar saat almıştı kenarları boşluklu oralara resmlerini koymuştu..saatide boyamıştı çok güzel olmuştu..

reca cnm..yok tatlım konuşamamıştık benim netim gitmişti:1::1::1:

hoşgeldin cnm..benim adım buse..

benim askerim Van'da:72::72::72:

seninki nerede tatlım?

hoşbulduk caanım , benım adımda hatice tanıştıgıma memnun oldum ;) benım kı şuan acemilik yapıyo canım bilecik/Söğütte şoför eğitimi alıyor, sennkının görevi varmı cnm

Back