Bende bir zamanlar torunlara baya bi var diyordum ama bot bagyacaklar az kaldı :)
Artık onlar devralsın yorulduk
Teşekkürler tatlım
eninde sonunda biticek canım evet yoruluyor insan ama dermanıda birbirimizden bulucaaz, Sevdiğine kavuşunca bizi burda yalnız bırakma olur mu :)
bizde görürüz inş o günleri
tatlım yanlız farkettin mi şafaklar attı ama bizim tickerler değişmedi:44:
Canım saatleri ileri aldık ya 1den sonra atıyor mered
hmm anladım canım bende bakıyom değişmiyo noluyo lan dedim bi anee siz askerinle sevgilimisiniz nişanlımı? Bu arada isim?
Ticker atmasa bile gün attı yeter
Sözlüyüz canım gelince Allahın izniyle nişanımız var adım da Yasemin :)
Peyi ya siz canım yaşlar falan ?
biz de nişanlıyız canım ismim de hande.yaşım 20 senin?
Bende 23ten gidiyorum canım
canım halledemediniz mi sorununuzu?
yaa kübracım size nolduu??
Inşallah barışırsınız...
halletik cnmm iyiyiz şu an bakalım öyle böyle devam ediyor
Hakikaten kübra öle denir mi kız asker adama :)
aman yaaa askere gttler yaa atesleri başlarına vurdu olmadk yerleriii kalktıı.... 3 gndür ayryız sidddetli gecmsizlik..
Hatalı olanda oo...aryacak.aramazsaa aramasınn s..gitsinnn essekkk .... 1 ay boku bokuna beklemşim....gerizekalı maaaaaaaalll
çatlaksın kız senYaa biraz alttan al sende ona da yazık :))
bn snaa surackta anlatsam varyaa brak s..gtsin dersinn...alttan alınacak bsey yok....
ÖzLedimmmmm...Kokunuu nefesinii HerŞeyini çokk özLedim ömrüm. herşeyin üstesinden gelirken bunun üstesinden gelemiyorum, hiç bişey yapamıyorumm sadece sessizce beklıyorummm geçsin istiyorum günler seni yanımda istiyorumm.. sabır diyorumm..
aman yaaa askere gttler yaa atesleri başlarına vurdu olmadk yerleriii kalktıı.... 3 gndür ayryız sidddetli gecmsizlik..
Hatalı olanda oo...aryacak.aramazsaa aramasınn s..gitsinnn essekkk .... 1 ay boku bokuna beklemşim....gerizekalı maaaaaaaalll
döktürüyoruz yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?