- 20 Mayıs 2012
- 599
- 17
- 118
sn ne bakıosn ona yelkenleri suya indirdi bile oda bnm gbi köpürüo snra hmn eriyip gdiorz bi güzel lafa
ya herzamanki rütn şeyler sinirleirmi bozuolar, asker cocuua solenmıcek seyleri gidip yetiştirio, üzülür eder demio.. gecenlerde de yasadığımız olay vardı artık damarıma bastılar, yener de burda olmadığı için hep ben arada kalıorum, bende artık yenere anlatıorum, onceden solmeıodum uzulup etmesın dıe ama artık o gelene kadar kayınvalıdeye gıtmek istemıorum o yuzden anlattım, insanlara karşı herzaman mesafeyı korumak gerekıomus bunu anladım gec de olsa...
barıştılar yani
ya herzamanki rütn şeyler sinirleirmi bozuolar, asker cocuua solenmıcek seyleri gidip yetiştirio, üzülür eder demio.. gecenlerde de yasadığımız olay vardı artık damarıma bastılar, yener de burda olmadığı için hep ben arada kalıorum, bende artık yenere anlatıorum, onceden solmeıodum uzulup etmesın dıe ama artık o gelene kadar kayınvalıdeye gıtmek istemıorum o yuzden anlattım, insanlara karşı herzaman mesafeyı korumak gerekıomus bunu anladım gec de olsa...
kaynanayı napmalııı
farkettinzmi kızlar tickerımzdaki minnoşlar yakınlaşmaya başladı artk
hayat sevgiyi paylaşınca güzel
bi lokma ekmeğide paylaşınca nası tatlı lezzetli gelio dmi
onunla aynı evde olursa yemem o ekmeği yanında yatarım
Eki Görüntüle 517951 kızlar şuna bakın çok güzel bşi
kk daa çook amele ve sazan kaynar olmuşş hey gidim heyyysazan mewsimi açılmış galiba
hayırdır kübselam bu arada günlerdir doğru düzgün giremedim. özledim sizlerle sohbet etmeyi
hoşgeldin şekerimm naber naslsın nasıl gdyo iş güçç..iydr inşallah
sazan gibi her lafa atlayan insanlar vr malesef ne girip çıkıyosaa bi yerlerine...anlamyrum bn şu kkda kimseye bişey demiyrum diyemem nasl konşursa konuşsun...
aman saallaaaaa...cvbnı aldı otrdu aşağıyaa
Tatlım sen bana mı diyorsun ?
sanaa diyorum ewet atlıyosun ya bnm her lafımaa
Yaşın kaç bilmiyorum ama biraz olgunlaşman gerek..
Konu her ne olursa olsun bir bayan bir bayana burda hakaret edemez..
Kusura bakma seviyemi senin için aşağı çekemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?