92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ama böle wakit geçmio şaka maka gerçktn bna artk çk zor gelmeye başladı zorluğundan ziyade sıkılmaya başladım baymaya başladı askerlk erkanda aynı şekilde sznde ölemi oldu

sıkıstırıyor dedikleri bu olsa gerek.aynen öylee bana sarmaya başladı

sıkıstırıyor dedikleri bu olsa gerek.aynen öylee bana sarmaya başladı

aaa ewt öle bi terim wrdı dmi ewt ewt kesinlkle bu geçmio kız günler sanki böle bi urganla boğazıma bağlı ipi ağırrrr ağırrrr çekiolar içim bayılıo erkanda öle dio dhada çk wr hdi şöle 2 3ay kaldı desem anlıcm bzmki erken sıkıştırdı galiba erkan çk fzla bna sarmıo cnm bn ona sarmaya başladm kıyamm

sorma baya erken oldu.yok benim sarmaya fırsatım olmuyor sıra vermiyor sağ olsun

hesna küb nilü erres hatçe tubik melike nerdesnzzzzzzzzzzzzzzzzzz ztn erkanlada kwga etmiorz çk monoton

evet cnm benimd eoyle bak o yuzden kıslara nasıl sarıorum

Küstü bize küstü küstü

Gel anacım kollarımızı açtık bekliyoruz gel öpüşek kaynaşak senin canın sağolsun

ama size gerçekten çok kırıldım hıh, şimdi mi solenır bu, şimdiye kadar nerdeydınız, hiçte bilem yokluğumu aramamıssınız

ask olsun nolcak bende öyle çıkmak zorunda kalıyorum bazen .tatlım benimki aslında sizinkilerle gitmesi gerekiyordu ama kaç kere gittiyse almıcaz demişlerdi sonra dediler ki 2 güne gidiyorsun onların hatası yüzünden böyle oldu hatta benimki sclu oldu para cezası veriyrlar.öyle işte

Son düzenleme:

1hfta gç terhis bide para cezasımı aldı ayıptır sorması para cezası nekdr çk büyük bşimi

1hfta gç terhis bide para cezasımı aldı ayıptır sorması para cezası nekdr çk büyük bşimi

hatırlamıyorum ya:18: sorma ve hata onların ama işte kime ne derdini anlatacaksın ki ? hayırlısı demek lazım artk napayım

manyk dollmuş ortalık

herkes bnlee uğrsyoo birini sustryorum diğeri başlyoo
herkes birbirine gıra küfür hakaret eder öyle banlanır,bizimki sanki küfür etti hakaret etti şahsa özel ,banlamışlar hayret bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…