92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızın bitanesine çeyizlerin cok güzelmiş dyp yorum yazdım sadce beyenmiş cevap yazmamış aptal şey

Son düzenleme:
ŞÖyle bi kk yı dolaştım ettim... baktım herkesin proflinde topuklu ayakkabı sevdası, almış başını gidiyor....
allah allah dedm...ve bende modya uymya krar verip profil remimi degştirdim:82:

Son düzenleme:
ŞÖyle bi kk yı dolaştım ettim... baktım herkesin proflinde topuklu ayakkabı sevdası, almış başını gidiyor....
allah allah dedm...ve bende modya uymya krar verip profil remimi degştirdim:82:

delisin sen ya harbidennn

sölemeyi unuttum dün annecim çeyizime uğur böceği şeklinde gırgır ve limon şeklinde yarım kalan limonları koymak için kap aldı çok sevimliler

Ne oldu tugbacım sorun nedir?

ya herzamanki rütn şeyler sinirleirmi bozuolar, asker cocuua solenmıcek seyleri gidip yetiştirio, üzülür eder demio.. gecenlerde de yasadığımız olay vardı artık damarıma bastılar, yener de burda olmadığı için hep ben arada kalıorum, bende artık yenere anlatıorum, onceden solmeıodum uzulup etmesın dıe ama artık o gelene kadar kayınvalıdeye gıtmek istemıorum o yuzden anlattım, insanlara karşı herzaman mesafeyı korumak gerekıomus bunu anladım gec de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…