• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ya herzamanki rütn şeyler sinirleirmi bozuolar, asker cocuua solenmıcek seyleri gidip yetiştirio, üzülür eder demio.. gecenlerde de yasadığımız olay vardı artık damarıma bastılar, yener de burda olmadığı için hep ben arada kalıorum, bende artık yenere anlatıorum, onceden solmeıodum uzulup etmesın dıe ama artık o gelene kadar kayınvalıdeye gıtmek istemıorum o yuzden anlattım, insanlara karşı herzaman mesafeyı korumak gerekıomus bunu anladım gec de olsa...

tubikimmm, kuzummm canım benimmm üzülme yavrum :101: en azından yener senin farkında, değerini biliyor, sana hep destek oluyor. bu en büyük tesellin olsun :31:

ya herzamanki rütn şeyler sinirleirmi bozuolar, asker cocuua solenmıcek seyleri gidip yetiştirio, üzülür eder demio.. gecenlerde de yasadığımız olay vardı artık damarıma bastılar, yener de burda olmadığı için hep ben arada kalıorum, bende artık yenere anlatıorum, onceden solmeıodum uzulup etmesın dıe ama artık o gelene kadar kayınvalıdeye gıtmek istemıorum o yuzden anlattım, insanlara karşı herzaman mesafeyı korumak gerekıomus bunu anladım gec de olsa...

Oy canım sıkma canını.. Anne sonuçta ne yapacaksı yapma etme diyemezsin ki..
Kırmadan, kırılmadan saygını kaybetmeden mesafeni koru canım..

$hmprodCALNOC4B.webp kızlar şuna bakın çok güzel bşi :53:

hayırdır küb :49: selam bu arada :16: günlerdir doğru düzgün giremedim. özledim sizlerle sohbet etmeyi :31:

hoşgeldin şekerimm naber naslsın nasıl gdyo iş güçç..:16:iydr inşallah:nazar:
sazan gibi her lafa atlayan insanlar vr malesef ne girip çıkıyosaa bi yerlerine...anlamyrum bn şu kkda kimseye bişey demiyrum diyemem nasl konşursa konuşsun...:22:
aman saallaaaaa...cvbnı aldı otrdu aşağıyaa:9:

hoşgeldin şekerimm naber naslsın nasıl gdyo iş güçç..:16:iydr inşallah:nazar:
sazan gibi her lafa atlayan insanlar vr malesef ne girip çıkıyosaa bi yerlerine...anlamyrum bn şu kkda kimseye bişey demiyrum diyemem nasl konşursa konuşsun...:22:
aman saallaaaaa...cvbnı aldı otrdu aşağıyaa:9:

Tatlım sen bana mı diyorsun ?

Back
X