92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kimsenin yok

ben baktım tubiş
nutkum tutuldu boğazm düğümlendi...
SON GECE ......
altına simdi bir sürü yorum...face öylece...pylaşımlar oylece...
resmen çocuğun içine doğmuş...
hepsnin mekanı cennet olsun...yine bir sürü ocaklar söndü...
allahım o anlara babalara sabır versin...

hayıııırrrr onu bnde anladım baktım...
karşılıksız aşkı oldgnu nerden anladın?

paylaşımlarından...

kader kaderrr deyince hep kendime kzıyorum neden bu kalbe acı veren zalimi seviyorum!! yazıp şarkıyı paylaşmış

arkadaşı da altına şu an o da seni sevdiğini anladı ama artık çok geç yazmış

oooooffffff canım yaaa kıyamam...allahım nasıl bişeydr bu yaa...
anası babası ne haldedir...

Canım benim yaa öyle işte kuzum biz öğretmenlerin çilesi bitmez daha neler neler yaşayacağız maalesef ki, ben kadroluyum ama benim de durumum pek iç açıcı değil, maddi sorunlarla manevi sorunların yan yana gelmesi insanı daha da çaresiz bırakıyor, o 300 liraya gün yapanlar da kesin ek dersleri fazla olan, evi okulun yakınında olan, karısı ya da kocası iyi bir mesleğe sahip olanlardır... Benim bildiğim 1000 liraya bile gün yapan var ya öğretmenlerden, adamlar bankadan faizle kredi çekeceğine öyle gün yapıyormuş en azından faizsiz diye, daha nelerle karşılaşacağız, sen ilk günden moralini bozma, aslında öğretmenlik gerçekten gönül ve vicdan işi, fazla kazanamazsın ama kapasitenden fazlasını verirsin... Bir de ayağının altına bir sürü engel takan idareciler ve öğretmen arkadaşlar çıkar... Ama dediğim gibi bu bizleri yıldırmamalı... Dün acayip kötüydüm ama bugün daha hiç bir şey net olmasa bile kendimi biraz daha iyi hissediyorum yoksa tüm yılım berbat geçecek... Sen şimdi okulunu mu değiştireceksin canım?:44:

sanırım karşılıksız bir aşkı varmış şehidimizin

Çok etkilendim bakınca facebooka, bir de annesinin facebookunu gördüm, içim acıdı, şehit anası....

değiştirmiyorlar ki canım tamamen iptal ediyorlar sonra hiç çıkmayabilir bunu göze alamıyorum öyle çok ihtiyacım var ki çalışmaya... zaten okulda dahil olmak üzere tüm gün ağladım bu haberleri okumak, şehidimizin hislerini öğrenmek tuz biber oldu

Öyle canım yaa zaten kaç gündür kötüyüz, bir de bu acı haberler iyi berbat etti hepimizi, dün sinirden ağladım gece boyunca zaten, bugün gün ortasında da yine haberlerden etkilendim ağladım boyuna, Allah diğer askerlerimizi korusun Yarabbim, hainlere fırsat vermesin... Kolaydı değil mi silahsız savunmasız kamuflajsız sivil erlere saldırmak, savaşmaktan aciz vatan hainleri....

cnm ya ebnim askerim in olduğu yerde hiç böyle sıkıntılar olmamasına rağmen içim parçalandı, hepimiz bi insan evladıyız ya, hepimiz bi anne babanın canıyıs
yıkıldım resmen paylaştıklarını görünce, son gece die yazmasının sebebi de içine doğmasından cok izin donusu evinde gecırdıı son gece olduğu için sanırım yazmış... Çünkü o askerlerin hepsi ya izinden dönen, ya hastaneden döenen vs.. askerlermiş ve silahsızlarmış tabiki... lanetler yağdırıorum artık, bunlar nasıl birşey yaa

Yanıt bekleyen sorular
1:200 asker neden hiç bir koruma olmadan o çatışma bölgesinden toplu halde yollandı ?
2kk lı hainler 200 askerin ordan geçecegini nerden haber aldılar ?
3:hala hükümet neden bişey yapmıyor terör yuvaları belliyken neden hala o terör yuvaları basılmıyor ?
4:neden askerlerimiz şehit oldugu zaman mehmetçik operasyona çıkıyor ?
5kk ya bukadar taviz neden veriliyor ?
6:hergün şehit verdigimiz halde bu millet neden hala tepkisiz ??????????????

Offf offf o soruları bugün sormaktan sinir küpüne döndüm zaten, bir de o otobüsün içine 70 tane askeri nasıl sıkıştırmışlar, nasıl bir güvenlik bu böyle? Onca şehit vermemize rağmen neden olağanüstü hal ilan edilmiyor, neden neden neden? Onca neden var, cevabı yok Allahım çıldırmamak elde değil...

off ztn cevapları düşünene kadar müdahale etsinler artık ya yeteeeer

maalesef cnm, Allah bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun... onlara güvenmekten başka caremiz yok, en iyi kendileri canlarını koruyabilirler bu ülkede maalesef

Öyle canım yaa, biraz önce konuşurken eşimle patlama sesleri geldi zaten ne olduğunu anlamadık, eşim havai fişek sanırım diye geçiştirdi ama yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz, biz de burada diken üstündeyiz diyor....

off yaa Allah yardımcıları olsun vallahi çok zor, ömrümüzden ömür gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…