kızlar bu akşam hiç konuşmaya niyetim yok, cnm çok sıkkın... Sadece sizinle paylaşmak istediğim birşey; şehitlerimizden birinin face profiline baktım içim dağlandı mahvoldum yaa, bir de 14 eylül de duvarına son gece... yazmış offbakmak isterseniz linki Anıl Eruluc | Facebook
kızlar bu akşam hiç konuşmaya niyetim yok, cnm çok sıkkın... Sadece sizinle paylaşmak istediğim birşey; şehitlerimizden birinin face profiline baktım içim dağlandı mahvoldum yaa, bir de 14 eylül de duvarına son gece... yazmış offbakmak isterseniz linki Anıl Eruluc | Facebook
sanırım karşılıksız bir aşkı varmış şehidimizin
nerden anladın??
tuğba face hesabını paylaşmış ordan baktım :105:
hayıııırrrr onu bnde anladım baktım...
karşılıksız aşkı oldgnu nerden anladın?
paylaşımlarından...
kader kaderrr deyince hep kendime kzıyorum neden bu kalbe acı veren zalimi seviyorum!! yazıp şarkıyı paylaşmış
arkadaşı da altına şu an o da seni sevdiğini anladı ama artık çok geç yazmış
selam kızlar. bugün okulda çok olumsuz, haketmediğim bir olay yaşadım. nasıl mutsuz ve umutsuzum anlatamam. çocukluğumdan beri yapmak istediğim, ücretli olduğum halde hiçbir özveriden kaçınmadığım mesleğime olan sevgim ve alakam hiç haketmediğim bir şekilde eleştirildi. o kadar doluyum ki... okulda da ağladım. hala kendime gelemedim
görevlendirildim okul oturduğum yere çok ters bir yerde. daha önce de bahsetmiştim. ben de bu yüzden ilçe mem e gidip dilekçe verdim. ulaşımı kolay olan bir okula görevlendirilmek istiyorum diye. sonra şube müdürüyle konuştum. ne yapayım, o okula gideyim mi, başka bir yer çıkar mı diye. o da ordan daha iyi bir yer çıkmaz, orayı kaçırma, git başla dedi. ben de tamam dedim; ama yazdığım dilekçenin iptalini istemek aklıma gelmedi, onlar da bir şey söylemedi. dün gittim okula baktım, idareciler çok samimi geldi, sınıf mevcutları azdı, ders saati de hiç yoktan iyi diye kabul ettim. bugün de nöbetçiydim normalde bize nöbet verilmiyor çünkü biz ondan ücret almıyoruz. ben buna rağmen sorun çıkarmadım. bugün ilk iki saatim boş olmasına rağmen nöbetçiyim diye sabah kalktım gittim. okula gittiğimde müdür yardımcısı geldi, hocam görevlendirmenizin iptal yazışı gelmiş dediben şoka girdim. hocam böyle böyle oldu diye anlattım. sonra ilçeden aramışlar. şube müdürü okul müdürünü azarlamış, buna hakkı yok, yaptığını da sanmıyorum; ama müdür öyle dedi. neyse beni aldı karşısına hayat dersi! vermeye kalktı. eğer bu işi para için yapıyorsanız bırakın dedi. ben polemiğe girdiğim öğretmenlerle çalışma taraftarı da değilim. burda çalışmak zorunda değilsiniz dedi. beni resmen kovdu bana 1.5 saatlik yoldan gelen kadrolu öğretmnini, müdür yardımcısının ücretli çalışan kardeşini örnek verdi. ben de susmadım tabii savundum kendimi; ama hala çok doluyum 24 saat derse gircem, berbat bir ders proogramım var, iki araçla gideceğim, nöbet tutuyorum. kazanacağım para 730 lira. 93 lirası yola gidiyor. saatlerce otobüs bekliyorum, otobüs gelmeyince yürüyorum, bir yandan öğrenim kredisi ödüyorum. 3 aylık 574 lira. hazirandaki borcu yatıramadığım için fazi bindi. bunları hesaplayınca bana kalan 60 lira yol param bile kalmayacak. şu an yol param bile yok. bugün bir de çay parası topladılar 15 lira. benim cüzdanım da sadece 20 lira var. param yok bile diyemedim kadrolular ayda 300 liralık gün yapıyorlar
sanırım karşılıksız bir aşkı varmış şehidimizin
Canım benim yaa öyle işte kuzum biz öğretmenlerin çilesi bitmez daha neler neler yaşayacağız maalesef ki, ben kadroluyum ama benim de durumum pek iç açıcı değil, maddi sorunlarla manevi sorunların yan yana gelmesi insanı daha da çaresiz bırakıyor, o 300 liraya gün yapanlar da kesin ek dersleri fazla olan, evi okulun yakınında olan, karısı ya da kocası iyi bir mesleğe sahip olanlardır... Benim bildiğim 1000 liraya bile gün yapan var ya öğretmenlerden, adamlar bankadan faizle kredi çekeceğine öyle gün yapıyormuş en azından faizsiz diye, daha nelerle karşılaşacağız, sen ilk günden moralini bozma, aslında öğretmenlik gerçekten gönül ve vicdan işi, fazla kazanamazsın ama kapasitenden fazlasını verirsin... Bir de ayağının altına bir sürü engel takan idareciler ve öğretmen arkadaşlar çıkar... Ama dediğim gibi bu bizleri yıldırmamalı... Dün acayip kötüydüm ama bugün daha hiç bir şey net olmasa bile kendimi biraz daha iyi hissediyorum yoksa tüm yılım berbat geçecek... Sen şimdi okulunu mu değiştireceksin canım?:44:
Çok etkilendim bakınca facebooka, bir de annesinin facebookunu gördüm, içim acıdı, şehit anası....
değiştirmiyorlar ki canım tamamen iptal ediyorlar sonra hiç çıkmayabilir bunu göze alamıyorum öyle çok ihtiyacım var ki çalışmaya...zaten okulda dahil olmak üzere tüm gün ağladım bu haberleri okumak, şehidimizin hislerini öğrenmek tuz biber oldu
ben baktım tubiş
nutkum tutuldu boğazm düğümlendi...
SON GECE ......
altına simdi bir sürü yorum...face öylece...pylaşımlar oylece...
resmen çocuğun içine doğmuş...
hepsnin mekanı cennet olsun...yine bir sürü ocaklar söndü...
allahım o anlara babalara sabır versin...
Yanıt bekleyen sorular
1:200 asker neden hiç bir koruma olmadan o çatışma bölgesinden toplu halde yollandı ?
2kk lı hainler 200 askerin ordan geçecegini nerden haber aldılar ?
3:hala hükümet neden bişey yapmıyor terör yuvaları belliyken neden hala o terör yuvaları basılmıyor ?
4:neden askerlerimiz şehit oldugu zaman mehmetçik operasyona çıkıyor ?
5kk ya bukadar taviz neden veriliyor ?
6:hergün şehit verdigimiz halde bu millet neden hala tepkisiz ??????????????
Offf offf o soruları bugün sormaktan sinir küpüne döndüm zaten, bir de o otobüsün içine 70 tane askeri nasıl sıkıştırmışlar, nasıl bir güvenlik bu böyle? Onca şehit vermemize rağmen neden olağanüstü hal ilan edilmiyor, neden neden neden? Onca neden var, cevabı yok Allahım çıldırmamak elde değil...
off ztn cevapları düşünene kadar müdahale etsinler artık ya yeteeeer
Ne müdehalesi, ancak kınıyorlar o yani....
maalesef cnm, Allah bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun... onlara güvenmekten başka caremiz yok, en iyi kendileri canlarını koruyabilirler bu ülkede maalesef
Öyle canım yaa, biraz önce konuşurken eşimle patlama sesleri geldi zaten ne olduğunu anlamadık, eşim havai fişek sanırım diye geçiştirdi ama yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz, biz de burada diken üstündeyiz diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?