92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

inşallah canım. 3 ayım kalmadı 3 ayda bir o kadar ödeyeceğim daha 7 bin lira borcum var

Kızlar hepinize ayrı ayrı , hyrlı günler diliyorum , amabu şehitlermizin acısıyla nasıl hayırlı gün olucak bilemiyorum :// ne zamandır giremiyorum bildiğiniz üzere Fatih izne geldi kawuştum şükürler olsun uzun bi zaman sonrasında , bu dduyguyu sizler gibi bende tattımm artık çok mutluyum :)) Bi yandan da çoook üzgünüm hergünmüze şehit verdiğimiz için ( ( Fatihide adanadan hataya hataydan adanaya sürükleyip duruyorlarmış buda benım canımı çok sıkıyo , ayağı yüzünden araba süremeyince böyle yapıyorlar çok snr oluyorum yaa kızlar , ayağndan ameliyat olucaktı fakat kas yırtılması 2.dereceden oldugu için doktor risk almak istemiyrmş ... Allahımızın izniyle bi bitse artık kızlar bu askerlik yaa , çok bunaldım artık, şehitlermiz oldukçaa korkuyorum artık , Allahım kımsenın başına vermesin artık sevdiklerinin acısını... Sizler nasılsınız bakıyım şöyle baktım da kavgalar olmuş barışılmış :))

kataloğuda var sitedeee

ablaaaaaaaaaaaa beniii eeverseneeeeeeee

evet ama elden bakmak daha güzel brde abla hani şunu şunu al dicek.sen oturda çeyiz tamamla nereye ee vericem daha seni
inşallah canım. 3 ayım kalmadı 3 ayda bir o kadar ödeyeceğim daha 7 bin lira borcum var

ooo nilüü işin zormuş arkadaşım senin.bu öğrenim kredileri yaktı milleti zaten .ALLAH yardımcın olsun işin zor ama ümitsiz dğl.çok şükür
seninde gözün aydın hatice .sen yurt dısında değilmiydin lkız izinemi geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…