kız ne safım heee .kaynak demişin kaymak okudun n cahilim kaymak makineside varmış diyorum kendi kendimee .yok ben iyi değilim bu aralar ya
cıkıyorum evden görüşürükk
bir tanesinin kalbi çalıştırılmış çok sevindimm inşallah yürüyerek çıkar o hastaneden
her şey yolunda gitmyior bazen sabret ,alışacaksın.bak 3 ayın kalmış harcı ödemek için az daha sabır.şükredelim hep birlikte...
cıkıyorum evden görüşürükk
kataloğuda var sitedeee
evet ama elden bakmak daha güzel brde abla hani şunu şunu al dicek.sen oturda çeyiz tamamla nereye ee vericem daha seniablaaaaaaaaaaaa beniii eeverseneeeeeeee
inşallah canım. 3 ayım kalmadı 3 ayda bir o kadar ödeyeceğim daha 7 bin lira borcum var
seninde gözün aydın hatice .sen yurt dısında değilmiydin lkız izinemi geldin.Kızlar hepinize ayrı ayrı , hyrlı günler diliyorum , amabu şehitlermizin acısıyla nasıl hayırlı gün olucak bilemiyorum :// ne zamandır giremiyorum bildiğiniz üzere Fatih izne geldi kawuştum şükürler olsun uzun bi zaman sonrasında , bu dduyguyu sizler gibi bende tattımm artık çok mutluyum :)) Bi yandan da çoook üzgünüm hergünmüze şehit verdiğimiz için( ( Fatihide adanadan hataya hataydan adanaya sürükleyip duruyorlarmış buda benım canımı çok sıkıyo , ayağı yüzünden araba süremeyince böyle yapıyorlar çok snr oluyorum yaa kızlar , ayağndan ameliyat olucaktı fakat kas yırtılması 2.dereceden oldugu için doktor risk almak istemiyrmş ... Allahımızın izniyle bi bitse artık kızlar bu askerlik yaa , çok bunaldım artık, şehitlermiz oldukçaa korkuyorum artık , Allahım kımsenın başına vermesin artık sevdiklerinin acısını... Sizler nasılsınız bakıyım şöyle baktım da kavgalar olmuş barışılmış :))
evet ama elden bakmak daha güzel brde abla hani şunu şunu al dicek.sen oturda çeyiz tamamla nereye ee vericem daha seni
telden mii giriyon ablaaaaaaaaaaaaaaaa
evet ama elden bakmak daha güzel brde abla hani şunu şunu al dicek.sen oturda çeyiz tamamla nereye ee vericem daha seni
telden mii giriyon ablaaaaaaaaaaaaaaaa
hayır tatlım n olduki
hayır tatlım n olduki
msnyiii acmışş yazmyooooooooooooooooooooooo
msnyiii acmışş yazmyooooooooooooooooooooooo
senn neden açıp kapatıyosn grsene msn eeeeee
senn neden açıp kapatıyosn grsene msn eeeeee
bn msndeyim yazdmm snaaa..sen hiç yazmadın
kimsecikler yoookkk
ben varım cnm bugunku olaylara goz atıorum topikte.. 92/3lerden birinin sevgilisiyle problemi olmuş onu anlamaya calısıodum, napıosun
ne olmuş kızzz merak ettim bende
cnm ya sevgilisinin askere gitmeden önce eski sevgilisiyle olan facedeki konusmalarını görmüş
ne olmuş kızzz merak ettim bende
cnm ya sevgilisinin askere gitmeden önce eski sevgilisiyle olan facedeki konusmalarını görmüş
ABOWWWyaa bu face baaşa bela yaaa. kız tubik işi naptın kv kp naptın anlatsaaaaaaaaaaaaaaaa
ABOWWWyaa bu face baaşa bela yaaa. kız tubik işi naptın kv kp naptın anlatsaaaaaaaaaaaaaaaa
işyerini mi dıosun cnm, napıım ya patronla konuştum ayrılmak istıorum benım maddi manevi dayancak gucum yok dedim.. aysonuna kadar acil 3.000 tl ye ihtiyacım var ve onu nasıl karşılayacağımı bilmıorum dedim( tabi para bahane). Bu kadar düzensiz maaş almaya artık ihtiyaclarım ve harcamalarım gereği dayanamıyorum dedim.. O da bana ihtiyacını dile getirsen daha iyiydi bana bu sekılde işten ayrılıorum die gelmen benı cok üzdü dedi. Bende sonucta buraya 5 senedir emek veriorum bende ayrılmak istemıorum ama şartlar bunu gerektırdıı için başka çıkar yol bulamadım dedim. O da çıkar yol ihtiyacını karşılamak sen bunu mu istıosun yoksa işten ayrılmaya kesın karar verdin mi dedi? bende o parayı alabilmek için ihtiyaçlarım yuzunden ayrılma dusuncemın olduunu solemıstım ztn, yoksa bende ayrılmak istemem dedim. Ben senı bırakmak istemıorum aysonuna kadar da sana 3.000 tl vericem dedi. yanı ısacası al sana sus payı dedibu para benım alacağımın yarısı daha ve her gecen ay birikio.. ben kadına duzensız maaş almak benı zorluo dıorum o bana sus payı verio bakalım bi kaç sefer daha bolee arada para isterım en kotu yılbaşında veya mart ta cıkarım ztn daha fazla durmak ıstemıorum, psikoloji de kalmadı...
şu sınavı bi atlatsaydım, biras da onun için sabretmeye calısıorum ama şirket de hepten çıkmaza giriooo... sınavım kasım da ama bu sınavı pek kazanacagımı sanmıorum, kazanamazsam mart takı sınvada kazanırım umuduyla sıkıyım dişimi dıorum ama bu gidişle yılbaşında cıkar, marta kadar da çalışmadan sınava daha rahat hazırlanabilirim..
Bu konuda beynım tamamen ambele yanı anlayacağın, kendımı ne derse verebiliorum ne bişe, boş boş dershaneye gidip gelmemle kalıorum.. psikoloji denen bişe kalmadı
her şeyde hayır vardır kusum dert etme dicem ama olmayacak.sabret biraz daha.sen smmm snavınamı hazırlanıyorsun?işyerini mi dıosun cnm, napıım ya patronla konuştum ayrılmak istıorum benım maddi manevi dayancak gucum yok dedim.. aysonuna kadar acil 3.000 tl ye ihtiyacım var ve onu nasıl karşılayacağımı bilmıorum dedim( tabi para bahane). Bu kadar düzensiz maaş almaya artık ihtiyaclarım ve harcamalarım gereği dayanamıyorum dedim.. O da bana ihtiyacını dile getirsen daha iyiydi bana bu sekılde işten ayrılıorum die gelmen benı cok üzdü dedi. Bende sonucta buraya 5 senedir emek veriorum bende ayrılmak istemıorum ama şartlar bunu gerektırdıı için başka çıkar yol bulamadım dedim. O da çıkar yol ihtiyacını karşılamak sen bunu mu istıosun yoksa işten ayrılmaya kesın karar verdin mi dedi? bende o parayı alabilmek için ihtiyaçlarım yuzunden ayrılma dusuncemın olduunu solemıstım ztn, yoksa bende ayrılmak istemem dedim. Ben senı bırakmak istemıorum aysonuna kadar da sana 3.000 tl vericem dedi. yanı ısacası al sana sus payı dedibu para benım alacağımın yarısı daha ve her gecen ay birikio.. ben kadına duzensız maaş almak benı zorluo dıorum o bana sus payı verio bakalım bi kaç sefer daha bolee arada para isterım en kotu yılbaşında veya mart ta cıkarım ztn daha fazla durmak ıstemıorum, psikoloji de kalmadı...
şu sınavı bi atlatsaydım, biras da onun için sabretmeye calısıorum ama şirket de hepten çıkmaza giriooo... sınavım kasım da ama bu sınavı pek kazanacagımı sanmıorum, kazanamazsam mart takı sınvada kazanırım umuduyla sıkıyım dişimi dıorum ama bu gidişle yılbaşında cıkar, marta kadar da çalışmadan sınava daha rahat hazırlanabilirim..
Bu konuda beynım tamamen ambele yanı anlayacağın, kendımı ne derse verebiliorum ne bişe, boş boş dershaneye gidip gelmemle kalıorum.. psikoloji denen bişe kalmadı
her şeyde hayır vardır kusum dert etme dicem ama olmayacak.sabret biraz daha.sen smmm snavınamı hazırlanıyorsun?
evet cnm bu smmm satjlarını cıkaranında yeterlilikleri çıkaranın da ......delircem yaa herşeyi bi kenara atıorum da, sınav için 3.000 tl harcamak zorunda kaldım ve bu döenm bu parayı da çöpe atıcam, bi dahaki döneme artık inş.. valla hiç umudum yok bu dönem, biliosun yener ın ailesiyle problemler yasadım, ustune işyeri problemlerım, yener ın yokluu ztn agır gelıo, ustune bi de annem yaslıktaydı yenı geldı, o gelene kadar da haftaiçi hergun aksam 5,30da işten cıkıorum, 7 de dersim başlıo, 10da dershaneden cıkıorum eve gitmem 10,30, evi toparla vs.. dinlenmeye hiç vaktım kalmı, şimdi pazar gunlerı de tam gun dershanede oluorum.. artık isyan edesim var yaa.... işyerinde hergun 2 saat falan ders calısmaya vaktım oluo aslında ama bu psikolojiyle inan hiçbişey yapmak istemıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?