• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ztn en cok zoruma giden yener yokken bana bunları yaşatmaları :ssz: benim en zor zamanımda bunları yapıolarsa, ne diim ki daha :ssz: herkes ektiğini biçer

Öyle canım bugünün yarını da var, onlar elden ayaktan düşünce mecbur kalacaklar size... Sizin de tavrınız ona göre olur...

hey Allah'ım yaa alemsin hee, kurban olurum onun k.. b...a bile :52: ay yıne iğrençleşmeye başladım ben sapıttım ama askımı cok osledımmm :43:
evt hem aglayıp hem gulme moduna gırdım süperrr , kafa bi dunya :43: yeter artık yaaa, ağzım bozulacak yıne! daraldım...

alkol aldım sallnıyorum, ah yine efkarlanıyorum :9: tamamen bitsin bu hasretlik artık :31: şimdi hala mehmetin sarhoşluğu var üzerimde bakalım ne zaman ayrı olduğumuz dank edecek :9: senin gitmene de az kaldı canım :nazar: bu görüşme çok iyi gelecek size. nasıl zor bir şeymiş bu ya :26:

kızlaaar bu da benden neyse ben kaçar artık aşkım geldi tele :nazar: opüroum sizi ii geceler :16:

[video=youtube;TmugUt8Zo2g]http://www.youtube.com/watch?v=TmugUt8Zo2g[/video]

blueeee sen yine nerelerdesin:20:

kız gözde gördüm seni neden girmiyorsun nete? çokmu yoğunsunuz ?

[video=youtube;OFG9XikAafE]http://www.youtube.com/watch?v=OFG9XikAafE[/video]

Ben baktım, videoları da izledim, insanın içi parçalanıyor, ne zaman bitecek bu dert.....:14:

izlemiyorum istemiyorum artık ya dayanmıyorm valla.iıyice depresif olduk.bide anaları bacıları sevdiceklerii ne haldedirahhh ben kendm yerlerine koyamazken onlar kara toprak altına koyuyorlar :43:

izlemiyorum istemiyorum artık ya dayanmıyorm valla.iıyice depresif olduk.bide anaları bacıları sevdiceklerii ne haldedirahhh ben kendm yerlerine koyamazken onlar kara toprak altına koyuyorlar :43:

Öyle canım çok acı, daha şehitlerin isimleri belli değil, düşünsene orada askeri olanlar benim çocuğum mu, nişanlım mı, eşim mi derdindeler... Allahım daha fazla acı göstermesin....:31:

allahım yandı yürekler yandı cayır cayır yandı ailelerin sewdiklerinin yürekleri yandı!bz napcz başbakan çıkck nefretle kınıorz dick necdet özel çıkck çembere aldk dick bzde birer tane kurdele koycz feyslerimze akşma arkadaşlarmzla buluşcz bişiler iççez gecede horlaya horlaya uyucz sbh olck alarm çalck şikayet etcz uyanıp işe gitmk için sızlancz homurdancz offfffffff die bağıcz ama elimizi yüzümüzü yıkarkn tw de sunulan haberle irkilcz bzm uyumk hiç bi engelimz olmadığı , uyanmk için sızlandğmz anlarda kaç tane can tüm türkiye rahat nefes alsın bugünde gülsün ağlasın kızsn koşsun....die sonsuza dek uyuck ama onların sewdikleride bidha sonsuza dek uyuyamıck :14:

selam kızlar. bugün okulda çok olumsuz, haketmediğim bir olay yaşadım. nasıl mutsuz ve umutsuzum anlatamam. çocukluğumdan beri yapmak istediğim, ücretli olduğum halde hiçbir özveriden kaçınmadığım mesleğime olan sevgim ve alakam hiç haketmediğim bir şekilde eleştirildi. o kadar doluyum ki... okulda da ağladım. hala kendime gelemedim :14:

görevlendirildim okul oturduğum yere çok ters bir yerde. daha önce de bahsetmiştim. ben de bu yüzden ilçe mem e gidip dilekçe verdim. ulaşımı kolay olan bir okula görevlendirilmek istiyorum diye. sonra şube müdürüyle konuştum. ne yapayım, o okula gideyim mi, başka bir yer çıkar mı diye. o da ordan daha iyi bir yer çıkmaz, orayı kaçırma, git başla dedi. ben de tamam dedim; ama yazdığım dilekçenin iptalini istemek aklıma gelmedi, onlar da bir şey söylemedi. dün gittim okula baktım, idareciler çok samimi geldi, sınıf mevcutları azdı, ders saati de hiç yoktan iyi diye kabul ettim. bugün de nöbetçiydim normalde bize nöbet verilmiyor çünkü biz ondan ücret almıyoruz. ben buna rağmen sorun çıkarmadım. bugün ilk iki saatim boş olmasına rağmen nöbetçiyim diye sabah kalktım gittim. okula gittiğimde müdür yardımcısı geldi, hocam görevlendirmenizin iptal yazışı gelmiş dedi :53: ben şoka girdim. hocam böyle böyle oldu diye anlattım. sonra ilçeden aramışlar. şube müdürü okul müdürünü azarlamış, buna hakkı yok, yaptığını da sanmıyorum; ama müdür öyle dedi. neyse beni aldı karşısına hayat dersi! vermeye kalktı. eğer bu işi para için yapıyorsanız bırakın dedi. ben polemiğe girdiğim öğretmenlerle çalışma taraftarı da değilim. burda çalışmak zorunda değilsiniz dedi. beni resmen kovdu :14: bana 1.5 saatlik yoldan gelen kadrolu öğretmnini, müdür yardımcısının ücretli çalışan kardeşini örnek verdi. ben de susmadım tabii savundum kendimi; ama hala çok doluyum :14: 24 saat derse gircem, berbat bir ders proogramım var, iki araçla gideceğim, nöbet tutuyorum. kazanacağım para 730 lira. 93 lirası yola gidiyor. saatlerce otobüs bekliyorum, otobüs gelmeyince yürüyorum, bir yandan öğrenim kredisi ödüyorum. 3 aylık 574 lira. hazirandaki borcu yatıramadığım için fazi bindi. bunları hesaplayınca bana kalan 60 lira yol param bile kalmayacak. şu an yol param bile yok. bugün bir de çay parası topladılar 15 lira. benim cüzdanım da sadece 20 lira var. param yok bile diyemedim :14: kadrolular ayda 300 liralık gün yapıyorlar :14:

görevlendirildim okul oturduğum yere çok ters bir yerde. daha önce de bahsetmiştim. ben de bu yüzden ilçe mem e gidip dilekçe verdim. ulaşımı kolay olan bir okula görevlendirilmek istiyorum diye. sonra şube müdürüyle konuştum. ne yapayım, o okula gideyim mi, başka bir yer çıkar mı diye. o da ordan daha iyi bir yer çıkmaz, orayı kaçırma, git başla dedi. ben de tamam dedim; ama yazdığım dilekçenin iptalini istemek aklıma gelmedi, onlar da bir şey söylemedi. dün gittim okula baktım, idareciler çok samimi geldi, sınıf mevcutları azdı, ders saati de hiç yoktan iyi diye kabul ettim. bugün de nöbetçiydim normalde bize nöbet verilmiyor çünkü biz ondan ücret almıyoruz. ben buna rağmen sorun çıkarmadım. bugün ilk iki saatim boş olmasına rağmen nöbetçiyim diye sabah kalktım gittim. okula gittiğimde müdür yardımcısı geldi, hocam görevlendirmenizin iptal yazışı gelmiş dedi :53: ben şoka girdim. hocam böyle böyle oldu diye anlattım. sonra ilçeden aramışlar. şube müdürü okul müdürünü azarlamış, buna hakkı yok, yaptığını da sanmıyorum; ama müdür öyle dedi. neyse beni aldı karşısına hayat dersi! vermeye kalktı. eğer bu işi para için yapıyorsanız bırakın dedi. ben polemiğe girdiğim öğretmenlerle çalışma taraftarı da değilim. burda çalışmak zorunda değilsiniz dedi. beni resmen kovdu :14: bana 1.5 saatlik yoldan gelen kadrolu öğretmnini, müdür yardımcısının ücretli çalışan kardeşini örnek verdi. ben de susmadım tabii savundum kendimi; ama hala çok doluyum :14: 24 saat derse gircem, berbat bir ders proogramım var, iki araçla gideceğim, nöbet tutuyorum. kazanacağım para 730 lira. 93 lirası yola gidiyor. saatlerce otobüs bekliyorum, otobüs gelmeyince yürüyorum, bir yandan öğrenim kredisi ödüyorum. 3 aylık 574 lira. hazirandaki borcu yatıramadığım için fazi bindi. bunları hesaplayınca bana kalan 60 lira yol param bile kalmayacak. şu an yol param bile yok. bugün bir de çay parası topladılar 15 lira. benim cüzdanım da sadece 20 lira var. param yok bile diyemedim :14: kadrolular ayda 300 liralık gün yapıyorlar :14:

çok üzüldüm bu ilk gününde yaşadığın olayaa serefsizzzz eriff:47: allahın belası....
maasın az, yol prası, 2 vasıta..:18: çok zor be kardesim:18:
allah yardımcın olsun...
sık dişini yapıcak bsey yok sadce işinle hşır neşir ol, tecrübeni kazan...
rabbim ileride bunun mükafatını sna verecektir illaki:31:

ah cnm yaa uzulme inş herşey yoluna girer, o kadar cok istediğin meslekten hemen karsına çıkan ilk olumsuzluk yuzunden vazgecmee

çok üzüldüm bu ilk gününde yaşadığın olayaa serefsizzzz eriff:47: allahın belası....
maasın az, yol prası, 2 vasıta..:18: çok zor be kardesim:18:
allah yardımcın olsun...
sık dişini yapıcak bsey yok sadce işinle hşır neşir ol, tecrübeni kazan...
rabbim ileride bunun mükafatını sna verecektir illaki:31:

inşallah canım :105:

ah cnm yaa uzulme inş herşey yoluna girer, o kadar cok istediğin meslekten hemen karsına çıkan ilk olumsuzluk yuzunden vazgecmee

ilk değil ki bebeğim :50: bitmiyor. atansam da bitmeyecek :31: bıktım, usandım.

Son düzenleme:
kızlar bu akşam hiç konuşmaya niyetim yok, cnm çok sıkkın... Sadece sizinle paylaşmak istediğim birşey; şehitlerimizden birinin face profiline baktım içim dağlandı mahvoldum yaa, bir de 14 eylül de duvarına son gece... yazmış off :43:bakmak isterseniz linki Anıl Eruluc | Facebook

Back
X