92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

cnm işleirm çok youn yaa dinlenemiorum bile, sen neler yapıosun?

nilüüü küsüorum ama kayboluosun yine ortalardan, gidicem birasdan ztn gec saate kalmıım bugun, pazartesi sendromu

kusura bakma canım ilk cevabını görmemişim :26: iyiyim ben canım, ben de erken yatcam bugün. saçlarım kurusa da düzleştirsem diye bekliyorum :26: kurumuyorlar ama iki saat oldu yıkayalı sende ne var ne yok?

ne güzel işte. haftasonların neden dolu ki?

aşkıma giderken börekler çörekler goturcem, kurban olduğum canının istedıklerını yapıım sole ne istersin dıorum, seni istıorum başka şey istemem dıo ağzını yediğim

Aşkımın bana yazdığı ; ömrüm benim, herşeyim

her doğan güneşle doğuyorum güne.. sensiz gecen bir gunle ölüyorum her gece... sensizlik tarifsiz bir duygu , seni uzaktan yaşiyor bu can gülüm .bir gün gelecek güneş bizim için doğacak ve bir gün gelecek bir gün kalacak ama sen son nefesime kadar yanimda olacaksin ömrüm. sana olan sevgimi hasretimi dağa anlatsam yikilir denize anlatsam kurur . bu bendeki sen ruhsuz bir beden gibi ordan oraya savrulup duruyor.ben sana lodos olup esmeyi istiyorum poyraz olup saclarini okşamak istiyorum.çünkü ben seni çok özledim ve çok seviyorum.

mehmet izne mi geliodu kuzum yaa unutmuşum, inş görebilirsin cnm.. bugün benim sizin için dua gunum, inş hepimizin istekleri kabul olur cnm

aman Allahım bunu yazan bir erkek olamaz olsa olsa melektir seninkinin ağzı da iyi laf yapıyor hee benimki neden yazmıyor böyle şeyler bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…