ah cnm ya o benim herşeyim, kıyamam ben ona![]()
ee benimki yazmadığına göre kıymam gerekiyor bu durumda

hmm inş uzun uzun görürsün o zaman cnm ne diim hayırlısı dualarım sizle![]()
inşallah bebikimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah cnm ya o benim herşeyim, kıyamam ben ona![]()
hmm inş uzun uzun görürsün o zaman cnm ne diim hayırlısı dualarım sizle![]()
ee benimki yazmadığına göre kıymam gerekiyor bu durumdayarının kavga nedenini buldum
ömürsün nilüm yaa![]()
inşallah bebikimmm![]()
doya doya opüp kokla![]()
önce böyleeesonra böyleee
daha sonra böylee :127: arada şöyle
sonra yine böyleee
ama en sonunda maalesef böyle
hatta abartıp böyle
![]()
sakın ağlama yanında bak moralini bozma mehmet in de yrn konusurus yıne ben kacıorum bebeım ii geceler![]()
selam kızlarbugün o ulaşımı ters olan okulda göreve başladım. sabah ilçe mem e gittim, konuştum, derdimi anlattım; ama başka yere çıkmaz orayı kaçırmayın dediler. ben de el mecbur kabul ettim. yine de dilekçe bıraktım başka bir yer olursa değiştirebileceğim
24 saat derse giriyorum ayda 730 lira ancak yapıyor 100 lirası yola gidecek maalesef :105:
veee asıl habeeeerrraşkımla görüşebildimmm
çok mutluyum tüm olumsuzlukları unuttum. çok özlemişim. bol bol öpüşüp koklaştık :78: pek tatlıydı yaa. doya doya sarıldım, kokladım ahhh
![]()
Canım benim öğretmenlerin sorunlarına hoş geldinMaalesef ilçesi ili memi falanı filanı hiç bir şey yapmaz, bugün o kadar dil döktüm müdür yardımcısına da yüzüme bile bakmadı adam, yapılabilecek en basit şeyleri bile yapmaktan acizler, mağdur olan bizleriz, ama hiç takmayacağım eğer sıkıntı olursa açsınlar soruşturmayı diyorum, ben önceden derdimi anlattım kimse yardımcı olmadı derim, ben de 20 saat ders alabildim maalesef canım, ücretlilerin maaşı maalesef çok az oluyor haklısın ama bizimki de çok mataf bir şey değil, ek derslerle birşeye benziyor o da olmayınca kötü oluyor, benim bir kira bedelim yanı yani bu yıl anlayacağın.... Nasıl geçineceğim diye kara kara düşünmeye başladım...Tüm olumsuzluklara rağmen sevdiğinle görüşmene sevindim.. Benim için de iyi bir haber eşimin görev yeri değişti... Bundan sonra iyi haberler gelir inşallah hayatımıza tatlım...
![]()
2 yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum zaten canım. o kadar sıkıntılar çıkıyor ki insanın gözü parayı bile görmüyor. geçen yılki okulum çok yakındı; ama idarecilerimiz çok kötüydü, maaşlarımız hep eksik yatıyordu, çok ilgizilerdi ve karşılarında çocuk var gibi davranıyorlardı. önemli olan huzurla çalışabilceğimiz ortamlar aslında. bunlar daha iyi gibiler. ders saatinin az olmasından daha kötü olan ders programı aslında. bi gün iki saat, bi gün üç saat boşluğun olduğu bir program... çarşamba günü de sadece 2 saat için gitcem :26: sana neden o kadar az verilmiş ya :44: zümrendekilerin ek dersleri nasıl?
tüm bu olumsuzlukları onu görmek, ona sarılmak, onu öpmek, onu koklamak unutturdu zatençok az görebildim, gündüz okuldaydım ya hastaneye tek başına gitti. izmirden bir arkadaşı burda oturuyor, onunla görüştü. biz de sadece 3 saat görüşebildik. mr ı çekildi 24'ünde sonucu almaya gelcek. mr dayken de uyuyakalmış
senin haberine de çok sevindim canım
kurtuldu o manyaktan :81:
off canım cok sıkkın nedir bu kayınvalide kayınpederden çektiğim bilmıorum artık yaa, benim de artık kimseye karşı tahammülüm kalmadı belkı de o yuzden bu kadar ters gelıo anlamıorruuuuuuuum![]()
yakaldım siziiiiii![]()
off canım cok sıkkın nedir bu kayınvalide kayınpederden çektiğim bilmıorum artık yaa, benim de artık kimseye karşı tahammülüm kalmadı belkı de o yuzden bu kadar ters gelıo anlamıorruuuuuuuum![]()
Canım söylediğin tüm olumsuzluklar bu okulumda mevcut şu an, ben de iki ders için bir gün gidicem çok yakın da değil evime, sabahları ulaşmam biraz sıkıntı gibi, diğer zümrelerin ek dersleri daha fazla benimki az, asıl sinir bozucu da bu, sabahları ulaşamadığımı söyledeim, ilk iki saatlerimi boşaltmalarını rica ettim ama dinlemediler sanki kendi lüksüm için istiyorum, öyle olsa günümü boşaltırırım.... Valla hiç sorun değil gecikirsem açsınlar soruşturmayı soruşturmadan kim ölmüş....![]()
ama bu haksızlıkonların ayrıcalığı ne ki yani
idareciler ders programı hazırlamaktan çok acizler. bence otomatik bir sistem yapılmalı. okul değil de başka bir bölüm olmalı ders programları, ek dersler için...